Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 375.546
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Samsung GT-I8700 Omnia 7 DA ili NE

Pa da, na tom updateu mi pise ono sto sam naveo na kraju 9. stranice, ne želi pronaci sljedeci update, možda mu treba par dana..pa ce možda proraditi...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung GT-I8700 Omnia 7 DA ili NE
somebody17da kaže...

Pa da, na tom updateu mi pise ono sto sam naveo na kraju 9. stranice, ne želi pronaci sljedeci update, možda mu treba par dana..pa ce možda proraditi...

i meni je tako bilo i nakon 3 dana mi je sam nasao novi update i trazio me da ga instaliram,malo duze traje al je ok,valjda ce tako biti i sa mangom uskoro,nece bit neke procedure nadam se

tureburevalja
14 godina
neaktivan

dok cekam na drugi update, imam jos jednu sitnicu, kada odem na Music & Videos>music>albums onda imam slike od albuma, ali kada uđem u album i pustim pjesmu da svira skika ne stane, samo je onaj sivi kvadratic u kojem bi trebala biti slika, hoce li se to popraviti u sljedečim updetovima ili je to nesto drugo?

0 0 hvala 0
17 godina

Prošli ponedjeljak sam ostavio mob u servisu zbog resetiranja, i gašenja, i jučer je sve bilo riješeno...

Dobio sam novu verziju softweara, 7.0.7004. 

Kolko sam skužio to je neki build, nije orginalni ROM, al zasad sve radi kak spada, nije se ni jednom resetirao mob...

I da, vrlo sam zadovoljan brzinom rješavanja problema, trebalo im je tjedan dana

PC RULES!!!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Windows Phone 7.5 (Mango) update je krenuo!!!!

http://mango.microsoft.com/windowsphone/en-us/features/update-schedule-world.aspx

Za Omnia 7 modele na T-Comu, update se jos uvijek ne isporucuje. Ja imam Omnia 7 16 GB, nebrandiranu i otkljucanu, ali jos uvijek ne vidim update u Zune-u.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ja sam svog spustio na nodo,i sad ga updejtam:D

Navali narode oujea{#}

twit

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 19:46 (kach).

1 0 hvala 1
17 godina

Isto nebrandirana i otključana, još ništa na Zuneu :(

Nadam se da nema nikakve veze s time što mi je operater šugavi Tele2??

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 19:52 (CrnaBitanga).
15 godina
neaktivan

Evo jedan screenshot

1 0 hvala 0
14 godina
kach kaže...

Kako?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 20:05 (Cordas).
17 godina
Cordas kaže...
kach kaže...

Kako?

Isto pitanje? Moj je sad na NoDu, zadnji službeni update, kamo vragu da ga spuštam?

15 godina
neaktivan

Bio sam prije na mango RTM-u,pa sam ga morao spustit na nodo da bi sluzbeni update mogo povuci preko zuna.Nego imam nekih problema sad izbacio mi je neki update fail,pa ga sad ponovno updejtam.Javim kak je proslo.

1 0 hvala 0
14 godina
kach kaže...

Bio sam prije na mango RTM-u,pa sam ga morao spustit na nodo da bi sluzbeni update mogo povuci preko zuna.Nego imam nekih problema sad izbacio mi je neki update fail,pa ga sad ponovno updejtam.Javim kak je proslo.

Da, ali zašto tebi pronalazi update, a ostalima ne? Isto otključan mobitel kupljen u slobodnoj prodaji.

15 godina
neaktivan

Bio je na vipu,pa sam ga otkljucao.Sad neznam zakaj vam ne nalazi update?Jel vam baci neki error ili kaze da nema updeta?

0 0 hvala 0
14 godina
kach kaže...

Bio je na vipu,pa sam ga otkljucao.Sad neznam zakaj vam ne nalazi update?Jel vam baci neki error ili kaze da nema updeta?

Piše da je uređaj up to date.

14 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
14 godina

Pa i bilo je rečeno da Omnia neće dobiti update u početku, a i službeno je objavljeno da se update dostavlja svim uređajima osim Omnia-i, ali mi nije jasno kako kach uspjeva updateat.

17 godina

Sons of bitches!

14 godina
neaktivan

0 0 hvala 2
14 godina

Jel' probao to netko ovdje možda?

15 godina
neaktivan

Evo updejtao sam omniu na sluzbeni mango,vi koji nemrete napravit update probajte factory reset napravit ili nesto.Fakat neznam zakaj vam ne nalazi.:(

0 0 hvala 0
17 godina
Cordas kaže...

Pokušavam, još mi ne uspijeva... JAvim

EDIT: ne pomaže, restartao sam i komp, restartao Zune, restartao mob, i ništa.... Javlja mi error da ne može naći update jer nema internetske veze, a kad idem na update online kaže da je mob up to date...

Odustajem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 21:17 (CrnaBitanga).
17 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Ovo je super. Uspio sam od prve. Sad se instalira 7.1.7720.68.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 21:39 (Nod14).
14 godina
CrnaBitanga kaže...
Cordas kaže...

Pokušavam, još mi ne uspijeva... JAvim

EDIT: ne pomaže, restartao sam i komp, restartao Zune, restartao mob, i ništa.... Javlja mi error da ne može naći update jer nema internetske veze, a kad idem na update online kaže da je mob up to date...

Odustajem.

Uspješno updateao {#}

Dakle ovako, odeš na update, javi ti da nema slobodan update, zatim ponovno odeš update i prilikom klika isključiš internet vezu (u mojem slučaju isključenje wireless sticka) i pričekaš par sekundi. Zatim bi trebalo javiti da je dostupan update. Kad javi, spojiš komp ponovno na internet i ideš update. Tako sam ja i uspio sam.

17 godina

Idem tako, ali da kliknem na WiFi ikonu kod sata i kliknem ''disconnect'' prođe 2-3 sekunde... Jel to previše?

17 godina
neaktivan

Woohooo upravo mi se updejta na Mango, forsao sam update i radi :D

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...

Idem tako, ali da kliknem na WiFi ikonu kod sata i kliknem ''disconnect'' prođe 2-3 sekunde... Jel to previše?

Napravi kao ja: Odi na postavke te veze (pod show all connections) i tamo ti se pokaže prozor s tom vezom (WLN ili LAN u mojem slučaju) i minimiziraj Zune, pa postavi taj prozor odmah do Zunera, tako da možeš  što prije kliknuti na gumb Disable na prozoru od mreže. Meni je upalilo tako.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
FlyBoy kaže...
CrnaBitanga kaže...

Napravi kao ja: Odi na postavke te veze (pod show all connections) i tamo ti se pokaže prozor s tom vezom (WLN ili LAN u mojem slučaju) i minimiziraj Zune, pa postavi taj prozor odmah do Zunera, tako da možeš što prije kliknuti na gumb Disable na prozoru od mreže. Meni je upalilo tako.

FlyBoy - uspjelo je! Treba pričekat sekundu-dvije prije nego što se klikne na Disable..!! Sad mi skida 7403, javim kako je prošlo, a tebi jedno veliko HVALA!

15 godina
neaktivan

Super,drago mi je da vam je uspjelo:)javite dojmove sto posto sad nemrete vjerovati kolko je dobar mango hahaha.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Super,drago mi je da vam je uspjelo:)javite dojmove sto posto sad nemrete vjerovati kolko je dobar mango hahaha.

ja još updejtam, glupi backup traje 15 minuta i više, kad mi je krcat mob.

15 godina
neaktivan

Preporucio bi vam factory reset nakon updejta,onda bu radilo sve kak spada.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice