Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.835
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Denyken kaže...
crack kaže...

jel probao itko stavit onaj rom od S5, zanima me samo zbog onog ultra power saving moda. Dali radi, i jel se isplati stavljat taj rom samo zbog te funkcije.

Pa to odavno radi i na S3 custom romovima, zasto ne bi na S4. Meni to ne bi bio glavni razlog da stavljam.

Pitam čisto informativno, nekako se nadam da bi možda mogli to dobiti sa Lolipopom pa da se ne zaj... sa stavljanjem custom rom-a

14 godina
neaktivan
crack kaže...
Denyken kaže...
crack kaže...

jel probao itko stavit onaj rom od S5, zanima me samo zbog onog ultra power saving moda. Dali radi, i jel se isplati stavljat taj rom samo zbog te funkcije.

Pa to odavno radi i na S3 custom romovima, zasto ne bi na S4. Meni to ne bi bio glavni razlog da stavljam.

Pitam čisto informativno, nekako se nadam da bi možda mogli to dobiti sa Lolipopom pa da se ne zaj... sa stavljanjem custom rom-a

Imam dojam da je Lolipop vrlo blizu, vjerujem ovaj mjesec. I ja sam bio u dilemi da stavim bas taj "like S5" ROM ali sam odustao, tj cekam sluzbeni Lolipop.

17 godina

Izašao službeni CM12 za I9505.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I ja cekam sluzbeni 5.0 Lollipop. Sad imam knox0x0 i rootani official KitKat koji radi losije nego Galaxy S3 na 4.3. Mislim radi brze od S3, ali ima PUNO vise stutteringa u aplikacijama nego sa S3. Ako ne bude dobar official Lollipop, stavljam custom bez razmisljanja o knox-u i garanciji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sil kaže...

Izašao službeni CM12 za I9505.

Evo, bio sam pokusni kunić. :) Nemojte ga još stavljati. Ne radi auto rotacija, proximity senzor, zvuk krči na vanjskom zvučniku... Treba izgleda pričekati da Samsung to složi. Do tad se vraćam na CM11 koji radi kao švicarski sat. Inače, počeo sam izbjegavati custom romove osim službenog cm jer nikad ne znaš kad će developer prijeći na novi uređaj i prekinuti razvoj.

14 godina
neaktivan

Neznam ali imam S4 Black Edition sa originalnim 4.4.2 i savrseno radi, baterija odlicna. Do izlaska sluzbenog 5.0 necu nista dirati jer mi smartphone nikad nije bolje radio.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Denyken kaže...

Neznam ali imam S4 Black Edition sa originalnim 4.4.2 i savrseno radi, baterija odlicna. Do izlaska sluzbenog 5.0 necu nista dirati jer mi smartphone nikad nije bolje radio.

Koju verziju imas, I9505? Ja imam I9505 i imam iritantan stuttering prilikom skrolanja u pojedinim aplikacijama kao i u Touchwiz launcheru.

14 godina
Almin94 kaže...
Denyken kaže...

Koju verziju imas, I9505? Ja imam I9505 i imam iritantan stuttering prilikom skrolanja u pojedinim aplikacijama kao i u Touchwiz launcheru.

na I9506 nema stutteringa nikakvog na navedenim aplikacijama

sup bro?
14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
Denyken kaže...

I9505 je i kod mene. Nemam nikakvih stutteringa. Cak mi je Touchwiz pun widgeta, svih 7 stranica.

14 godina
neaktivan

Ako je ovo tocno sto pise za Android Lollipop for Galaxy S4 and Note 2 onda nije dobro. Svibanj ili lipanj... :( Nadam se da su samo lupanja.

0 0 hvala 0
11 godina
Denyken kaže...

Ako je ovo tocno sto pise za Android Lollipop for Galaxy S4 and Note 2 onda nije dobro. Svibanj ili lipanj... :( Nadam se da su samo lupanja.

Nikad čuo za tu stranicu, a ja bi prije se složio s time da kasne s nadogradnjom pa da sve radi nego da izdaju odmah pa onda 100 zakrpi gdje ne rade osnovne funkcije kao telefon, kamera i slično.

za note2 je odlično ako je istina, a za s4 treba biti sretan što će izdati lollipop pogotovo sa grafičkim redizajnom koji sliči na s5 jer to s3 i note 2 nisu dobili

14 godina
neaktivan

Pratim ovdje na Sammobile svaki dan. Jedino sto sam primjetio jeste da nema nikakav firmware poslije Nove godine, a do Nove je izlazio skoro svaki dan firmware za neku zemlju.

0 0 hvala 0
15 godina

ma necemo mi vidjet lolija prije ljeta nema sanse, takav je samsung i dokazuju svake godine kakvi su kad su u pitanju azuriranja za starije modele

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ma necemo mi vidjet lolija prije ljeta nema sanse, takav je samsung i dokazuju svake godine kakvi su kad su u pitanju azuriranja za starije modele

Bome ce onda moj knox okinuti. :) Ovaj stari touchwiz mi je toliko dosadio na S3, pa sada opet i na S4.

15 godina

ma taj knox ti nista i ne znaci u nasoj drzavi, znam masu ljudi koji su nosili na servis sa knoxom 0/1 i normalno im je prosla garancija, bitno samo da je samsungov rom na njemu i da nije rootan

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ma taj knox ti nista i ne znaci u nasoj drzavi, znam masu ljudi koji su nosili na servis sa knoxom 0/1 i normalno im je prosla garancija, bitno samo da je samsungov rom na njemu i da nije rootan

Ako mi vjerujes, ne znam uopste koji rom bi stavio na ovaj mob. Volio bih neki dobar 5.0 rom, ali da ne gubim na kvaliteti zvuka (kao sto je bila stvari sa S3 i AOSP/CM romovima) i trajanju baterije, kako stand by tako i sot.

Btw mozda dobijemo i 5.0.2 prije nego 5.0. 

15 godina

nemozes zasad, na 5.0 odnosno cm 12 previse toga ne radi tak da drzi se kit kata, ja bi stavio onaj rom sa S5

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

CM mi je vizuelno odvratan, ruzan. Isto dozivljavam i MIUI, Google edition.... Mislim da sam jedan od rjetkih fanova TouchWiza.

2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Denyken kaže...

CM mi je vizuelno odvratan, ruzan. Isto dozivljavam i MIUI, Google edition.... Mislim da sam jedan od rjetkih fanova TouchWiza.

Bogami jesi haha :) Meni je touchwizz zadnja čast, ali eto o ukusima se ne raspravlja

15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

nemozes zasad, na 5.0 odnosno cm 12 previse toga ne radi tak da drzi se kit kata, ja bi stavio onaj rom sa S5

Ima onih Google Play Edition romova i kazu da su stabilni. Jesi li probavao taj S5 Rom? Koji preporucujes? Ima ih vise.

Denyken kaže...

Nisi jedini, ima nas vise. :)

15 godina

imate cm themer i skinete touchwizz skin...meni je htc one x na slim romu bio brzi od ovoga S4 na touchwizzu haha a kako bi tek S4 letio na tako laganom romu...jedini problem takvih romova je sto je kamera koma a zvuk na slusalicama losiji, nema bas kakav je na originalu i zbog toga ne volim takve romove

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Denyken kaže...

nisi jedini, više volim štekavi touchwiz nego bugasti i jednolični CM. No svatko voli svoje...

14 godina
neaktivan
igy kaže...
Denyken kaže...

nisi jedini, više volim štekavi touchwiz nego bugasti i jednolični CM. No svatko voli svoje...

Upravo tako. Po meni, touchwiz je vizuelno najljepsi dozivljaj na androidu. LG G3 ima fin UI ali djeluje kao recikliran, modifikovan Samsung touchwiz.

16 godina
neaktivan

Ljudi ja imam Galaxy S4 I9515 VE koji je na DBT Njemačkom stock rom-u. Vidim izišao je update na Sammobile... DBT rom  I9515XXU1ANK2 ali gore gdje stoji Country: Germany piše i Black Edition!? Pitam se šta to znači? I ako ga flasham preko odina dali će mi flash counter okinuti?

http://deridownload.comze.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Ljudi ja imam Galaxy S4 I9515 VE koji je na DBT Njemačkom stock rom-u. Vidim izišao je update na Sammobile... DBT rom  I9515XXU1ANK2 ali gore gdje stoji Country: Germany piše i Black Edition!? Pitam se šta to znači? I ako ga flasham preko odina dali će mi flash counter okinuti?

Nece okinuti, slobodno flashaj koji god ROM zelis. Samo je bitno da je unbranded.

12 godina

Ja sam do sada koristio uvijek AOSP rom. radi toga kaj mi se kod TW-a gadi display density ( samsung kao da radi stock rom-ove za sljepce ).

Kod AOSPa ja si stavim density na 345-360 DPI i sve pet, dok kod TW-a k*ta radi njihovog framework-a.

E sad kaj se tice lolipopa, prva stvar onaj bijeli BG u App Draw-u mi je tako odvratan da je to ne opisivo, druga stvar koja mi smeta jest to što mi exposed fali ;(  do bola.

Pa eto sad ćemo vidijeti na što će ličiti Samsungov TW Lollipop.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Ja sam do sada koristio uvijek AOSP rom. radi toga kaj mi se kod TW-a gadi display density ( samsung kao da radi stock rom-ove za sljepce ).

Kod AOSPa ja si stavim density na 345-360 DPI i sve pet, dok kod TW-a k*ta radi njihovog framework-a.

E sad kaj se tice lolipopa, prva stvar onaj bijeli BG u App Draw-u mi je tako odvratan da je to ne opisivo, druga stvar koja mi smeta jest to što mi exposed fali ;(  do bola.

Pa eto sad ćemo vidijeti na što će ličiti Samsungov TW Lollipop.

Kazu da ce sa Lollipop-om doci novi TW, isti onaj kao na S5, sto mi se jako svidja. Onaj na S5 je puno ugladjeniji i puno ljepse izgleda nego ovaj na S4. :)

17 godina
Almin94 kaže...

Kazu da ce sa Lollipop-om doci novi TW, isti onaj kao na S5, sto mi se jako svidja. Onaj na S5 je puno ugladjeniji i puno ljepse izgleda nego ovaj na S4. :)

i znatno lošiji za autonomiju jer biljela na amoledu cucla bateriju ko luda

12 godina

Sada trenutno koristim Resurrection Lollipop sa par dodatnih modifikacija du bude još više dark materijal umijesto light.

Homescreen Homescreen
Black App Draw Black App Draw
Quick Toggles Quick Toggles
Google Now Google Now
Phone Phone
Contacts Contacts
Calculator Calculator
Settings Settings
Power Power
Lollipop Lollipop
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 23:23 (Diazz72).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Sada trenutno koristim Resurrection Lollipop sa par dodatnih modifikacija du bude još više dark materijal umijesto light.

Kako si zadovoljan.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice