Prijatelj kupuje telefon i zainteresovan je za sljedeće mobitele (u glasanju ispod). Koji je najbolji za njega, nije nešto s parama, a ako imate bolji za predložiti recite .
| 6 | LG Magna |
|---|---|
| 1 | Huawei Y6 |
| 1 | Samsung Galaxy Grand Prime |
Prijatelj kupuje telefon i zainteresovan je za sljedeće mobitele (u glasanju ispod). Koji je najbolji za njega, nije nešto s parama, a ako imate bolji za predložiti recite .
| 6 | LG Magna |
|---|---|
| 1 | Huawei Y6 |
| 1 | Samsung Galaxy Grand Prime |
Sto znaci nije nesto s parama?
Ubuduce da se zna, korisnik koji dodje ovdje i bane ko padobranac daj mi mobitel do toliko i toliko kuna.
Bez ikakvih dodatnik karakteristika sto ga zanima i bez da je procitao bar par stranica unazad
dobit ce samo genericki odgovor ako ga uopce i dobije.
Znaci ono sto je bitno za vas recite nam, procitajte malo po stranicama koje prodaju mobitele i usporedite cijene i onda dodjite ovdje.
A ne ko padobranac ovdje daj i onda poslije govorit sto nitko nece da pomogne.
Do 1000 kuna imas LG Spirit i Sony E4 ako ces brand name.
Do 1200 kuna imas Meizu M2 ili neki slican kinez, Meizu kazem jer mu je sad cijena u opadanju a ima ga kupit u Hrvatskoj. Znaci mozes i na rate.
Za malo vise od tog iznosa imas Xiaomi Redmi 3 ako ces ga narucivat iz vana doci ce te jos jeftinije.
Od dobrih jos imate Xiaomi Redmi Note 2 koji je slicne cijene kao i Redmi 3, malo su razliciti. Zavisno od toga sta vam je prioritet odaberite jedan ili drugi.
2000-2500 kuna Z3c je extra telefon i sve mu pohvale, tko ga uzme nece se pokajat jer su mu aduti
brzina, kamera i baterija i savrsen je za prosjecnog korisnika koji ne zahtjeva QHD i velike ekrane.
2000-2500 kuna kinez, Xiaomi Redmi 3 Note Pro a ako ces narucivat online dodje malo jeftinije, ili Meizu MX4 ili MX5 koji je mozda malo skuplji. Zavisi kako gdje.
I nitko ovdje ne navodi sta mu treba od mobitela.
Znaci navedite
koliko vam je bitna baterija
koliko je bitan ekran i koju velicinu ekrana hocete
koliko je bitna kamera
koliko je bitna brzina i fluidnost
koliko hocete RAM-a i ROM-a
koji OS hocete
do koliko para vas zanima telefon
jeli hocete narucivat ili hocete uzimat u drzavi
hocete li mobitel na rate ili placate odmah gotovinom
A ne samo banete ko padobranci i daj mi telefon do toliko para, a ima ih na milione izabrati.
Bar malo suzite izbor.
Za online kupnju imate giztop, everbuying, honorbuy, aliexpres, xiaomiforsale, a ako samo googlate naci ce te jos mnogo njih.
Za kupnju unutar Hrvatske imate Mobis, wow shop i neutrinomobile sto ja znam. Tu vam je odmah i njihova garancija i njihov servis.
I daju garanciju 24 mjeseca i daju kupovinu na rate.
Sve sto vas zanima ima vec u ovoj temi samo malo potrazite, potrudite se malo oko svog mobitela.
Jer kupujete sebi nesto sto ce te godinama koristiti, pokazite malo postovanja prvo prema sebi a drugo prema ljudima koji su ovdje spremni vam pomoci.
Odvojiti svoje vrijeme da vama pomognu, bar to postujte i smanjite malo to sto trazite od njih jer 90 % toga i sami mozete naci na google.
Eto toliko od mene, ako nakon ovoga i dalje imate pitanja slobodno ih pitate. Mi smo tu da vam pomognemo pod uvjetom da ste vi spremni prvo pomoci sebi.
da citiram opet kolegu!
Nema veliki budžet cca. 250€ .
Nema veliki budžet cca. 250€ .
pogledajte moj post povise. a za 2000kn moze jako dobar mobitel kupiti.
Haha pa covjece za te novce mozes naci kineski mobitel da leti, ma da ti i skuva rucak i kucu ocisti i sta sve ne :P hehehehe.
Ako mu je budzet doista toliko velik onda nek ide na Xiaomi Redmi 3, Xiaomi Redmi Note 2 ili 3.
Meizu M2 ili Meizu M2 Note, i kao sto je kolega citirao moj post iznad.
Pogledaj shopove i onda daj prijedloge da glasamo.
Gdje mogu ostvariti garanciju ako kupujem preko honorbuya?
Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
Pozdrav,
Trazim mobitel za do 2000 kuna.
Ekran do 5'' ali da nije manji od 4''
Kamera nije najbitnija ali 8mp zadnja ili vise mozda,a prednja da ima 1.5+MP
Sto ce tice brzine, da mi nakon godinu dana ne pocne stekat i bas puno usporavat
Za RAMe nznam, u skladu s ovim iznad.
Kupovao bih odmah mobitel u ducanu ili preko njuškala ali da nije dugo rabljen. Gotovina naravno
KINEZI NE DOLAZE U OBZIR
Sta mi je najbolje u tom cijenovnom rangu?
Gledao sam Xperiu z3 Compact, nekako mi se svidjela, ali ima li mozda jos nesto sto bi mi pasalo da je slicni karakteristika
Z3 compact ili Samsung galaxy A5.
Za A5 gledaj noviju verziju poznatu pod imenom A5 2016.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
Kupujem Samsung galaxy s6 Edge pa me zanima jeli se isplati kupiti u Tele 2 i dati 5,000kn(bonovi
) ili da gledam po njuškalu i ostalim oglasima pa da nađem za nešto manje novaca i koliko je to uopće sigurno?
Za 3.5 se anyday nađu na njuški. Ali pričekaj s7e radje
Kupujem Samsung galaxy s6 Edge pa me zanima jeli se isplati kupiti u Tele 2 i dati 5,000kn(bonovi
) ili da gledam po njuškalu i ostalim oglasima pa da nađem za nešto manje novaca i koliko je to uopće sigurno?
Kod operatera ti je uvijek najskuplje, tamo kupuj samo ako kupuješ na rate ili na pretplatu, ako imaš keš - izbjegavaj.
Na oglasnicima možeš naći i 50% jeftinije i sve je sigurno ako si samo malo oprezan, dovoljno je provjeriti račun i jamstveni list.
Pozdrav,
Sto ce tice brzine, da mi nakon godinu dana ne pocne stekat i bas puno usporavat
Kupovao bih odmah mobitel u ducanu ili preko njuškala ali da nije dugo rabljen. Gotovina naravno
KINEZI NE DOLAZE U OBZIR
Gledao sam Xperiu z3 Compact, nekako mi se svidjela, ali ima li mozda jos nesto sto bi mi pasalo da je slicni karakteristika
Dobio sam prijedlog A5. ima netko jos nekakav prijedlog?
A5 ti je dobar telefon ali pripazi, nema LED notifikaciju pa ako ti je to bitno...
Meni je to recimo jako bitno i ne bi kupovao telefon bez te funkcije.
Mislim da za 2000 kn možeš naći novi Samsung S5, (ne Neo) to je ipak flagship i odličan telefon.
Z3 compact je također odličan pa vidi šta ti više paše.
Pozdrav,
KINEZI NE DOLAZE U OBZIR
Dobio sam prijedlog A5. ima netko jos nekakav prijedlog?
A5 2016 model je solidan telefon ali je debelo precjenjen, ja bi radije isao sa nekim Sony ili LG.
Pricekaj LG X seriju cine se kao dobri mobiteli ili kupit neki Sony dobar.
Z3c je dobar mobitel ako ti velicina ekrana nije bitna.
Vjerujem da je samsung dobar, no imam nekakvu odbojnost prema Samsungu
S5 mi je stvarno prevelik mobitel
Ima li neki mozda manji mobitel a da nudi slicno kao z3c
Da je otprilike iste velicine i istih karakteristika ( naravno kamera ne mora bit 20MP kao na z3c )
Jos sam gledao i Sony M4 Aqua koji mogu nac za 1200kn a nudi stvarno solidno za tu cijenu.
Ima li kakav LG dobar u tom cjenovnom rangu slicnih karakteristika
Nema
ekipa mozete mi baciti par modela moba do max. 2000kn, a da je dual sim..
ekipa mozete mi baciti par modela moba do max. 2000kn, a da je dual sim..
Huawei P8 Lite Dual Sim, Sony Xperia C5 Ultra Dual Sim ili Honor 4X
Pozdrav ekipa, trebala bi mi pomoc u odabiru mobitela, negdje do 1500 kuna. Volio bih da mobitel ima jaku bateriju, dobru kameru, brzinu i fluidnost. Mobitel mi neće služit za igranje igrica, već poruke, pozivi. Poželjan je android, može bit i neki kineski
kaj je poskupio? na giztopu je bio 1100 kn sa tempered glassom, jedino ako mislis na note verziju
poštovanje,mene bi zanima neki "pametni" mobitel,ne kontan se baš nešto previše u to,ali da ima mogucnost skaype,viber i slično,možda da ima solidno nešto za slikat kameru,ništa neke igrice i ostalo,ništa extra,što jeftiniji,jer inače ne patin za takvim stvarima,ali očekujem da putujem nešto više u budućnosti,pa da se mogu čuti preko tih aplikacija i eventualno uslikat koju fotku i otići na internet i tako,unaprijed zahvaljujem...Lp...