Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.507.269
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
noirDEC0 kaže...

Da, sad vidim za taj mikrofon. Priča lik da su na poslu dva frenda i on uzeli tu maju. Jednom je riknuo mic nakon par sati te su mu dali novi mob odmah, druga 2 mica su isto vrisnula za 4, odnosno 6 dana. Sad sam malo skeptik. To me u biti žere. Mogu dobiti brand name smartphone koji u principu nema takve dječje bolesti, ali dosta slabijih specifikacija za tu lovu. Da sam siguran kako će moj raditi super... Sad sam jedan dan bez moba i muka mi je, a tek da je mjesec dana na servisu...

Stavljam i Huawei Ascend P1 na proširenu listu.

Motorola Moto G?

Galaxy S3? 

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
11 godina
protjeran
Pomoć pri odabiru mobitela

S3 ima rabljene, a s tim ne želim riskirati. Nemam nekako povjerenja u njuškalo :/
A Moto G bi odmah uzeo da je kod nas dostupan bez da se moram iz vana zezati. Jel ima gdje kod nas za kupiti novi? 

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
noirDEC0 kaže...

S3 ima rabljene, a s tim ne želim riskirati. Nemam nekako povjerenja u njuškalo :/
A Moto G bi odmah uzeo da je kod nas dostupan bez da se moram iz vana zezati. Jel ima gdje kod nas za kupiti novi? 

Nađi si neki S3, polovno za 1600/1700KN, ako si iz ZG-a pogledaj da je tvoja županija. Neka ima jamstvo i miran si, ne kužim zabrinutost?

Pogledaš jel se IMEI poklapa sa onim na kutiji, pogledaš na Antutu jel riječ o Exynos chipestu i pogledaš pečat na jamstvu, malo prošvrljaš po uređaju, ako je sve kako treba daš čovjeku pare i riješeno? 

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
11 godina
protjeran

Problem je što sam u međimurju, pa baš i ne mogu to osobno pogledati. Našao sam OVAJ oglas recimo. I tako gledam... Ovi u blizini nisu baš i tip top stanju :))

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

poz, treba mi pomoc, trebam neki mb, novi, da je na tele2 ili u slobodnoj prodaji, uvjeti su 8mpx kamera i minimalno 4"ekran.
hvala unaprijd

i am the kid your parents warned you about

0 0 hvala 0
14 godina

A koliki ti je budzet?

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Voljela bih tu Motorolu, ali ipak ne bih naručivala. A i evo, netko gore je rekao da je loša kamera.

Btw ta Maya drži samo 4.5 sati na 3G mreži. Moj jadni Samsung Galaxy i5500 drži 6 i pol.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 21:30 (Thersyl).
11 godina
protjeran

Još da vas malo izgnjavim. Našao sam Lumiu 920 za 1600kn. Sad, stara je 3 mjeseca, ali je kupljena u njemačkoj. Ima račun i garu, čovjek nezna da li i kako gara vrijedi kod nas. Pa ako netko možda zna kako to ide ili nešto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

auuu jarane i to plava

pa ne znam bas, treba prvo provjeriti jel sa uredjajem sve u redu, da nema kakvih problema, a ako je sve ok, presao bih preko gare, jer realno ako nema hardverskih problema onda i nema potrebe za garom, kod softverskih problema se lako rijesi hard resetom, updateom i sl.

et to je moje misljenje

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
14 godina
Thersyl kaže...

Voljela bih tu Motorolu, ali ipak ne bih naručivala. A i evo, netko gore je rekao da je loša kamera.

Nije losa, ali nije ni odlicna, srednja zalost. Ali ako bi se odlucila za narucivanje to bi bio odlican izbor. U hrvatskoj u ducanima nema tako dobrih ponuda. Npr. iz UK se moze uzet za 2400kn Nexus 5 koji je jedan od najbolji uredaja danas.

noirDEC0 kaže...

Još da vas malo izgnjavim. Našao sam Lumiu 920 za 1600kn. Sad, stara je 3 mjeseca, ali je kupljena u njemačkoj. Ima račun i garu, čovjek nezna da li i kako gara vrijedi kod nas. Pa ako netko možda zna kako to ide ili nešto...

Nazovi Nokiu pa provijeri dali vrijedi. Inace super ponuda, ovako na slikama odlicno izgleda.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
11 godina
protjeran

Nokia veli da gara vrijedi i kod nas. Poslao sam mail čovjeku, čekam odgovor. Znači ja normalno mogu staviti hrvatski na njoj, tele2 karticu i deri? Jer otključana je na sve mreže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ako je otkljucana na sve mreze naravno da mozes.
11 godina
neaktivan

Znam da se ova dva mobitela nemogu mjeriti po performansama ( ram i cpu), ali ipak se dvoumim izmedu ova dva mobitela.

Konkretno me zanima trajanje baterije, kvaliteta izrade (padovi), brzina (mislim na htc) ako mi neko moze reci to iz prve ruke.
Moze da mi dadnete prijedlog i razlog sto i da glasate za koji mob. Razlika mi je u 800kn izmedu ta dva mobitela.

Hvala unaprijed

13 Nexus 5
0 Desire 601

0 0 hvala 0
14 godina

to je ko da se dvoumiš očeš ferrari il fiat... nexus vrijedi 800 kn više bez razmišljanja

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

nije bas fiata i ferraria :p
moguce kako sam imam htc stoji mi jos ta privrzenost tome mobitelu pa se zbog toga i dvoumim.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Nexus 5 si uzmi, daleko je on od tog HTC-a

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
medim kaže...

nije bas fiata i ferraria :p
moguce kako sam imam htc stoji mi jos ta privrzenost tome mobitelu pa se zbog toga i dvoumim.

Pa nije, ali je kao Range Rover Autobiography i BMW X1.

HTC (BMW X1) je okej mobač sa dual core procom i 1GB RAMa, ali Nexus (Range Rover) je daleko bolji po svemu, znatno brži quad core 2.2GHz procesor, 2GB RAMa, veći IPS ekran, bolja kamera i na Nexusu ti je najnoviji update osiguran odmah (zato jer je Nexus od Googlea...) i puno puno duže nego na tom HTC-u.

Jednostavnije rećeno, ako možeš kupiti Nexus 5, apsolutno nema razloga da kupuješ HTC Desire 601.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 2:00 (Deawood).
13 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

A koliki ti je budzet?

nebitno, bitno mi je ovo gore sta sam naveo šta mi treba

14 godina
nicknamex kaže...
gamer34 kaže...

A koliki ti je budzet?

Note 3, Nexus 5, LG G2, Xperia Z1, Lumia 1520, Lumia 1020... Ovi svi imaju sto trazis. Reci za sto bi koristio najvise mob i trebao bih imati neki budzet jer su cijene ovih uredaja razlicite, od oko 3000 do 5500kn.

13 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
nicknamex kaže...
gamer34 kaže...

A koliki ti je budzet?

Note 3, Nexus 5, LG G2, Xperia Z1, Lumia 1520, Lumia 1020... Ovi svi imaju sto trazis. Reci za sto bi koristio najvise mob i trebao bih imati neki budzet jer su cijene ovih uredaja razlicite, od oko 3000 do 5500kn.

najviše bi bio za instagram, znaci fotkanje, fejs, mejl ineš malo surfanja, kad baš neštomoram i to je u princiu to, a buđet bi mi najvise pasao do 2000, cak sad gledam da uzmem alcatel one touch idol

14 godina
odjavljen
nicknamex kaže...

najviše bi bio za instagram, znaci fotkanje, fejs, mejl ineš malo surfanja, kad baš neštomoram i to je u princiu to, a buđet bi mi najvise pasao do 2000, cak sad gledam da uzmem alcatel one touch idol

Za taj budget polovni Galaxy S3 ili Xperia Z, pa čak i Galaxy Note 2.

12 godina

Pozdrav ekipa. Trenutno imam Lumiu 925...super mobitel, sve 5. Jedino, mene nervira pisanje na touchscreen ekranu, tako da cu vjerojatno rijesiti Lumiu i kupiti Blackberry Q10. Prije nego sto napravim taj potez, zanima me kako stoji Blackberry na burzi. Znam da su lose plasirani, ali dali postoji mogucnost da firma propadne i na taj nacin svi korisnici izgube podrsku? Jos me zanima dali mogu preko browsera na Q10 uploadati fileove koji se nalaze na memoriji mobitela?

Enjoy The Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Di mi mogao najjeftinije kupit htc desire 601?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

LG G2 ili Nexus 5

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dali netko zna gdje ima za kupit samsung galaxy s2 NOVI ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
programer123 kaže...

Dali netko zna gdje ima za kupit samsung galaxy s2 NOVI ?

S2 +

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

LG G2 ili Nexus 5

Ovisi sto ti je brinije, bolja baterija i kamera ili cisti android, bolji dizajn i konstrukcija, bolja podrska i nesto niza cijena. To su ovako najvece razlike.

12 godina
neaktivan

Nemogu nigdje nac trgovinu sa samsungom galaxy s2,
jedino znaci sa mobileshop.eu  s2plus za 209e , dali vrijedi uzeti? dali je pouzdan taj mobileshop.eu?

0 0 hvala 0
14 godina
Ne isplati se taj mobitel vise, preskup za ono sto nudi, bolje uzet Moto G.
12 godina
neaktivan

Pa dao sam ti ja link sa trgovonom u Hrvatskoj.

LP!

:)

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice