Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.452
|
čitano: 12.914.658
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Ti racunas ukupan trosak a oni samo cijenu telefona a ogromne pretplate ignorisu ;)

10 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav ekipa,

Zanima me koji je po vama best buy za nekih 300-350€?

Trenutno sam na Galaxy Note 4 i dok sve još uvijek radi kako treba (pogotovo s nedavno ubačenom novom baterijom), već polako gledam koja bi to mogla biti sljedeća investicija u narednih mjesec dva.
Tako da možete usporediti šta bi sljedeći mobitel trebao nadmašiti.

Što se tiče lanjskih flagshipa u cijenu mi ulaze S7, P9, pa čak možda i V20 koji je po nekim specifikacijama (zamjenjiva baterija, IR blaster, veća dijagonala,...) možda i najbliži onome što tražim.
Ne znam je li itko ima iskustva s njim, pa da mi iz prve ruke malo detaljnije dočara svakodnevnu uporabu.

U kineske proizvođače i njihove modele nisam toliko mnogo ni ulazio niti se raspitivao, pa ako mislite da i tu ima nešto vrijedno spomena, predložite!

Inače sam više-manje "heavy user" i izvlačim iz mobitela onoliko koliko može pružiti.
Prioriteti su dobra baterija, solidna kamera, veća dijagonala (5.5"+) i memorija (ili SD-slot).

Zahvaljujem se unaprijed! :D

EDIT: Može i novi i polovan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2017 16:07 (FHawk).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FHawk kaže...

Pozdrav ekipa,

Trenutno sam na Galaxy Note 4 i dok sve još uvijek radi kako treba (pogotovo s nedavno ubačenom novom baterijom), već polako gledam koja bi to mogla biti sljedeća investicija u narednih mjesec dva.

Što se tiče lanjskih flagshipa u cijenu mi ulaze S7, P9, pa čak možda i V20 koji je po nekim specifikacijama (zamjenjiva baterija, IR blaster, veća dijagonala,...) možda i najbliži onome što tražim.
Ne znam je li itko ima iskustva s njim, pa da mi iz prve ruke malo detaljnije dočara svakodnevnu uporabu.

U kineske proizvođače i njihove modele nisam toliko mnogo ni ulazio niti se raspitivao, pa ako mislite da i tu ima nešto vrijedno spomena, predložite!

Inače sam više-manje "heavy user" i izvlačim iz mobitela onoliko koliko može pružiti.
Prioriteti su dobra baterija, solidna kamera, veća dijagonala (5.5"+) i memorija (ili SD-slot).

https://neutrinomobile.hr/huawei-p10-lite-3-32gb-lte-dual-blue.html

https://neutrinomobile.hr/huawei-p10-lite-4-32gb-lte-dual-black.html isti model s 4 gb rama

https://neutrinomobile.hr/xiaomi-mi-max-2-4-64gb-lte-dual-black.html

Poslano sa Lenovo Vibe K5
10 godina
odjavljen
FHawk kaže...

Pozdrav ekipa,

Nexus 6p...

16 godina

Nemrem sam ocijeniti, pa bi mi dobrodošla mala pomoć..

Moto g5 plus ili za 400kn više xperia XZ?

1 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav,

curi gledam mobitel, bitno joj je da ne šteka, da ima dobru kameru (obje) i ekran(nije bitna veličina ekrana), i da je cca 1500 kn.

Gledao sam malo, Huawei P9 Lite mi se čini dobar, ali vi me možda možete bolje uputiti?

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xperia xz je po meni bolji izbor. Bolje specifikacije i bolji dizajn
10 godina
neaktivan
Pozdrav, kratko pitanje, Meizu m3e ili Oukitel u15 pro? Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

evo mali popust na honorbuy-u 10$ na ova 3 modela

Mi 6 6/64GB Blue -> 1

Mi Max 2 Global Version -> 2
Redmi Note 5A -> 3

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.9.2017 12:52 (0mnia_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sviđa mi se ova cijena, a i uređaj ali koliko je pouzdana stranica i da li je to cijene do krajnjeg korisnika ili ???

Ako netko ima pozitivan info vjerojatno bi uzeo mob.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
MrNoo kaže...
Pozdrav, kratko pitanje, Meizu m3e ili Oukitel u15 pro? Hvala

http://www.racunalo.com/usporedilica/oukitel-u15-pro-vs-meizu-m3e/

meizu definitivno 

10 godina
neaktivan
Hvala, naručen Meizu
15 godina

Isplati li se kupovat Samsung Galaxy j7 2017, imam huawei p9 lite 2 gb ali mi je ekran premali, pa bi išao na veći ekran. Isplati li se dati 2200 kuna za Samsung Galaxy j7 2017 

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Što biste preporučili između ova dva :   Ulefone tiger ili Ulefone Gemini ?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

Isplati li se kupovat Samsung Galaxy j7 2017, imam huawei p9 lite 2 gb ali mi je ekran premali, pa bi išao na veći ekran. Isplati li se dati 2200 kuna za Samsung Galaxy j7 2017 

Imaš na njušci Moto Z za 2400. Dosta jači mob od tog J7, jedine mane su slaba baterija i nedostatak utora za slušalice.

9 godina
neaktivan
Evo ja sam probao NOA N2 model s 3gb RAM- a i 32 gb interne memorije i uređaj na slikama je puno ljepši nego što je, a ono što nisam mogao vjerovati je da sa svim pogašenim aplikacijama zapinje kod običnog kretanja po meniju i ulaska u osnovne aplikacije. To što su za njih izmislili neku nagradicu kao best buy a meni u glavi barem 5 uređaja koji su isplativiji.

A koji to chipset na antutu napravi 37000 skor a sa 3 gb RAM- a ja ne znam, moj s 2 gb ima 45000.

I još nešto, probajte ostvariti garanciju kod njih pa ćete vidjeti što je muka.

1 0 hvala 0
12 godina
Ovak, tražim BEST BUY mob do 3500kn, može kod nas,a može narudžba iz vana al da ima garanciju. Koristim puno mob, kamera i video da budu iznad prosjeka ak ima tak neš za tu lovu zbog snimanja i slikanja (promo materijala za bend). Utor za Sd mi je bitan i da na kraju krajeva radi fluidno. Može linkovi ili preporuka prodavača di da kupim kad mi preporučite BB. Hvala
Battle.net: Glogy#2831
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Naručiš izvana LG V20. Odlične mogućnosti videosnimanja (ručno podešavanje) i odlična kvaliteta mikrofona. Ako ti ne pašu dimenzije ili dizajn, G6
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam nedoumica što uzeti između ovih modela:

1.  Lenovo ZUK1 3GB ram 64GB  135ojra
  2.  LeEco Le MAX 2 4GB rama 64GB 195ojra
  3.  Lenovo P2 4GB ram 64GB      190ojra
  4.  Motorola Z 3GB ram 64GB      250ojra

Prvi i drugi mobitel ima OIS što mi je prednost u odnosu na ostale uređaje s obzirom da mi se tresu ruke dobro bi došlo sad koliko to pomaže ..... Uređaji su sa Tinydeal EU skladišta tako da nema više troškova.

Znaći traži se nešto do cca 2.000kn +/- 100kn nije problem, gledao sam i MI 5(ima OIS) ali neznam ima li HR meni ..... što mi je dosta bitno, a nekontam se u izmjene roomova i te opcije kojih ima previše jbg.

Uglavnom nekako dajem prednost uređajima sa dobrom kamerom i OIS-om i opcijom sa brzim punjenjem pa ako netko zna možda još koji model s tom funkcijom u toj cijeni i gdje ga uzeti bez nekih dodatnih troškova dakle EU slušam

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.9.2017 14:07 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smille kaže...

Imam nedoumica što uzeti između ovih modela:

1.  Lenovo ZUK1 3GB ram 64GB  135ojra
  2.  LeEco Le MAX 2 4GB rama 64GB 195ojra
  3.  Lenovo P2 4GB ram 64GB      190ojra
  4.  Motorola Z 3GB ram 64GB      250ojra

Prvi i drugi mobitel ima OIS što mi je prednost u odnosu na ostale uređaje s obzirom da mi se tresu ruke dobro bi došlo sad koliko to pomaže ..... Uređaji su sa Tinydeal EU skladišta tako da nema više troškova.

Znaći traži se nešto do cca 2.000kn +/- 100kn nije problem, gledao sam i MI 5(ima OIS) ali neznam ima li HR meni ..... što mi je dosta bitno, a nekontam se u izmjene roomova i te opcije kojih ima previše jbg.

Uglavnom nekako dajem prednost uređajima sa dobrom kamerom i OIS-om i opcijom sa brzim punjenjem pa ako netko zna možda još koji model s tom funkcijom u toj cijeni i gdje ga uzeti bez nekih dodatnih troškova dakle EU slušam

Motorola od navedenih.

13 godina

Neki kinez do 1200-1300kn. Kupovina u nas (neutrino, wow...), nista van države. Ako ima neka preporuka...

Mobitel je za zensku osobu. Trenutno gledamo Xiaomi Redmi 4x, te Meizu M5s (verzije 2/16gb)... Neki mobiteli tog ranga. Hvala vam!

PS: Bitna je kamera (prednja/zadnja), nista pretjerano, neka solidna kamera kao kod ovih mobova (13/5mpx), te da ce mobitel sluziti iduce 2 godine... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.9.2017 11:02 (H3rc0).

0 0 hvala 0
12 godina
Moj PC  
0 1 hvala 0
8 godina
neaktivan

Pozdrav,

Imam jednu dilemu, trenutno imam Redmi Note 4 4gb/64gb model global verzija. 4g mrežu ne koristim.

Imam dilemu ići na Xiaomi Mi6 koji me izađe cca 2850 kn ili na Huawei P10 koji me izađe minimum 3300 - 3400 kn.

Skužio sam da mi više ne treba 5,5" zbog posla, pa bi išao na manji mob. Xiaomi mi djeluje kao best buy za ove novce koje ga mogu dobiti (novi novcati).

0 0 hvala 0
14 godina
Skužaj da Xiaomi nema utor za sluške. To bi meni recimo bio dealbreaker.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ne koristim slušalice zaboravih napisati

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Azmo kaže...

i to je to, samo se cini

10 godina
zuper kaže...
Skužaj da Xiaomi nema utor za sluške. To bi meni recimo bio dealbreaker.

wtf ??? sluske kazes...pa postoji nesto sto se zove BT sluske, pobogu, imam iste, ne bi ih mijenjao za zicane nema sanse, a o komforu da ne pricamo...toliko

14 godina
Super za tebe
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

P10 je odličan mob, i možeš ga s garancijom piknuti, ali s garancijom te dođe sa aliexpressa oko 2650 Mi6, a radje bi njega imao da mogu birati između ta dva. S835 je mama i tata, ostalo su preference. Valjda iskusnijem oku kamera na P10 ima prednost, ali je na Mi6 začuđujuće dobra

Hearthstone: Maks0806#2960
8 godina
neaktivan

Ti kažeš da bi išao na Mi6 za te novce ak sam dobro skužio ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice