Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.841
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
thabigjc kaže...
1samek kaže...

Jučer mi je S4 skinuo update, 55 mb, changelog je bio vrlo štur, nešto tipa "stability improvement"...

Baseband XXUBMGA

je i meni je danas...

Ja sam danas napravio ovaj update ali sad ne mogu pokrenuti neke aplikacije kojima treba root (mobitel sam rotao odmah).
Ne radi mi root explorer i još neke aplikacije, android sustav sruši aplikaciju i i izbaci mi grešu "Root Explorer je prislno zaustavljena zbog neovlaštenog pokušaja pristupanja sustav na vešem uređaju..."
Vidim da su ubacili neku novu sigurnosnu provjeru, ali kako tu provjeru zaobići?

Kako ovo rješiti?

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 12:53 (iceman89iceman).
13 godina

Samdung nas tjera da koristimo crapwiz... lagwiz kakogod. Wow

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
iceman89iceman kaže...
thabigjc kaže...
je i meni je danas...

Ja sam danas napravio ovaj update ali sad ne mogu pokrenuti neke aplikacije kojima treba root (mobitel sam rotao odmah).
Ne radi mi root explorer i još neke aplikacije, android sustav sruši aplikaciju i i izbaci mi grešu "Root Explorer je prislno zaustavljena zbog neovlaštenog pokušaja pristupanja sustav na vešem uređaju..."
Vidim da su ubacili neku novu sigurnosnu provjeru, ali kako tu provjeru zaobići?

Kako ovo rješiti?

Master reset? Ništ drugo mi ne pada na pamet.

14 godina
maks0806 kaže...

Hoce li mi radit infrared?

Koliko ja znam niti jedan "custom" ROM ne podržava te điđe-miđe, ako sam u krivu neka me netko ispravi.

Isto vrijedi i za sve one gesture i feature.

16 godina
neaktivan

Podržavaju Samsung based custom ROM-ovi, ali AOSP/AOKP i ini ne.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Cak mi ni viber neda pokrenuti...
15 godina
neaktivan
1samek kaže...
maks0806 kaže...

Hoce li mi radit infrared?

Koliko ja znam niti jedan "custom" ROM ne podržava te điđe-miđe, ako sam u krivu neka me netko ispravi.

Isto vrijedi i za sve one gesture i feature.

Ne pričaj gluposti IR radi na svim GPE romovima i na dosta AOSP.

13 godina

Znaci sad s novim updatom firmwarea nemrem rom stavit a nece mi radit ir da gasim televizore naokolo...

Al onak maknem sve animacije,home tipka ne aktivira s voice i stavim nova launcher sve minimalno,jedan widget i dva foldera na ekranu i dalje mi lagga tu i tamo a da ne pricam kolko mi galeriju ucitava dugo ili kad odem na all songs...

sad neznam da si stavim 4.3 rom ili ne jer mi je infrared jedina fora stvar. A procito sam na gsmareni da ne radi na google editionima ir remote. N00b sam po tom pitanju pa preporucite nesto hehe

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Znaci sad s novim updatom firmwarea nemrem rom stavit a nece mi radit ir da gasim televizore naokolo...

Al onak maknem sve animacije,home tipka ne aktivira s voice i stavim nova launcher sve minimalno,jedan widget i dva foldera na ekranu i dalje mi lagga tu i tamo a da ne pricam kolko mi galeriju ucitava dugo ili kad odem na all songs...

sad neznam da si stavim 4.3 rom ili ne jer mi je infrared jedina fora stvar. A procito sam na gsmareni da ne radi na google editionima ir remote. N00b sam po tom pitanju pa preporucite nesto hehe

IR radi na GPE romovima imam 4.3 i radi posve normalno.

15 godina

Nakon prvog updatea prije jedno 3 mjeseca mi se inače okrugla ikona za internet pretvorila u kockastu.

Jer itko zna kako da vratim staru ikonu BEZ dodatnih launchera i sličnog jer je ova nova poprilično ružna.

Napomena: kad instaliram bilo koji launcher, ikona se vrati u okrugli oblik

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 20:24 (Qudek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav evo ovako imam nekoristenu masku viska za samsung galaxy s4 po meni najbolja kupio sam je na ebayu za 35$

Ako je tko interesiran neka mi posalje pm 

prednost Split i okolica radi primopredaje u ruke ostatak drzave saljem postom . Vise na video linku

Samsung Galaxy S4 EXTREME PRO CASE Metallic Black

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 18:18 (razbijac).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

na 35 sekundi videa kaze drugaciju cijenu  ;-)

1 0 hvala 0
15 godina
tommek10 kaže...

na 35 sekundi videa kaze drugaciju cijenu  ;-)

17.99 :)

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina

Došao mi je danas update, i odjednom sve šteka opet, j*ebemu mater, sa svakim updateom je sve gore i gore....

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav.

Stavio bi cisti rom...najzadnju mogucu verziju koju je moguce skinuti sa sammobilea...

Na sgs2 je to islo nevjerojatno lako preko odina...unutar 5min.

Dajte barem link ili upute kako to bezbolno napravit.

MSI GX630
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
monkeymoon kaže...

Pozdrav.

Stavio bi cisti rom...najzadnju mogucu verziju koju je moguce skinuti sa sammobilea...

Fulo si temu, http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/102262.aspx?page=429.... {#}

14 godina
@Qudek

Moras factory reset napraviti...to je meni rjesilo probleme
16 godina
neaktivan
Qudek kaže...
monkeymoon kaže...

Pozdrav.

Fulo si temu, http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/102262.aspx?page=429.... {#}

Nisam...samo sam rekao da je na sgs2 to lako bilo napravit...

sada pitam je li isti ili slican proces...i/ili koje su predradnje za SGS 4...

MSI GX630
12 godina

dali je netko po ovim uputama radio,kad trebam upisati u terminal emulator ./pwn rezultat je "permission denied".

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2380325

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
12 godina

probat cu po tome jos, dal se izbrisu podaci i aplikacije koje su do sad instalirane

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

al moj je XXUDMGG,dal to ima kakve veze

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Joky007 kaže...

probat cu po tome jos, dal se izbrisu podaci i aplikacije koje su do sad instalirane

nope, aplikacije ostanu

Joky007 kaže...

al moj je XXUDMGG,dal to ima kakve veze

samo peglaj, meni je prošlo bez problema na toj verziji

12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, 

Evo bas sam nabavio novi GS4 pa me zanima trajanje punjenja baterije prvi puta.. molim ako netko ima iskustva koliko bi se trebao puniti i do koliko posto isprazniti? 

Nasao sam neki zanimljiv review na temu punjenja baterije za optimalne performanse ali ne zelim ga isprobati dok ne cujem iskustva drugih?

NightHawk
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 22:42 (Skole07).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skole07 kaže...

Pozdrav ljudi, 

Evo bas sam nabavio novi GS4 pa me zanima trajanje punjenja baterije prvi puta.. molim ako netko ima iskustva koliko bi se trebao puniti i do koliko posto isprazniti? 

Nasao sam neki zanimljiv review na temu punjenja baterije za optimalne performanse ali ne zelim ga isprobati dok ne cujem iskustva drugih?

Prvo punjenje je obićan mit koji je zaživio i do današnjeg dana! IMHO

Ako bateriju mobitela ne napuniš prvi put do kaja, nećeš joj skratiti životni vijek.

Po meni najvažnije stvari na koje trebaš pripazit pri punjenju baterija su:

-da ne držiš neprekidno mobitel na punjaću

-da izbjegavaš kratkotrajno punjenje (obićno se uzima kako je za svakih 30 ciklusa punjenja potrebno izvesti jedno neprekinuto kompletno pražnjenje te neprekinuto punjenje do punog kapaciteta) 

I trebao bi pripaziti na prekomjerno zagrijavanje koje također skraćuje vjek (što će kod SGS4 biti malo teže)

I opet koliko ti pazio na temperaturu itd. s vremenom će se bateriji skratiti vjek...

Imaš nešto o ovome u BUG-u br. 223 str. 76

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 0:08 (TheMrCro123).
16 godina
neaktivan
TheMrCro123 kaže...

Po meni najvažnije stvari na koje trebaš pripazit pri punjenju baterija su:

-da ne držiš neprekidno mobitel na punjaću

-da izbjegavaš kratkotrajno punjenje (obićno se uzima kako je za svakih 30 ciklusa punjenja potrebno izvesti jedno neprekinuto kompletno pražnjenje te neprekinuto punjenje do punog kapaciteta) 

Ne, za LiIon je još najbolje ako je stalno na punjaču, te što češće punjenje. Pražnjenje do kraja ''muči'' bateriju i to joj skraćuje vijek trajanja. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina

evo rootal sam mob i uspio,al sad recimo instaliral fps meter i kad ga pokrenem piae mi da je aplikacija je prisilno zaustavljena zbog neovlaatenog pokuaaja pristupanja sustav na ureaju,to se moze rijesiti uslugom sigurnosne odredbe,dal netko zna kak to maknuti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo prije neki dan postadoh ponosni vlasnik sgs 4.

Pitanje.... nekako me zanimalo da li zvucnik reproducira bass, mada je nezamislivo, i ja upalim na yt bass test i nista se nije culo.

Volume je bio na max i trajalo je jedno 5 sekundi, od tad mi se pricinjava da sam skurio zvucnik tj. da sam utišao njegov glasni potencijal,

radi sasvim ok, samo eto ja osjećam da je tiši, pa me zanima jesam li stvarno mogao ga uništit?

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

na novom t-com updatu I9505XXUDMH7_I9505CRODMH2_CRO nakon roota ne radi titanium backup i copilot.zna li itko zašto???

I kako to riješiti?

Skinuo sam update preko sammobila, odinom ga stavio i preko odina napravio root,ali te dvije app, ne rade.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi

Baš mi došao galaxy s4 iz italije

GT-i9505 model i android 4.2.2

to pretpostavljam znači da mi tcom kartica unutra neće radit (od operatera je mob, nije kupljen slobodno) 

ili ne mora značit?

U bilo kojem slučaju htio bi ga rootat i htio bi gore stavit neki, možda, noviji /bolji OS, ako je potrebno

ono, napravit osnovne radnje da se mob može ozbiljnije koristiti

imam nešto iskustva s odinom i stavljanjem novog OSa gore no ipak xda.develipers forum mi je malo pre stučan 

i pre nakrcan tonama informacija u kojima se lako pogubim.

preporučite mi što da s njim napravim i dajte neke linkove za guide +software kako to sigurno i bezbolno napravit

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice