- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Šverc,kupnja na lageru, dofurano iz Amerike. I najvjerojatnije-prijevara.
Kakva prevara?? Kupovao ohoho preko oglasnika i nije bilo prevare.
Sam si kriv ako si to dopustiš a ovo uopće ne mora bit prevara
To znači da je mobitel potpuno nov. No takvi oglasi mogu biti točni, a i ne moraju. Uvijek ćeš naći ljude koji imaju pozitivnih iskusava sa oglasa, a i onih sa negativnim iskustvima. Tako ako takvo nešto kupuješ šanas je 50-50 da će biti pokvareno.
Kakva prevara?? Kupovao ohoho preko oglasnika i nije bilo prevare.
Sam si kriv ako si to dopustiš a ovo uopće ne mora bit prevara
Pogledaj na njuškalu oglase koji su loše prevedeni sa engleskog na hrvatski preko Google translate. U njima su uvijek i sumnjivo niske cijene. Puno ljudi je popu*ilo te oglase i izgubilo novce. I obavezno treba pogledati pod lokaciju prodavača. Tako se najbolje razaznaje prijevara.
I ja sam često kupovao preko oglasnika i viđao takve oglase, pa ga samo upozoravam.
ako ti piše da se javiš na mail @hotmail.com i vrati ti se mail na engleskom računaj da je prevara...ili nešto tipa toga :) kupio noki x6 (1800kn) i iphone 3gs (2200kn)...sve otključano...nikakva prevara...znači može se naći dobrih mobitela

A ljudi dragi kako vas neko moze prevarit pa imate mozak!? (valjda)
Nazoves oglas nades se sa prodavacem vidis Iphone npr. ako je zapakiran u vakumu platis otvoris ga stavis karticu nazoves prijatelja i ako radi sve super!
Ja dobivam mobitele za 1 kunu i zapakiranog prodajem znaci da ja varam?Nema prijevare...
neznam za to..ja znam frajera od kojeg ja kupujem na njuškalu..ako ti treba mogu potražiti njegov broj(iz jaske je)
znači ima sve žive i nežive nove mobitele(svi su otključani na sve kartice,hr meni i slično)
original su naravno....puno su niže cijene nego kod ostalih...
stvarno je ok čovjek..na svaki mob imaš godinu dana garanciju
on dobavlja te mobitele iz vana...ali iz tvornica proizvođača....mobiteli su tvornički otključani...nema nikakve zajebancije s njima...stvarno sve pohvale :D
Kupio laptop i mobitel preko oglasa oba puta sa osobnim preuzimanjem i oba puta dobro lijepo sjednes na kavu malo popricate pogledas jel to to! i kupis! jos jednom sam se nalazio s nekim kad mi je htio podvaliti n95 kopiju ali cim sam ga vidio(primio) se skuzi razlika!
@ Kill Frenzy & CROifer:
Ne pričam ja o poštenim ljudima, nego o đubradi koja voli prevarit kupca-nedavno je baš na ovom forumu jedan prevario puno ljudi sa laptopima. Ugl, ja sam mislio i na onu gamad iz Amerike ili otkud već što dođe tu i tu vara.
Nikad nisam napisao da su svi prevaranti.
A najčešće se i šalje poštom. Zato i kažem da treba paziti.
evo tocno kod kupnje iPhona mozes odmah znati jel original ili nije...
neka ti posalje Serial Number od iPhona i ukucas ga ovdje - https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do
odmah ti izbaci verziju iPhona i vidis dali on postoji ili ne i nemas problema dali je original ili nije! vrlo jednostavna stvar!
neka ti posalje Serial Number od iPhona i ukucas ga ovdje - https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do
odmah ti izbaci verziju iPhona i vidis dali on postoji ili ne i nemas problema dali je original ili nije! vrlo jednostavna stvar!
kupis moje fore, neka neka osjecam se cool
E a pazi ovaj oglas piso sam od smjeha dok sam citao :-))))
http://www.njuskalo.hr/apple-iphone/4gb-iphone-3gs-oglas-1882484

Pa o tome govorim. Očito je radio Google translate.
e tko nasjedne na to onda se stvarno može upucati odma i sam sebi reći čuj glup sam :D
kupis moje fore, neka neka osjecam se cool
a htio sam napisat da si to ti pokazao al' mi se nije dalo :D
a ovaj oglas je bas sprdnja, posto sam i ja sad nedavno trazio iPhone i naisao na svasta...
kada ga kupujes lijepo zatrazis koju sliku sa upaljenim mobom, kutijom i opremom da lijepo vidis sta kupujes...
isto tak, psoaljem mail nekom sto je nudio iPhone i vrati mi mail na engleskom neki bot sa nekim odgovorom i na kraju me pita koliko uređaja zelim kupiti! pa mislim ono na sta su spali...samo ne znam koja budala moze na to nasjesti ali opet nađe ih se...
"Nov, zapakiran, 0h, garancija" znači da je vlasnik na pretplatu već par godina i/ili koristi neku veliku tarifu. Kod produženja ugovora kupi dobar mob za smiješno malene novce. Sad, može mob zadržat ili samo karticu prebacit u stari a novi prodat za 2000-3000 kn (ovisi koji). Znači, kupio je mob za 1-499kn i prodaje ga za 2k+.
EDIT: ovo se odnosi na zaključane. A oni koji su još uz to i otključani, vjerojatno su došli izvana ili "pali sa kamiona".
Ovo sam ja dobio kad sam kupovao nemoram spomenuti da je oglas bio na hr i da sam mail poslao na hr :-):
Hello.
The Apple iPhones is brand new iPhones, sealed in the manufacturer box, fully unlocked to work with any Sim card/network operator anywhere in the world, they come with there complete accessories.
They all come with 12 months Apple warranty, and we also give 91 days return policy on every of our products.
The Selling price of the phones are as stated below.
APPLE IPHONE 3GS 16GB FIRMWARE 3.1.2 is 250EURO.
APPLE IPHONE 3GS 32GS FIRMWARE 3.1.2 is 300EURO.
How many Units of the phone do you want to buy??
We look forward to your soonest response.
Best Regards
Sales Manager
To znači preskoči oglas i traži dalje...

Ovo sam ja dobio kad sam kupovao nemoram spomenuti da je oglas bio na hr i da sam mail poslao na hr :-):
Hello.
The Apple iPhones is brand new iPhones, sealed in the manufacturer box, fully unlocked to work with any Sim card/network operator anywhere in the world, they come with there complete accessories.
They all come with 12 months Apple warranty, and we also give 91 days return policy on every of our products.
The Selling price of the phones are as stated below.
APPLE IPHONE 3GS 16GB FIRMWARE 3.1.2 is 250EURO.
APPLE IPHONE 3GS 32GS FIRMWARE 3.1.2 is 300EURO.
How many Units of the phone do you want to buy??
We look forward to your soonest response.
Best Regards
Sales Manager
O čemu se ovdje radi? Nije mi baš najjasnije?

Ne mislim na to nego na poruku? Tko je tu lud? Kako može netko takve poruke ljudima slat, pa nismo malumni mi balkanci.