Samsung Galaxy S problem

poruka: 17
|
čitano: 13.972
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HTC Desire pomoc

E ovako decki imam galaxy s i problem mi je sljedeci kad ga ocu da palim pojavi se sve ono slika normalno samsung galaxy S gt-9000 tako nesto i to mi se stalno pali i gasi sta mislite u cemu je problem ili nema sa sebi softver ili je nesto drugo?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 14:44 (*Guzman*).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S problem

Jesi radio root ili flashao nesto?

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S problem

ma nisam nista radio takvog sam ga kupio msm znao sam da mu je to problem za manje pare al prvo cu ga pokusat napravit  pa pitam tu mozda zna neko..ne nisam ga rooto ni flasho..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S problem

Dajte decki molim vas hitno mi je.Evo sad cu vas jos detaljnije objasniti.Kada upalim mobitel stoji mi ovako(nemogu nac slike)Smsung Galaxy S GT-... itako stoji pa se mob opet ugasi i upali i tako stalno gasi i pali slika uvjek ista.E onda sam pokusavam uci u recovery mod ono Volume down ili je UP i power i udjem pise mi ovako Downloading... Do not turn off target!!! ima i slika...E sad me zanima jeli treba biti wairless veze da bi  moglo download ovo ili ne...Ili mi bar odgovorite dali se moze ovo napravit ako ne da dzaba nekupujem ovo...

Evo slika... Evo slika...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
*Guzman* kaže...

Dajte decki molim vas hitno mi je.Evo sad cu vas jos detaljnije objasniti.Kada upalim mobitel stoji mi ovako(nemogu nac slike)Smsung Galaxy S GT-... itako stoji pa se mob opet ugasi i upali i tako stalno gasi i pali slika uvjek ista.E onda sam pokusavam uci u recovery mod ono Volume down ili je UP i power i udjem pise mi ovako Downloading... Do not turn off target!!! ima i slika...E sad me zanima jeli treba biti wairless veze da bi  moglo download ovo ili ne...Ili mi bar odgovorite dali se moze ovo napravit ako ne da dzaba nekupujem ovo...

Probaj tu pitati nekoga http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/102262.aspx?page=240&jumpto=2953089&sort=asc&view=flat

Koji GT valjda znaš puni naziv moba.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 22:54 (Fero).
15 godina
neaktivan

Mozes to rijesiti, nađi si na netu ODIN, i tutorijale za flashat novi softver.. google je tvoj prijatelj

EDIT 3: zaboravi linkove ;)

ako imas problema, javi se u PM, cut cemo se preko skypa pa ti mogu pomoci

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 0:22 (ekoraca).
14 godina
neaktivan
ekoraca kaže...

Mozes to rijesiti, nađi si na netu ODIN, i tutorijale za flashat novi softver.. google je tvoj prijatelj

EDIT: evo ti prvi link koji sam našao, http://androidadvices.com/root-samsung-galaxy-gt-i9000-pack-xxjvu-236-firmware/

EDIT 2 : dosadno mi je pa evo ti link na HR jeziku

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/04/28/upute-kako-nadograditi-galaxy-s-na-value-pack/

¸ovo mi se svidja btw daj mi svoj skype za svaki slucaj na PM pa da se dogovorimo ako negdje zapnem...

15 godina
neaktivan

Slusaj prijatelju, ako postas informacije o modelu, nemoj postat u onu temu za galaxy s2, i da sad nisam procitao da ti je model 9003, zasrat ces si mobitel jer  sam  ti ja dao link za i9000, pretrazi google za model 9003, neznam ako su isti softveri i slicno.

Poslao sam ti skype u inbox

13 godina
*Guzman* kaže...
ekoraca kaže...

EDIT: evo ti prvi link koji sam našao, http://androidadvices.com/root-samsung-galaxy-gt-i9000-pack-xxjvu-236-firmware/

EDIT 2 : dosadno mi je pa evo ti link na HR jeziku

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/04/28/upute-kako-nadograditi-galaxy-s-na-value-pack/

¸ovo mi se svidja btw daj mi svoj skype za svaki slucaj na PM pa da se dogovorimo ako negdje zapnem...

Pibip mu materina ljudi, pa dajte malo citajte, informirajte se, guglajte prije nego napravite neku glupost.. Stavio si sliku od klasicnog SGS-a, a zapravo ti imas SGS+ iliti ga i9003..

Ovo ovdje nemoj ni slucajno pokusavati raditi, jer ces brickati mob, i postat ce neupotrebljivi podložak za čaše!!
To su procedure/fajlovi za obicni galaxy S iliti ga I9000, a ti si tamo u temi od SGS2 napisao da je kod tebe mob koji ima oznaku i9003, odnosno Galaxy S+, te za njega ide drugi firmware.. 

U inboxu imas proceduru, i sto trebas skinuti za svoj mob.. 

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 0:04 (majdo).
15 godina
neaktivan

Nemoj mene krivit Majdo :)

Sva sreca, pratim jednu i drugu temu, a u ovoj pise da je model i9000 u prvom postu, pa sad slucajno procitam tamo da je model i9003..

Nadam se da nije brze nis radio :)

13 godina
ekoraca kaže...

Sva sreca, pratim jednu i drugu temu, a u ovoj pise da je model i9000 u prvom postu, pa sad slucajno procitam tamo da je model i9003..

Ma ni ne krivim tebe, to je njemu bilo upuceno, i ostalima koji tako samo uskoce kao padobranci a da osnovne stvari o modelu mobitela koji posjeduju ne znaju.. Dok sam pisao mu odg, taman si se ti ubacio, pa je malo cudno ispalo.. {#}

Nadam se da nije, cim sam vidio I9003 odma sam mu poslo u inbox da ni slucajno ne radi nista od ovoga, pa sam mu naknadno napisao proceduru s lnkom za official firmware.. Valjda nije nes shebao u medjuvremenu.. Zato i jesam naglasio da sve sto radi radi samo na svoju odgovornost! {#} 

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S problem

Ma mislim da nije brze napravio.. Zuri mu se pa posta vamo i tamo, a sad kad treba nema ga :)

Nema veze, ako nesto treba ponudio sam mu i ja pomoc pa nek se javi..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ekoraca kaže...

ma nisam nista jos radio planiram za koi dan jer me skola muci...sub ..ned ...a da model mi jes GT-I9003 sad jeli to neka velika razlika neam pojma

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 0:16 (*Guzman*).
13 godina
*Guzman* kaže...

ma nisam nista jos radio planiram za koi dan jer me skola muci...sub ..ned ...a da model mi jes GT-I9003 sad jeli to neka velika razlika neam pojma

Ogromna je razlika, i firmware ne odgovara s jednog na drugi nikako.. Kao sto rekoh, nes krivo flashas, i dobijes dekorativni podmetac za case a ne funkcionalan mobitel..

15 godina
neaktivan

Razlika je ogromna, NEMOJ NI SLUČAJNO raditi po linku sa mojeg odgovora, nego koliko sam shvatio, MAjdo ti je posla na PM tutorial pa radi po njegovom.

Ako di zapnes, javi se za vikend, napravit cemo nesto preko team viewera, slobodan sam ionako..

14 godina
neaktivan
majdo kaže...
*Guzman* kaže...

Ogromna je razlika, i firmware ne odgovara s jednog na drugi nikako.. Kao sto rekoh, nes krivo flashas, i dobijes dekorativni podmetac za case a ne funkcionalan mobitel..

tako sam isto radio sa i7500 ali nisam znao kako da napravim evo dodao sma te na skype pa bi najbolje bilo da mi to ti radis  najlakse preko team viwiera kako li vec naravno na moju odgovornost sve ide...jer mi i ovako nista nesluzi..

14 godina
neaktivan
HTC Desire pomoc

Evo samo sam editovo  svoju temu da  nepretrpavam forum ....

Zani ma me ako ima neko voljan da mi pomogne da na HTC desire stavim 2.3.3 gingerbread ....mozemo da se cujemo preklo skype  ts nebitno..pa kao neko ima slobodnog vremena  bio bi mu jako zahvalan...gledao sam  dosta tutoriala ali  jednostavno nesmijem radit nista na svoju ruku jer nikad nisam radio to sam...naucio sam  da razim u odinu ali koliko sam skuzio za htc je drugacije...pa vas molim zapomoc

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice