Ti racunas ukupan trosak a oni samo cijenu telefona a ogromne pretplate ignorisu ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav ekipa,
Zanima me koji je po vama best buy za nekih 300-350€?
Trenutno sam na Galaxy Note 4 i dok sve još uvijek radi kako treba (pogotovo s nedavno ubačenom novom baterijom), već polako gledam koja bi to mogla biti sljedeća investicija u narednih mjesec dva.
Tako da možete usporediti šta bi sljedeći mobitel trebao nadmašiti.
Što se tiče lanjskih flagshipa u cijenu mi ulaze S7, P9, pa čak možda i V20 koji je po nekim specifikacijama (zamjenjiva baterija, IR blaster, veća dijagonala,...) možda i najbliži onome što tražim.
Ne znam je li itko ima iskustva s njim, pa da mi iz prve ruke malo detaljnije dočara svakodnevnu uporabu.
U kineske proizvođače i njihove modele nisam toliko mnogo ni ulazio niti se raspitivao, pa ako mislite da i tu ima nešto vrijedno spomena, predložite!
Inače sam više-manje "heavy user" i izvlačim iz mobitela onoliko koliko može pružiti.
Prioriteti su dobra baterija, solidna kamera, veća dijagonala (5.5"+) i memorija (ili SD-slot).
Zahvaljujem se unaprijed! :D
EDIT: Može i novi i polovan.
Pozdrav ekipa,
Trenutno sam na Galaxy Note 4 i dok sve još uvijek radi kako treba (pogotovo s nedavno ubačenom novom baterijom), već polako gledam koja bi to mogla biti sljedeća investicija u narednih mjesec dva.
Što se tiče lanjskih flagshipa u cijenu mi ulaze S7, P9, pa čak možda i V20 koji je po nekim specifikacijama (zamjenjiva baterija, IR blaster, veća dijagonala,...) možda i najbliži onome što tražim.
Ne znam je li itko ima iskustva s njim, pa da mi iz prve ruke malo detaljnije dočara svakodnevnu uporabu.
U kineske proizvođače i njihove modele nisam toliko mnogo ni ulazio niti se raspitivao, pa ako mislite da i tu ima nešto vrijedno spomena, predložite!
Inače sam više-manje "heavy user" i izvlačim iz mobitela onoliko koliko može pružiti.
Prioriteti su dobra baterija, solidna kamera, veća dijagonala (5.5"+) i memorija (ili SD-slot).
https://neutrinomobile.hr/huawei-p10-lite-3-32gb-lte-dual-blue.html
https://neutrinomobile.hr/huawei-p10-lite-4-32gb-lte-dual-black.html isti model s 4 gb rama
https://neutrinomobile.hr/xiaomi-mi-max-2-4-64gb-lte-dual-black.html
Pozdrav ekipa,
Nexus 6p...
Nemrem sam ocijeniti, pa bi mi dobrodošla mala pomoć..
Moto g5 plus ili za 400kn više xperia XZ?
Pozdrav,
curi gledam mobitel, bitno joj je da ne šteka, da ima dobru kameru (obje) i ekran(nije bitna veličina ekrana), i da je cca 1500 kn.
Gledao sam malo, Huawei P9 Lite mi se čini dobar, ali vi me možda možete bolje uputiti?
http://www.racunalo.com/usporedilica/oukitel-u15-pro-vs-meizu-m3e/
meizu definitivno
Isplati li se kupovat Samsung Galaxy j7 2017, imam huawei p9 lite 2 gb ali mi je ekran premali, pa bi išao na veći ekran. Isplati li se dati 2200 kuna za Samsung Galaxy j7 2017
Who bolan cares
Što biste preporučili između ova dva : Ulefone tiger ili Ulefone Gemini ?
Isplati li se kupovat Samsung Galaxy j7 2017, imam huawei p9 lite 2 gb ali mi je ekran premali, pa bi išao na veći ekran. Isplati li se dati 2200 kuna za Samsung Galaxy j7 2017
Imaš na njušci Moto Z za 2400. Dosta jači mob od tog J7, jedine mane su slaba baterija i nedostatak utora za slušalice.
A koji to chipset na antutu napravi 37000 skor a sa 3 gb RAM- a ja ne znam, moj s 2 gb ima 45000.
I još nešto, probajte ostvariti garanciju kod njih pa ćete vidjeti što je muka.
Battle.net: Glogy#2831
Imam nedoumica što uzeti između ovih modela:
- Lenovo ZUK1 3GB ram 64GB 135ojra
- LeEco Le MAX 2 4GB rama 64GB 195ojra
- Lenovo P2 4GB ram 64GB 190ojra
- Motorola Z 3GB ram 64GB 250ojra
Prvi i drugi mobitel ima OIS što mi je prednost u odnosu na ostale uređaje s obzirom da mi se tresu ruke
dobro bi došlo sad koliko to pomaže ..... Uređaji su sa Tinydeal EU skladišta tako da nema više troškova.
Znaći traži se nešto do cca 2.000kn +/- 100kn nije problem, gledao sam i MI 5(ima OIS) ali neznam ima li HR meni ..... što mi je dosta bitno, a nekontam se u izmjene roomova i te opcije kojih ima previše jbg.
Uglavnom nekako dajem prednost uređajima sa dobrom kamerom i OIS-om i opcijom sa brzim punjenjem pa ako netko zna možda još koji model s tom funkcijom u toj cijeni i gdje ga uzeti bez nekih dodatnih troškova dakle EU slušam
Imam nedoumica što uzeti između ovih modela:
- Lenovo ZUK1 3GB ram 64GB 135ojra
- LeEco Le MAX 2 4GB rama 64GB 195ojra
- Lenovo P2 4GB ram 64GB 190ojra
- Motorola Z 3GB ram 64GB 250ojra
Prvi i drugi mobitel ima OIS što mi je prednost u odnosu na ostale uređaje s obzirom da mi se tresu ruke
dobro bi došlo sad koliko to pomaže ..... Uređaji su sa Tinydeal EU skladišta tako da nema više troškova.
Znaći traži se nešto do cca 2.000kn +/- 100kn nije problem, gledao sam i MI 5(ima OIS) ali neznam ima li HR meni ..... što mi je dosta bitno, a nekontam se u izmjene roomova i te opcije kojih ima previše jbg.
Uglavnom nekako dajem prednost uređajima sa dobrom kamerom i OIS-om i opcijom sa brzim punjenjem pa ako netko zna možda još koji model s tom funkcijom u toj cijeni i gdje ga uzeti bez nekih dodatnih troškova dakle EU slušam
Motorola od navedenih.
Neki kinez do 1200-1300kn. Kupovina u nas (neutrino, wow...), nista van države. Ako ima neka preporuka...
Mobitel je za zensku osobu. Trenutno gledamo Xiaomi Redmi 4x, te Meizu M5s (verzije 2/16gb)... Neki mobiteli tog ranga. Hvala vam!
PS: Bitna je kamera (prednja/zadnja), nista pretjerano, neka solidna kamera kao kod ovih mobova (13/5mpx), te da ce mobitel sluziti iduce 2 godine...
Što mislite o ovom NOA H10LE? Čini se jako dobar!
http://www.racunalo.com/noa-h10le-recenzija-ekskluzivna-inacica-desetke-opravdala-ocekivanja/
Pozdrav,
Imam jednu dilemu, trenutno imam Redmi Note 4 4gb/64gb model global verzija. 4g mrežu ne koristim.
Imam dilemu ići na Xiaomi Mi6 koji me izađe cca 2850 kn ili na Huawei P10 koji me izađe minimum 3300 - 3400 kn.
Skužio sam da mi više ne treba 5,5" zbog posla, pa bi išao na manji mob. Xiaomi mi djeluje kao best buy za ove novce koje ga mogu dobiti (novi novcati).
Što mislite o ovom NOA H10LE? Čini se jako dobar!
http://www.racunalo.com/noa-h10le-recenzija-ekskluzivna-inacica-desetke-opravdala-ocekivanja/
i to je to, samo se cini
wtf ??? sluske kazes...pa postoji nesto sto se zove BT sluske, pobogu, imam iste, ne bi ih mijenjao za zicane nema sanse, a o komforu da ne pricamo...toliko
P10 je odličan mob, i možeš ga s garancijom piknuti, ali s garancijom te dođe sa aliexpressa oko 2650 Mi6, a radje bi njega imao da mogu birati između ta dva. S835 je mama i tata, ostalo su preference. Valjda iskusnijem oku kamera na P10 ima prednost, ali je na Mi6 začuđujuće dobra
Ti kažeš da bi išao na Mi6 za te novce ak sam dobro skužio ?