Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.507.295
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Xiaomi je premium kinez, promijenio sam već 2 Xiaomi uređaja (ne zato jer nevaljaju nego zato jer svake 1 - 1.5 godine napravim upgrade na noviji..)

Nikada problema, odlična softverska podrška i stvarno im skidam kapu ! Iskreno neznam niti jednog drugog proizvođača koji se toliko zalaže. Sa trenutnim Redmi 1S - podršku imam od MIUI 5, MIUI 6 i sada nedavno objavljenog MIUI 7 sučelja. A o izboru custom romova da ne govorim.

Ljudi pri kupovini pamet u glavu, ako kupujete kineza, kupite pravog !

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Poz ljudi , ja sam sužio izbor i ugl do 1800 kn sam zasada izabrao ove mobitele .

LG G2

Sony M4 Aqua

HTC One M7

Ugl najbitnije je da ima dobar i brz intenet , solidan fotić ( nije toliko važan), da se mogu igrati igre na njemu i da ima solidan zvučnik . 

Ne mogu se konačno odlučiti :/ Koji je po vama najbolji?

12 LG G2
2 Sony M4 Aqua
2 HTC One M7
Piterson

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
F10EXX kaže...
Pinhead kaže...
crocked kaže...

Ekipa,

Trebao bih preporuku za mob do 1500 kn, može biti i neki kinez...

Solidna kamera i po mogućnosti ti izbjegao MTK procesor :)

Po mogućnosti da ne moram čekati mjesec dana.

Huawei honor 4X, ako ti je preskup i prevelik, onda imaš još ova dva XIAOMI REDMI 2 ADVANCED i Huawei honor 4c (dostupan za dan-dva, i ne podržava 4G ako ti to igra ulogu)

Ja sam si za 200 eura narucio oppo r5s s europe.oppostyle.com. Navodno do 27. akcija. Sad sam na mobu s ogranicenim internet pa nemrem pogledat jel jos uvijek dostupno. Dostava iz UK DHLom, narucio 25 danas ujutro otisao s Gatwicka, ocekivana dostava 02.09

Kak si ga tak jeftino dobio? sad je 429 eura? :D

13 godina
crocked kaže...

Kak si ga tak jeftino dobio? sad je 429 eura? :D

Ocito su prodali te kolicine po 199, pise Sold Out. https://europe.oppostyle.com/r5s-grey/

Trebalo je trajat do 27.08, ocito je nestalo negdje u toku dana. Jer jos jucer je bilo po toj cijeni.

13 godina

Možete li mi preporučiti gdje kupiti novi LG G2, odnosno gdje je najpovoljniji?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kupovat cu mobitel za nekih 2000kn, moze preporuka za neki samsung u tom cjenovnom rangu??

0 0 hvala 0
12 godina
Ivan995 kaže...

kupovat cu mobitel za nekih 2000kn, moze preporuka za neki samsung u tom cjenovnom rangu??

ako moze preko oglasa http://www.njuskalo.hr/sony-xperia-z3/sony-xperia-z3-ko-moze-zamjena-oglas-16365303

12 godina
tomislav10 kaže...

https://neutrinomobile.hr/lg-g2-d802-32gb-black-4g.html

12 godina
chaselol kaže...
ironlion kaže...

Zenfone 2 - ~2300 kn 

Oneplus one - s oneplus.net/hr/ ~ 2450

Ili šta drugo?(plz no njuškalo)

Reccomendation?

Poprilicno izjednaceni telefoni, osim sto Zen ima Dual SIM (meni ogromna prednost) i 1GB vise RAM-a. Pa sad, sta god uzmes neces pogrijesiti.

Osim sto je asus pun bloatwarea, to si zaboravio napomenuti fanboyu. 

13 godina

Roby imas opciju edit 

P.S. nemas pojma laprdas k'o i inace, a zenfona nisi vidio ni u izlogu kako treba 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
roby27 kaže...
tomislav10 kaže...

https://neutrinomobile.hr/lg-g2-d802-32gb-black-4g.html

2500kn?  Šališ se?

A ovo: http://www.aliexpress.com/item/Original-LG-G2-D802-D800-F320-F320L-F320S-mobile-phone-13MP-camera-Quad-core-5-2/32249916566.html?spm=2114.01020208.3.58.G15O0N ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2015 13:15 (tomislav10).
12 godina
chaselol kaže...

Roby imas opciju edit 

P.S. nemas pojma laprdas k'o i inace, a zenfona nisi vidio ni u izlogu kako treba 

E moj fanboy bosance 

12 godina
10 godina
neaktivan

Zasto niko ne voli Meizu MX5? Planiram ga uzet tako ako neko ko ga je imao zna nesto lose o njemu neka kaze.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...

Zasto niko ne voli Meizu MX5? Planiram ga uzet tako ako neko ko ga je imao zna nesto lose o njemu neka kaze.

evo ti recenzija o njemu od člana na forumu koji ga posjeduje, pa tamo pitaj šta te zanima o tome mobitelu 

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/meizu-mx5/228612.aspx

12 godina
neaktivan

Kakva su iskustva s neutrino mobile? Vidim imaju xiaomi redmi 2 advanced za 1500kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Da se javim da sam nakon vase preporuke izmedu motorole moto x2 i meizu mx5 uzeo moto x2 i za sad sam zadovoljan.Jednu stvar moram spomenut,zvucnik,prije njega imo g3 i mislio da imo dobar zvuk,ovaj zvucnik je u rangu sa htc m8,jak,pun basa,zvuk je fenomenalan,imam i samsungov note tab 2014 koji isto ima 2 zvucnika i nije mu mi do koljena,zvuk ukratko,perverzija

tomas
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Raskolnjikov kaže...

Kakva su iskustva s neutrino mobile? Vidim imaju xiaomi redmi 2 advanced za 1500kn.

Eto prije 3 dana sam od njih dobio Lumiju 640 XL. Naručivanje i dostava su prilično jednostavni, jedino mi je zasmetalo (a to je moja krivica) što nisu "vidjeli" uplatu, ali to je zato što mobitel nije bio dostavljiv u ono vrijeme. Zvao sam, ispričali su se, ali nije bio dostupan pa sam uzeo slabiju verziju (onu bez LTE), a preostali novci su se samo pojavili na mojem računu. Sve u svemu, jako ugodno, preporuke.

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan

Ljudi što mislite o ova dva moba?

Zopo Speed 7

DOOGEE F3 Pro

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 10:46 (crocked).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
crocked kaže...

Zopo Speed 7

DOOGEE F3 Pro

Za taj hardver, te baterije su slabe. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...
crocked kaže...

Zopo Speed 7

DOOGEE F3 Pro

Za taj hardver, te baterije su slabe. 

Jel ima šta pametnije u tom rangu?

13 godina
neaktivan

http://shop.gizchina.com/mi4/xiaomi-mi4-2gb-16gb-black-130.html#/color-black

Narucio bi ovaj mobitel za strica pa me zanima odakle to oni salju? Vidio sam cijenu postarine od 19€,ali me zanima da li to ide iz Slovenije ? 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ekipa,imam Samsung Galaxy Core Plus i zanima me da li mi ga se isplati zamjenit za iPhone 4S ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav,možete li mi dati preporuke za mob do 1200 kn da je solidnih performansi,velik zaslon,da ne laga (bez windows phonea i kineza )

L.P

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Raskolnjikov kaže...

Uzeo sam ja kod njih Redmi 2 Advanced.

Nikakvih problema s njima, to je ustvari Kvark. Xiaomi uređaje uzimaju od WOW shopa koji ih uvozi pa ima smisla uzeti u neutrinu samo ako si iz ZG i želiš osobno preuzeti.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Cura traži mobitel do 1200kn(novi, da se u dućanu kupi).. Znači, mobitel bi trebao ispunjavati uvjete cure od 20 godina..

Hvala 

LP :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

lg spirit

11 godina
neaktivan

dodaj jos 100-200 kn i kupi lg magnu

0 3 hvala 0
14 godina

Pozdrav, sestri je konacno krepao Iphone 4 i sad traži nešto novo. CIjenovno do cca 2000kn, može i manje! Velicinom da bude otprilike kao iphone 4, može bit malo veci...ali recimo moj LG G3 joj je daleko prevelik. Imate kakve preporuke što je best buy po tom pitanju da joj mogu preporucit pa nek si pogleda? Naravno, ako ima nešto da je u oglasnicima s garancijom, to je odlicno. Tak sam si ja uzeo LG G3 32gb maltene novi za 2100kn...

Hvala!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
xXTheLuka1998xX kaže...

Pozdrav,možete li mi dati preporuke za mob do 1200 kn da je solidnih performansi,velik zaslon,da ne laga (bez windows phonea i kineza )

puno tražiš za malo para, moja preporuka ti je HUAWEI ASCEND G620S, od samsung-a, htc-a i ostalih brand proizvođača nemožeš očekivat neki pošten mob u tom cjenovnom rangu a da je novi iz dučana, eventualno LG spirit 4G, al on ti ima ekran od 4,7"

Dolu kaže...

Pozdrav!

Cura traži mobitel do 1200kn(novi, da se u dućanu kupi).. Znači, mobitel bi trebao ispunjavati uvjete cure od 20 godina..

Hvala 

LP :)

osim iznad već ponuđenog LG spirit-a, moja preporuka ti je jošXiaomi Redmi 2 i HUAWEI ASCEND G620S

Fallen87

XIAOMI REDMI 2 ADVANCED od novih, Sony Xperia Z3 Compact ili iphone 5s sa njuškala

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2015 13:26 (Pinhead).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice