[RRTutorial.apk] Tutorial za Root i Room

poruka: 7
|
čitano: 3.328
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Aplikacija za uređaje temeljene na android operacijskom sustavu.

Na ideju sam došao zbog raznih tutorijala, koji su djelomično napisani i nisu detaljni tako da ih običan korisnik može lako razumijeti.

Aplikacija sadrži detaljni tutorial za Rootanje uređaja i detaljni tutorial za stavljanje Custom Room-a . 

S vremenom ću je nadograđivati, a pošto mi je ovo prva aplikacija volio bih čuti vaša mišljenja, kritike, želje, sugestije koje

možete napisati na Facebook-u :)

(20.7.2011) Verzija 1.3 - RRTutorial

-------------------------------------------------

- Dorađen izgled i tutorijal

- Biranje Root tutorijala točno za vaš uređaj

- (Planira se dodavanje više tutorijala za različite uređaje) - Svi koji žele pomoći, tj napisati tutorijal neka se jave na gabrijel.skoro@gmail.com

(7.7.2011) Verzija 1.2 - RRTutorial

------------------------------------------------

- Dodan tutorijal za Floyo

- Dodan tutorijal za FroyoBread

(5.7.2011) Verzija 1.1

- Dostupan Web tutorijal

(3.7.2011) Verzija 1.0

- Tutorijal za Root

- Tutorijal za Custom Rom

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 20:35 (Uny).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dobra aplikacija, svaka čast za trud. Mogao bi još staviti linkove za direktan download kod imena programa koji se trebaju skinuti, a ostalo ti je sve više manje dobro ;).
Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: [RRTutorial.apk] Tutorial za Root i Room

svaka cast za tutorial...samo mene malo muci kako bi ja pratio korake pomocu aplikacije, ako idem rootat mob... :P

http://nagradna-igra.renault-sport.hr/igra/a6548385-cdcd-4590-a382-b19fe61fa913
15 godina
neaktivan
nj0fra kaže...
Dobra aplikacija, svaka čast za trud. Mogao bi još staviti linkove za direktan download kod imena programa koji se trebaju skinuti, a ostalo ti je sve više manje dobro ;).

Hvala, preporucavam da skines aplikaciju pa ces vidjet da linkovi vec postije i to sve skracenice, kako bi bilo sto manje tipkanja na kompu kada se zeli skinuti..:)

15 godina
neaktivan
reebeech kaže...

svaka cast za tutorial...samo mene malo muci kako bi ja pratio korake pomocu aplikacije, ako idem rootat mob... :P

O tome sam takoder vodio racuna, pa vjerojatno budem to sve postavio i na web, pa korisnik se moze prebacivati, malo na mob, malo na web :)

15 godina
neaktivan
Uny kaže...
nj0fra kaže...

Hvala, preporucavam da skines aplikaciju pa ces vidjet da linkovi vec postije i to sve skracenice, kako bi bilo sto manje tipkanja na kompu kada se zeli skinuti..:)

Ma skinuo sam, ali nisam skužio nešto. Ma uglavnom nije važno, sad razumijem i vidim da je dobro ;).

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Novi sam u Android svijetu (vjerovali ili ne), pa bih htio saznati nešto više o ovoj temi. Vjerojatno se je nešto i promjenilo od 2011., od kada je tema otvorena.

Da li je još uvijek potrebno rootati mob da se instaliraju krekirane aplikacije? Gdje se one mogu naći? (može na PM)

Ako može kakav link na www-u, bilo bi super (bio sam na xda-developers - preeeviše toga...)

Zdravac

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice