Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 464.396
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy Note II!
Ja ti nisam rekao da ne uzmes GNote2, samo sam ti rekao da pricekas, jer je uvijek daleko ocit pad cijena nakon izlaska novog modela, pa cak i u operatera.

19.2 izlazi HTC M7, takoder vrijedno pricekati.

Po meni 2.mj je najgore vrijeme za kupnju, taman prije E3 i MWC
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Osobno koristim Note 2 vec par mjeseci, preporucio bih ga svakome iako u pocetku sam mislio da se nikad necu naviknuti na velicinu. Sad su mi svi ostali mobiteli kao dječje igračke. Prije njega sam imao Nexusa koji je isto vrhunski mob osim trajanja baterije. 

Proći će još dosta vremena prije nego Xperija Z dodje do nas a i kad dodje cijena će biti paparena.

Ovo je za sad jos uvijek najbolji mob na trzistu sto se tice trajanja baterije. Ostalih pola stvari ukljucivo soen ne koristim bas cesto,vjerujem dabje tako i s ostalima. 

Nego, kad ce taj update na 4.1.2. kod tele2 ooeratera?

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Imam jedan ( od nekoliko prisutnih ) problem, koji me pere, a ne znam gdje sam falio, naime, kada želim staviti aplikaciju u onu traku koju se dobiva dugim pritiskom na desnu haptičku tipku, konkretno "Dropbox", ona ne ide unutra u tu traku!

Vjerojatno negdje u postavkama nešto trebam otključat, ali gdje {#} {#} ?!?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ne možeš dodavati/brisati ništa osim onoga što je već tamo.

0 0 hvala 0
14 godina
Dardevil kaže...

Ne bi se baš složio, obzirom sam naišao na neke video clip-ove na YT gdje se vidi da se može, a kada tijekom vikenda pronađem, stavim ih da se vidi {#}!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Dardevil kaže...

Ne bi se baš složio, obzirom sam naišao na neke video clip-ove na YT gdje se vidi da se može, a kada tijekom vikenda pronađem, stavim ih da se vidi {#}!

Za to ti treba root.{#}

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja rootao svoj Note2 i stavio N.E.A.K. kernel. Zasad nemam primjedbi u smislu bugova, vidjet ćemo kako će se sad trošiti baterija. Wolfson audio control je vrlo moćna stvar, zvuk je puno bolji, a izlaz za slušalice jači barem 30%.  {#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

imal tko zainteresiran za note 2 novi?

1 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Update: kernel nije dobar, mob se restartao nekoliko puta... najčešće kad je pokrenut tTorrent Pro. Ali i kad aplikacija ne radi. Prešao sam na Perseus, tTorrent Pro sad radi OK, na Antutu dobijem skoro 19000 bodova, a opcija ima doslovno milijun za podesiti... mišljenja sam da će ovo biti bolji kernel.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Update: kernel nije dobar, mob se restartao nekoliko puta... najčešće kad je pokrenut tTorrent Pro. Ali i kad aplikacija ne radi. Prešao sam na Perseus, tTorrent Pro sad radi OK, na Antutu dobijem skoro 19000 bodova, a opcija ima doslovno milijun za podesiti... mišljenja sam da će ovo biti bolji kernel.

Ima li neki specijalni razlog zbog kojeg si rootao Note, posto je ovo prvi mob na kojem nisam isprobao 10 romova. Zanima me od onih svih jel prednosti rootanja koliko te stvari cesto koristis i koje ? Nesto me pecka da ubacim neki rom :D

17 godina
tkalcho kaže...
Dardevil kaže...

Ima li neki specijalni razlog zbog kojeg si rootao Note, posto je ovo prvi mob na kojem nisam isprobao 10 romova. Zanima me od onih svih jel prednosti rootanja koliko te stvari cesto koristis i koje ? Nesto me pecka da ubacim neki rom :D

Stock Rom je ostao, samo sam ga rootao i stavio kernel. A napravio sam to jer želim vidjeti koje su maksimalne mogućnosti samog uređaja, da maknem neke meni nepotrebne aplikacije koje su došle s njim... I ono meni najvažnije, sada imam puno čišći zvuk multimedije na njemu, a izlaz za slušalice je jači barem 30%. Dosad sam mp3-ce mogao slušati uvijek pojačane do kraja, sad to više nije potrebno, a čak su me i slušalice ugodno iznenadile kako mogu svirati.

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Mislim da će večeras biti fleshanja, eno je pojavio 4.1.2 Croatia na Samfirmware {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo mi je stigao kod za UNLOCK, što mi predlažete, da ga mam otključam ili da se malo zadržim, dok ne stigne update na nešto višlje od 4.1.1 {#} ?!?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Unlockaj i flesaj engleski 4.1.2 i rijeseno :D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Totalno ti je svejedno, jer ti unlock nista nje mijenja.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Dardevil kaže...

Mislim da će večeras biti fleshanja, eno je pojavio 4.1.2 Croatia na Samfirmware {#}

šta izlazi t mobile 4.1.2? mogu li flashat onda taj ROM na rootani note 2?

MuWu
17 godina
MujagaWudakhi kaže...
Dardevil kaže...

šta izlazi t mobile 4.1.2? mogu li flashat onda taj ROM na rootani note 2?

Nije T-Mobile, nego čisti za Hrvatsku. Ja svoj večeras flasham. {#}

14 godina
Dardevil kaže...

Ne budi cigo ili {#}, nabaci link {#} {#} !!!! 

ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...
Dardevil kaže...

http://www.hotfile.com/dl/195116004/b4805f2/N7100XXDMB2_N7100OXFDMA1_TRA.zip.html

Izvoliš{#}

14 godina
Dardevil kaže...
ATJLučko kaže...
Dardevil kaže...

http://www.hotfile.com/dl/195116004/b4805f2/N7100XXDMB2_N7100OXFDMA1_TRA.zip.html

Izvoliš{#}

Još jedno podupitanje, kada moram što ću, koji je princip sada, prikopčam se USB kabelom na komp i stisnem oni botun SPEED DOWNLOAD, ili nešto drugo da učinim, i da, ako učinim taj download, ono brojanje sa feshanjem i oni counteri, nema problema, kaj ne {#}?!?!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Od danas sam i ja ponosni vlasnik ove zvijeri.{#}

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Notorious kaže...

Od danas sam i ja ponosni vlasnik ove zvijeri.{#}

Welcome on board {#} {#} !!!!

Ako nije free contract ili tajna, gdje je kupljen i koje bojice {#}?!?!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Kada će taj update biti dostupan preko Kiesa ili kao OTA direktno na telefonu?

Još uvijek ništa ne nudi ni Kies ni telefon

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Svašta, upalim danas mobitel i niti mogu slati niti primati SMSove. Sve sam osim factory reseta pokušao što ja mogu, prvo ću probati promijeniti microsim kod operatera...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PLASMAorLCD kaže...

Svašta, upalim danas mobitel i niti mogu slati niti primati SMSove. Sve sam osim factory reseta pokušao što ja mogu, prvo ću probati promijeniti microsim kod operatera...

Pa zar na Note-u II {#} {#} !?!?!?!?

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Čini se po googleu da nije vezano za njega, nego ili za Android ili Samsung općenito, neki bug... Neki kažu da stavim svoju karticu u nečiji mob i da s njega pošaljem/primim poruku i vratim u Note II, no niti tamo mi neće. Moguće da je do mog sima, zamijenit ću karticu danas i zovnuti službu za korisnike.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Malo se preosobno postavljaš prema stvarima... 

@PLASMAorLCD

Jesi pogledao postavke operatera, možda si slučajno izbrisao nešto.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Jesam, i sve je isto, onaj message centar, APN postavke, sve sam probao što je Google ponudio osim factory reseta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mitsuoka kaže...
ATJLučko kaže...

Malo se preosobno postavljaš prema stvarima... 

@PLASMAorLCD

Jesi pogledao postavke operatera, možda si slučajno izbrisao nešto.

Kažeš, malo preosobno pa prema stvarima, ali postoji i Doooobar razlog za to!

Bez obzira što kupujem, trudim se kupiti NAJ što u tom trenutku mogu, i ono što mi se trenutno najviše sviđa, a to je trenutno SGN II. Gdje ne ulazim kao gusan u maglu, pa baš ništa ne pitam ili se ne informiram, a činjenica da se ovo dogodilo mobu koji ke "na tržištu" manje od pola godine, ma makar bio on i jedini i prvi sa takvim "BUG-OM", nije mi ipak drago ili svejedno čuti, a što bi tekar trebalo biti da je moj {#} {#}, samo ne znamo, da li je mob brendiran ili otključan serijski, tko zna, možda je do nekog operatera koji je brendirao mob {#}?!?!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

Ti se više ponašaš kao da je taj uređaj kupio tebe nego, ti njega. Najbolji trenutno... kako kome. Tebi da, vidim neizmjerno. Smiri malo doživljaje, isto je bilo i sa HTC-om, nitko ga optužit nije smio za nešto ti bi odmah skakao. 

U velikoj produkciji se zna zalomit koja greška, ali pobogu, riješit će se, nije smak svijeta. Šutim

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice