Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.508
|
čitano: 13.031.248
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav, evo trebao bih ovih dana kupiti mobilet, a stvarno se ne razumijem u one karakteristike. Gledam i uspoređujem ali ne znam baš.. bitno mi je da je mobitel koliko toliko jak (što znači ako mi ispadne jednom da se ne saspe u 100 dijelova), da može biti u skladu s novom tehnologijom koju imaju mobiteli.. i da čuo sam da ima neka opcija da se može besplatno pričati i slati poruke preko toga ako drugi mobitel to ima (mislim da se viber zove ili tako nekako). U razmatranje sam uzeo sljedeće:

1. Samsung Galaxy Ace S5830

2. Samsung S6802 Ace Duos

3.Samsung Galaxy Ace +

4. HTC Desire C 

I ako je baš mnogo bolji od ovih prije (inače ne bih taj ako je sličan ovim od prije jer je cijena veća) HTC Desire One V 

Molim vas pomozite, hvala, ;)

0 Samsung Galaxy Ace S5830
1 Samsung S6802 Ace Duos
2 Samsung Galaxy Ace +
0 HTC Desire C
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 10:25 (maroRX).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
maroRX kaže...

Do koliko novaca i da li kupuješ preko njuškala ili novo ili preko neke tarife? To što si nabrojao i nisu trenutačno isplativi i dobri uređaji.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
12 godina
neaktivan

Htjela bih uzeti HTC desire c zbog cijene, ali me brine da li cu moci updateovati aplikacije jer je stariji softver (izvinjavam se ako ne mogu dobro objasniti na sta mislim), imam iPhone 3 tako da mi na njega vise ne moze se updateovati ni instagram, ni WhatsApp. Znaci igrice me ne zanimaju, treba mi face, brzo surfanje netom, viber, whatsApp itd. Da li mi se isplati njega uzeti ili da ipak sacekam da budem u mogucnosti da uzmem HTC rhyme ili HTC one v i koji je bolji od ta dva?

0 0 hvala 0
15 godina
aplikacije će moći updejtati ali desire c ce ih lose izvoditi... ima uzasno zastarjele dijelove... danas je standard procesor s 2 jezgre na bar 1 ghz dok taj desire ima jednu jezgru na 600 mhz i zastarjelu adreno 200 grafiku... od ona druga 2 ja bi uzeo one v... zato jer je od aluminija... do koliko novaca kupujes mobitel?
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa do 330 maraka, toliko kosta ovaj one V, mada mi je rhyme ljepsi izgledom pa me zanima da li cu pogrijesiti ako njega uzmem, jer vidim da svi favorizuju one v.  Mada kazem ne treba mi ni za sta specijalno! Ili da za te pare popravim s2, otisao mi je display?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj ti je savjet da popravis s2, jaci je od one v..a i jeftinije ce te popravak izaci od kupnje novog one v..
16 godina
TaraG kaže...

Pa do 330 maraka, toliko kosta ovaj one V, mada mi je rhyme ljepsi izgledom pa me zanima da li cu pogrijesiti ako njega uzmem, jer vidim da svi favorizuju one v.  Mada kazem ne treba mi ni za sta specijalno! Ili da za te pare popravim s2, otisao mi je display?

Bolje ti je da popravis S2, daleko bolji mobitel od navedenih...

:D
13 godina
neaktivan

moze preporuka za mob do nekih 300-400kn, android polovni ili novi svejedno, samo da je dobar, gledao sam ovaj lg optimus l3 ii e430

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sumpor kaže...
IMVK kaže...

De mi recite jesam li predplatio SG ace 2. Platio sam ga  nešto malo manje od 1400 kn. Novi je .

ma tako mu je negdje sad cijena na njuski pa onda i nisi, ali mogao si naci neki bolji mob za te pare 

A koji?

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
15 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

Bolje ti je One X uzeti...

A razmatrala sam i tog, ali planiram uzet prek nekog webshopa a razlika je dosta velika. One S dođe 2300kn, dok one x 3900.

Preostaje mi jedino prek njuškala a šta je znam nisam previše za kupnju prek oglasa :ne zna:.

16 godina
megan2711 kaže...
CroNk3r kaže...

Bolje ti je One X uzeti...

A razmatrala sam i tog, ali planiram uzet prek nekog webshopa a razlika je dosta velika. One S dođe 2300kn, dok one x 3900.

Preostaje mi jedino prek njuškala a šta je znam nisam previše za kupnju prek oglasa :ne zna:.

Imas uredaje koji imaju garanciju jos godinu-dvije pa uzmes nekog takvog, dogovoris se za primopredaju, a ne slanje postom, provjeris prije nego kupis i tu nema rizika nikakvoga.

:D
14 godina

stara mi rekla kad zavrsim srednju i upisem se na faks da ce mi kupi novi mob, posto su jos dva maturalna ispita preostala vrijeme istice.

dvoumim se izmedu ova dva, iako me vuce na ajfon radi "šminke"

16 Samsung Galaxy S 4
9 iPhone 5
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

Imas uredaje koji imaju garanciju jos godinu-dvije pa uzmes nekog takvog, dogovoris se za primopredaju, a ne slanje postom, provjeris prije nego kupis i tu nema rizika nikakvoga.

Malo mi problem jer nisam iz Zg-a. Ali pronjuškala sam malo i čim više  gledam neodlučnija sam {#}.

Jedno mi mali minus kod HTC-a šta je baterija nezamjenjiva, makar nikad do sad nisam mjenjala baterije u mobu.

14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

staramajka mi rekla kad zavrsim srednju i upisem se na faks da ce mi kupi novi mob, posto su jos dva maturalna ispita preostala vrijeme istice.

etogac :D

ako ti je mob radi šminke, najbolje bijeli iPhone 5.

Inače po mogućnostima i svemu, petica je bliže s3 sa usporedbom i amo reć neka direktna konkurencija (na drugoj platformi).

po svemu s4.. a ako hoćeš najbolje iz oba svijeta, s4 i iphone 5 - onda uzmi HTC One. Šminka, prekrasan, android.. ako ti kamera ne smeta, to je tvoj izbor ;)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
17 godina
neaktivan

ekipa treba mi preporuka moba do nekih 1800kn ali da ima normalan (mini) SIM (sluzbena kartica, ne mogu mijenjati za micro),minimalno 4.3" ekran?

Nesto od ovoga N7000, I9100, nexus (ako ga uspijem naci za tu lovu)....

Ima nesto bolje? Da li je N7000 prevelik?

hvala

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
simeparanoja kaže...

ekipa treba mi preporuka moba do nekih 1800kn ali da ima normalan (mini) SIM (sluzbena kartica, ne mogu mijenjati za micro),minimalno 4.3" ekran?

hvala

Karticu mozes sam izrezat bez problema ili odnjest u neki shop da ti odrezu sa aparatom, ne moras mjenjat.
17 godina
neaktivan

sve to stoji, ali je sluzbena i ne mogu je bas mijenjati kako hocu a definitivno niti rezati tako da moram trazit mob koji prihvaca "normalnu" karticu

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ProTeinZ kaže...

stara mi rekla kad zavrsim srednju i upisem se na faks da ce mi kupi novi mob, posto su jos dva maturalna ispita preostala vrijeme istice.

Nek ti kupi htc one. Za šminku je iPhone 5 već star a samsung je plastičnjak. Ali najbolje da ga isprobas u ruci jer možda ne želiš prevelikog.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 19:08 (Ezio).
12 godina
neaktivan

pozdrav svima...

vidim da ovdje ima mudrih glava koje se razumiju u tehnicke podatke bolje od mene, pa vas molim za savjet...

moja nokia x7 je pred izdisanjem i trebam kupiti novi fon...

dvoumim se izmedju xperia sp i xperia t, obje dobijam po istoj cijeni pa mi je po tom pitanju stvar ista...

zanima me vase misljenje, koji je od ta dva mobitela tehnicki bolji...

unaprijed hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Što kažete na sony experia neo L?

Iako mi ljudi ne preporučuju sony, ne znam iz kojeg razloga.. valjda je samsung ''čvršći, jači'' 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Best buy do 2000 kn ??

Ja razmišljam o Prestigiu multiphone 4500.

0 0 hvala 0
14 godina
Sleme kaže...

Best buy do 2000 kn ??

Ja razmišljam o Prestigiu multiphone 4500.

Ma kakav prestigio za te pare, tu ti ulaze Htc one x, Lg optimus 4x, iphone 4s...

12 godina
neaktivan

Da sam napiso 3500 onda da,ali best buy do 2000 kn !!!

0 2 hvala 0
13 godina

Al kad ljudi preporuce Iphone nekome jaooo kosa mi se na glavi dize koje smece od telefona.

Nego isplati li se uzimati windwos phone? kakva je situacija sto se tice aplikacija s android marketa mogu li se one koristiti tamo ili ... ?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 11 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

Al kad ljudi preporuce Iphone nekome jaooo kosa mi se na glavi dize koje smece od telefona.

Nego isplati li se uzimati windwos phone? kakva je situacija sto se tice aplikacija s android marketa mogu li se one koristiti tamo ili ... ?

{#}

14 godina
12 godina
neaktivan

Mislio sam na nove uređaje iz trgovine,ali ajde ok.

0 0 hvala 0
14 godina
Sleme kaže...

Mislio sam na nove uređaje iz trgovine,ali ajde ok.

Pa onda tako navedi u prvom postu. Inace ako mora biti nov iz trgovine ja bi uzeo Htc 8s, on je tako tu negdje oko 2 soma a siguran sam da ce te vise usrecit nego neki prestigio i slicni. Ako bas treba biti andorid onda bi ti preporucio lg optimus l9.

15 godina

no iz dućana nikad ne bih kupio... jednostavno mobiteli su prelosi za tu cijenu... najbolje kupit s njuskala nove zapakirane s garancijom i nemas se sta bojat

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 9:46 (domac5).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

hvala

someone?

CARPE DIEM
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice