Upload java na samsung

poruka: 17
|
čitano: 11.169
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Upload java na samsung

Koristim samsungov sgh e780 i sve je to u redu ali kad pokušam prebaciti javu tad počinju problemi jer je previše zakomplicirano može li tko pomoći.

vulerious - technofreak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Upload java na samsung

Pogledaj ovdje, nadam se da će biti korisno.

17 godina
neaktivan
Upload java na samsung

samsung i java ne idu zajedno. Oduvjek je bilo najkompliciranije u Samsungove aparate instalirat java apps i igre. Nokia i SE su to rijesili pred 10 godina

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Upload java na samsung

imam samsung e250 i isto imam problema sa prebacivanjem java

aplikacija,ima neka zaštita,pa ako neko zna kako se prebaciju de nek objasni!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Upload java na samsung

Ja imam samsung D900i i kada prebacim neku igru na njega (znaci uploada se bez ikakvih problema i ne javlja nikakve greske) nece da se pokrene. Udjem u izbornik(koji radi) ,ali kada zelim pokrenuti igru samo se zamrzne.

Jel imao neko slicnih problema?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Upload java na samsung

Na Samsungove bi se mogle prenositi java igre sa računala da ih možeš smijestiti u Java svijet datoteku (gdje se automatski download-aju java igre s mobilnog interneta). Nažalost jedino memorijsku karticu računalo može prepoznati kao prijenosni disk, no i tada se ne može odrediti gdje da se datoteke premjeste na mobitel osim na memorijsku karticu. Jedino noviji Sony Ericsson-i mogu smještati i pokretati java igre izravno sa računala, te su uz to možda zasada najbolji mobiteli za jeftinu zabavu (bolje mobitel nego prijenosna konzola, jer je jeftinije) prijenosne igraće industrije. Bolje kupiti novi Sony Ericsson radi java igara.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Upload java na samsung

Imam Samsung SGH-X670 i kada prebacim igru preko bluetootha smjesti mi ju pod ostalo (nečitljivi format (mogu mislit')). Čitao sam da je to neizvedivo (prebaciti javu preko bluetootha) na Samsunzima, ali se to može uploadati sa računala na www.euploader.com i onda se preko mobitela sa te stranice downloadati, no to troši novac (ako koristite GPRS).

Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Imam Samsung SGH-X670 i kada prebacim igru preko bluetootha smjesti mi ju pod ostalo (nečitljivi format (mogu mislit')). Čitao sam da je to neizvedivo (prebaciti javu preko bluetootha) na Samsunzima, ali se to može uploadati sa računala na www.euploader.com i onda se preko mobitela sa te stranice downloadati, no to troši novac (ako koristite GPRS).

Postoji drugi način. Koristeći se Uploder - om, Softick -om i Jad Maker -om se može java igra instalirati na mobitel sa računala. Način je dosta kompliciran, no ipak se može prebaciti java igre sa računala na Samsung mobitel.
Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2008 15:47 (SOS).
17 godina
protjeran
Upload java na samsung

Našao sam jedan site sa uputama, ali sam pobrisao history, pa ga nažalost ne mogu naći... Još ću googlati. Probao sam tu metodu, ali nije išlo, ne želi prebaciti. Koristim Samsung SGH-X670.

BTW: Da nije Softick, a ne Popstick?

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Upload java na samsung

Zna li netko kako promjeniti rezoluciju java datoteke tako da odgovara Samsung E250- u?

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Upload java na samsung

Rezoluciju java igara nemožeš mijenjati, a da bi instalirao igru trebaš napraviti

.jad file java igre(.jar), onda oba fajla prebaciš u others folder u INTERNOJ MEMORIJI.

Nakon toga ukucaj *#9998*4678255# i pisat će ti Activated. Zatim na telefonu nađi .jad fajl igre

koju hoćeš instalirati i pritisni lijevu soft tipku, odaberi DA i to je to!

Napomena: na samsungu samo mali broj igara pravilno radi i često ćeš dobivati razne

java greške čak i sa igrama koje pravilno rade na drugim mobitelima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Upload java na samsung

Ne radi kod. Upišem ga i ništa se ne dogodi. Imam X670. Možeš li napisati izvor?

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Upload java na samsung

Ovaj kod je za novije mobitele(ultra series,itd.)

Meni na u600 radi.

Evo ti link sa uputama za različite modele pa probaj:

http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?p=361211

Skrolaj do "3. Installing java games on samsung handsets"

Ima za skoro sve serije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Upload java na samsung

Evo riješenja ako treba dodatno pojašnjenje samo javite.

1. "go to applications/java world/options in the options menu go to the networksettings and fill in this:
APN : internet

username : <leave blank>

password : <leave blank>

proxy OFF

save settings

2. First of all Reset your settings for serial download by using the code: #*536961#
Install softick(nog active yet)
Connect the USB, check with Samsung PC Studio that the phone is connected right
CLOSE Samsung PC Studio (<- This causes the Com5 Error!!)
Go to Softick settings Tik the \Device\ss_mdm0 box and click OK
Open The uploader and select a JAD file
Now enable Java Serial download by using the code:#*536963#
Now Use the code:#*5737425# Choose PPPup and then USB.
Go to Serial Download

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Upload java na samsung

EJ,ljudi DOBIJA sam SAMSUNG SGH D900i , NIKAKO nemogu pokrenit JAVA IGRICU !!! SVE sam lipo SKINIJA ubacija u OSTALO al NECE da je PREBACI u JAVA SVIJET pa je NEMOGU da POKRENEM !  MOLIM malo POMOCI,unaprjed HVALA !

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 13:21 (JOPA-YO).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JOPA-YO kaže...

EJ,ljudi DOBIJA sam SAMSUNG SGH D900i , NIKAKO nemogu pokrenit JAVA IGRICU

prvo je trebas instalirati :)

A neke java igrice neces moci pokrenuti jer ne podrzavaju rezoluciju tvoga mobitela,znaci kada trazis igrice za D900i trazis u rezoluciji 240 x 320 pixels

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan

DA,ali di da ih SPREMIM???

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice