WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.976.985
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
majstorSZ kaže...

Mislim da se ne dobiju slušalice.. ništa čudno :) 

Ma da, vidio vec na kutiji oznaceno da se ne dobiju. A hebiga, trebali su sparat gdi se stiglo :)

Punjac takoder dosta lose kvalitete, te me jos malo muci sto nigdje ne vidim nokia logo, vec samo M$ ...

Inace, za 700 kn u vip paketu, ovo je BB definitvno :)

P.s.- Na prodaju je sada Omnia 7, te viska jedan android (galaxy mini 2)... PM za vise :)

16 godina
x360gamer kaže...
majstorSZ kaže...

Ma da, vidio vec na kutiji oznaceno da se ne dobiju. A hebiga, trebali su sparat gdi se stiglo :)

Punjac takoder dosta lose kvalitete, te me jos malo muci sto nigdje ne vidim nokia logo, vec samo M$ ...

P.s.- Na prodaju je sada Omnia 7, te viska jedan android (galaxy mini 2)... PM za vise :)

Ovo je isto kao da si rekao da te muči što nigdje ne vidiš Samsung logo na LG mobitelu.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

kako namjestiti na hrvatsku tipkovnicu???

EDIT nasao sam

Sta je ovo majko Bozja??Pa ova predvidanja rijeci kasne dobrih 20 sekundi...

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2015 0:03 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Već je ne znam koliko puta rečeno: Microsoft NE MOŽE (po odredbama ugovora) koristiti brand Nokia na Lumiama, samo na feature phoneovima (S30, S40) i Ashama. I to samo ograničeno vrijeme.

Po čemu je loše kvalitete? Jel ne piše Nokia na njemu?

Kineska tvornica iz koje je izlazila Nokia Lumia i sada Microsoft Lumia je ostala ista.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2015 0:08 (kizo2703).
14 godina
DommY kaže...
x360gamer kaže...
majstorSZ kaže...

Ovo je isto kao da si rekao da te muči što nigdje ne vidiš Samsung logo na LG mobitelu.

neko ko je imao svoj prvi telefon od nokije i bio dugo nokia korisnik, ali bas dugo, moze razumjeti sto kaze x360gamer, i aj ga potpuno razumijem
nama je jednostavno Nokia u krvi haman, i dzaba :)

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
15 godina

Neznam zasto ste me napali.
Znam sve price zasto nokia nesmije stavljat svoj logo itd itd.
Samo kazem da je cudno! treba se priviknut!
I ne, ne govorim da je lose kvalitete jer je M$ brand na njemu.
Govorim da je u odnosu na L920, Ativ S, Omniu 7 - preplastican, i da nema nikakav "premium feeling" (sto je i ocekivano s obzirom na cjenu).
Nema potrebe za napadanjem, jer ako niste koristili uredaj iz prve ruke - mislim da nije objektivno govorit o tome. :)

P.S. - Jos uvjek stojim da je ovo BB uredaj!

Indestructible -

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2015 0:38 (x360gamer).
16 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Neznam zasto ste me napali.

I ne, ne govorim da je lose kvalitete jer je M$ brand na njemu.
Govorim da je u odnosu na L920, Ativ S, Omniu 7 - preplastican, i da nema nikakav "premium feeling" (sto je i ocekivano s obzirom na cjenu).
Nema potrebe za napadanjem, jer ako niste koristili uredaj iz prve ruke - mislim da nije objektivno govorit o tome. :)

P.S. - Jos uvjek stojim da je ovo BB uredaj!

Nitko te ne napada. Ali, očekivati ''premium feeling'' na mobitelu od 800 kn?!

Ja sam samo rekao da se ništa nije promjenilo u proizvodnji osim branda na telefonu - a jako puno njih se kači na brand!

''Meh, Microsoft! To više ne valja!''

Pa i ovdje na forumu, i u ovoj temi, je bilo sličnih izjava prije par mjeseci kad je objavljeno da Lumie više neće imati Nokia brand.

15 godina
Napisao sam 2 puta vec da ne ocekujem to s obzirom na cjenu.
Kao i da je bb uredaj.

A sad dosta gluposti.
Ono sto me zivcira, zar stvarno ne postoji aplikacija "kamera" koja bi se stavila na start posto ne postoji fizicko dugme?
Vidim da se moze namjestit gore u a.c. Jedino...
16 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Ono sto me zivcira, zar stvarno ne postoji aplikacija "kamera" koja bi se stavila na start posto ne postoji fizicko dugme?

Lumia Camera ili Camera?

12 godina
WindowsPhone - Općenito

koja je zadnja nokia lumia?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kizo2703 kaže...
x360gamer kaže...

Lumia Camera ili Camera?

Imaju obje, u 8.1, a u W10 je samo jedna (Lumia Camera), ali svejedno se može staviti kao pločica.

Swedish latin super funk.
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Sirka koliko sam ja shvatio da će normalna kamera biti uklonjena u WP 10 i da će biti samo Lumia Camera ? Meni je to ok jer ja više koristim Lumia Camera nego ovu standardnu.

Even though we are miles apart, a computer screen connects our hearts.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo na L535 je samo lumia camera a one dobre stare nema niti u ponudi na storeu

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moze li netko s Win10 se pokusat spojit na Eduroam mrezu? Znam da se sa svojom trenutnom 930-kom nemogu spojit. :/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Wp ne podrzava eduroam - netko je vec pisao.

A sto se tice mog upita, pitao sam za obicnu aplikaciju "kamera" nikakve lumia camere itd - ona osnovna od wp8+ sustava...

Iskreno, ovo mi je 1. Glas da bi ta aplikacija mogla nestat i da bi samo lumia camera trebala postojat
Nikako mi se ne svida to, jer su puno poboljsali wp8 aplikaciju kamera, koja ako zelimo brzo okinut sliku, nema razlike u odnosu na lumia cam (govorim ako je sve na automatski)
Jedino ako bi netko se igrao efektima, al opet...
Ne svida mi se zato sto se 3-4 sec ucitava prije pokretanja(citaj slikanja)

Nadam se da nece takvu glupost napravit... Neka ostave kako je sada - kamera od wp8 osa, te za photo entuzijaste lumia camera!

Ili neka stave vrijeme ucitavanje na starijim uredajima (barem na flagshipovima) kao na danasnjim - 930, 1520, 830 itd...

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2015 11:15 (x360gamer).
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Edoroam u hrvatskoj nepodrzava WP. Kontaktirao sam ljude u drugim drzavama i receno mi je da im funkcionira kako treba. Hrvatska, puna zivota. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Del_Boy97 kaže...

koja je zadnja nokia lumia?

Mislim da je 930 zadnja nokia.

- Psiho246
14 godina
WindowsPhone - Općenito

730 i 830 izašli jesenas zadnje su sa potpisom nokije

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

3 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Lumia 520 na VIP-u, jutros sam ju upgradeao na Denim. Ima li veze s tim što sam instalirao Windows Insider (jučer navečer) nemam pojma. Ima li netko još na VIP-u da mu je ponudio update na Denim?

Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Lumia 520 na VIP-u, jutros sam ju upgradeao na Denim. Ima li veze s tim što sam instalirao Windows Insider (jučer navečer) nemam pojma. Ima li netko još na VIP-u da mu je ponudio update na Denim?

Ne, nego je VIP napokon pustio Denim.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kamo sreće da je meni stigao denim,bht je lijen operater tako da izgleda neću dobiti denim 😞

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sve kao i ja, sampo mi ne nudi ikakav update.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Stvarno ne kužim taj bht,za dusl sim ima denim od bht,a 630 SS nema a isti operater,a na stranici piše denim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

Kamo sreće da je meni stigao denim,bht je lijen operater tako da izgleda neću dobiti denim 😞

Stići će, strpi se. Lumia 520 BH Mobile je Denim dobila još u decembru mjesecu tako da nije sve vjerovatno ni do Telekoma.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Hvala,jedva čekam da ga instaliram na mob

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
NeoOS kaže...

Jel izvješće za poslane SMS poruke ostalo kao i ranije na WP8.1? Zasebna poruka ili bude u toj poruci koja je poslana samo nekakva kvačica itd. Mislim na WP10

- HTC 8S -
14 godina
Što se tiče podržava Eduroama u drugim zemljama zemljama, oni koriste EAP, dok Hrvatska koristi TTLS. Neke zemlje koje koriste isto TTLS ne mogu se spajati.
15 godina
Upravo sada, desilo mi se neugodno iznenadenje na WP - lumia 920.

Znaci, mobitel se doslovno smrzo - ekran ostao na lockscreenu i ne gasi se. Svjetli samo.
U pozadini cujem wapp poruke kako dolaze, medutim nemogu nista vidjet - ekran smrznut.
Naravno, ne reagira na touch niti bilo koji gumb. Nemoze se zakljucat/otkljucat.
Zaledilo se.
Najiritantnije je sto je poceo zvoniti usred noci i nenogu ni stisat ni nista, posto niti ekran radi, niti gumbi - a najgore, slika smrznuta i ne vidim ko zove (vidim samo lockscreen)
Nemogu izvadit bateriju sto bi na prijasnjim mobitelima napravio.
E sada, sta da radim?! Garanciju imam, al neznam dal ce se ovo ponoviti?!
Rjesio sam na kraju problem s soft resetom (nasao na internetu kako se radi),
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Soft Reset bi trebao biti na kutijama mobitela i to velikim slovima napisano :)

Meni se isto tako prije cca 6 mjeseci dogodilo na L920 samo što nije stvarao nikakvu buku, samo lagani reset i sve se vratilo u normalu..

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ne pratim baš temu pozorno pa ne znam jel netko postavio pitanje:

Meni na L920 notifikacije u Action centreu pokazuju i tekst poruke, a bratu na L925 isto na Cyanu i W8.1 se pokazuje samo da je stigla poruka i od koga bez contenta. (SMS, whatsapp itd.)

Ja imam Developers Preview uključen, on nema, ali čini mi se da je taj update došao davno i to službeno pa mi je čudno da njemu ne radi.

Može info u čemu je kvaka?

(ne sviđa mi se baš update politika WP-a, "sve ide na sve uređaje", ali zato svaki telefon dobije nešto drugačije ili u drugo vrijeme, OS verzija, lumia firmware bla bla, na kraju dođe na isto kao kod drugih da moraš kupiti novi uređaj...)

Welcome my son...
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 12:05 (zv'jer2).
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice