-
Problem s memorijskom karticom
- poruka: 24
- |
- čitano: 5.143
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Reklamiraj ju ako imaš račun.
Onda trazi da ti taj neko zamjeni memorijsku il trazi pare natrag ..
Možda si ju "izčupao" bez da si sigurno odstranio "Safely Remove Hardware".
Možda si ju "izčupao" bez da si sigurno odstranio "Safely Remove Hardware".
ja to uvijek radim i nema problema. to nije 100%
Ma nije sigurno do toga , to je nesto drugo posrijedi , samo mi nista ne pada na pamet trenutno ..
Nema ti to veze. Može ti se dogoditi za 2 dana, a može i za 5 godina. Zavisi kad potrefiš da se podaci prenose. Tako je i kod mog prijatelja se desilo na fotiću, pa je morao uzeti novu karticu.
Uvijek postoji mogucnost da pokupis neku "crnu ovcu " iz serije pa sama od sebe prestane funkcionirat ili ju ubijes sa nekim procesom , tim nasim cupanjem ( 99% nije ) iz kompa ..
Najvjerovatnije ces morat uzet novu , ovoj po meni nema ljeka ..
slicna je dosta, ali se odnosi na drugu karticu da nebi bilo zabune...
slicna je dosta, ali se odnosi na drugu karticu da nebi bilo zabune...
Nemas problema , sam kliknes HVALA ispod posta ..
A kaj se tice ovoga , jesi probavao one kodove tipa 0000 , 1234 itd ..
Probaj ovo , vidim da je dosta slicno ovome iz teme koju si naveo , al probaj pa javi rezultate
Jesi probavao na npr. frendovom racunalu to odraditi ?
Na drugom racunalu , ja da imam nokiu probao bih , ali nemam tak da , to mi pada na pamet , da mozda probas taj postupak na drugom kompu odradit pa vidit rezultate
Ja kupio jednom microSD 4gb od Apacera za N95,stavio slike ,muziku na karticu i sve je to ljepo radilo a drugi dan nije bilo nicega na kartici ,a pisalo je na njoj da jesu gore.I kod tebe je vjerojatno greška u kartici.
Mislim da nije .
Ja sam prije imao slicni problem sa M2 karticom za mobitel .
Mob je stajao jedno vrijeme , ja ga upalim , on meni izbaci poruku da ce se formatiranjem izbrisati svi podaci sa kartica ( WTF ?!?!?! a ja sam mob samo upalio nista vise )
Spojim ga na komp , niti jedne datoteke na memorijskoj .
Nicim izazvana , sve pobrisala sama od sebe .
Ako to ne ide... chkdsk s opcijom /b, pa vidi log... ako ima bad sectora ili negdje zapne, fizicko ostecenje...
Ma nisam,ko da ih nisam ni stavio.Nedavno kupio SanDiskovu od 8 gb i radi ko urica tako da se sada držim samo poznatih i provjerenih proizvođača.