Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.543.263
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Jagd kaže...

Dostava je besplatna,plačaš 695kn i to je to.

evo sa tele 2 str.

"Postanite novi korisnik Tele2 mreže - garantiramo najbolji omjer kvalitete i cijene. Dostava za sve proizvode kupljene online je besplatna. Isporuka na vašu adresu je u roku od 3 radna dana. Jedino što se od vas traži je da osobno preuzmete kupljeni paket. Uživajte u kupovini u Tele2 web trgovini. "

evo link

13 godina
Demzi94 kaže...
Jagd kaže...

Dostava je besplatna,plačaš 695kn i to je to.

evo sa tele 2 str.

"Postanite novi korisnik Tele2 mreže  - garantiramo najbolji omjer kvalitete i cijene. Dostava za sve proizvode kupljene online je besplatna. Isporuka na vašu adresu je u roku od 3 radna dana. Jedino što se od vas traži je da osobno preuzmete kupljeni paket. Uživajte u kupovini u Tele2 web trgovini. "

evo link

Nije to link nego http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/promocije/facebook-promocija/p17/

Kod je: XPERIAMIRO, da se ne zezate preko FB.

15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

To je dzaba,prejeftino.Extra ponuda.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 11:09 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Naručen jedan još ujutro, onako iz opreza da poslije ne bi nestalo. Za 695kn uredjaj je vrhunska kupnja za novo iz ducana, još da bude i otključan na sve mreže :D

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

evo sad kad si puko to ovdje jako si me zainteresiro pa ako neko moze napisat dojmove za xperiu miro ukoliko ju ima

evo ja ti imam sony xperia miro..mogu ti rec da sam s uređajom pree zadovoljan...ekran taman,dobar zvucnik,igrice uopce ne stekaju,brz je ja mislim da neki puno skuplji uređaji nisu kao on..{#}

12 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
Daado kaže...
A molim te reci mi gdje bi mogao nac sgs2 za 1700 kn jer bi ga ja htio kupiit , hvala :)

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-samsung-galaxy-s2-i9100/170461.aspx

Pise da je prodano :(
Dado
13 godina
neaktivan

sgs2 ili xperia p

6 xperia p
19 sgs2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zanimatelj kaže...
R4zOR229 kaže...

evo sad kad si puko to ovdje jako si me zainteresiro pa ako neko moze napisat dojmove za xperiu miro ukoliko ju ima

evo ja ti imam sony xperia miro..mogu ti rec da sam s uređajom pree zadovoljan...ekran taman,dobar zvucnik,igrice uopce ne stekaju,brz je ja mislim da neki puno skuplji uređaji nisu kao on..{#}

Evo narucio sam i ja danas mislio sam nesto jace uzet al kad sam vidio za 700kn i specifikacije reko ovocemo.Nego jesi ga mozda root-o,kakva je podrska na xda?I vidim da ima android 4.0 kakav je?

You got to lose to know how to win
12 godina
neaktivan

nisam ga rootao,msm da su sve igre cijele...al nisam bas igrao...android radi glatko bez stekanja i bez icega...ja mislim ako ce bit nadogradnje na jelly bean da ce i on raditi...

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

sgs2 ili xperia p

ista dilema, pitao sam već i na forum.hr
pa da vidim samo kakvo je stanje sa bateerijom koliko prosječno dobijete vremena "screen on" s XP tko koristi, i kako je to u odnosu naa SGS2
i usput da pitam što biste vi uzemi
XP za 1700

SGS2 1900

When we're good they never remember, when we're bad they never forget. JM
14 godina
odjavljen
695 Kn awesome
14 godina
neaktivan

Može meni pomoć pri odabiru ne mora biti iz radnje (bitno da je nov) moze sa njuškala, budžet 1800 kn...

Šta radi plavuša na listu papira? Vozi A4 :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

xperia U u bonbonu i ostane ti za bon!

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Koji mobitel uzeti do 2000kn? Mislio sam uzeti Iphone 4, ali je preskup za to što se nalazi ispod haube. Malo čitajući rewievove i teme na bugu kao best buy mi izgleda Samsung Galaxy S2, ali opet vidim da se jako zagrijava što opet stvara mali problem.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Stigao Miro iz tele2 ponude sa akcije za 695kn, dolaze u kutiji i slušalice,i još bolje telefon radi na sve kartice, kao što sam i očekivao.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
konfa3500 kaže...

Ne vjerujem da je itko zvao,ali evo.

0 Zvao sam
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 15:58 (AxeAwesome).
13 godina

Prijatelj me pitao za savjet, mobitel do 1200kn. Novi, android, dobra kamera, velik ekran za igre, i tako to{#}... Preporučio sam mu ZTE Blade iii za 950 kuna, oni do 1200 kuna nisu ništa drastično bolji od ovog. A i uštedit će neku kunu... Što vi mislite?

5 Dobar savjet! :)
2 Loše, može puno bolje od toga!
Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 19:58 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Prijatelj me pitao za savjet, mobitel do 1200kn. Novi, android, dobra kamera, velik ekran za igre, i tako to{#}... Preporučio sam mu ZTE Blade iii za 950 kuna, oni do 1200 kuna nisu ništa drastično bolji od ovog. A i uštedit će neku kunu... Što vi mislite?

imas za te novce sony xperia miro...ja sam kupio taj mob...brz je,lijepog dizajna,ekran po meni normalan nezz po meni je on bolji izbor...ipak je sony {#}

15 godina

sony xperia u...bolja od ta 2 navedena

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
domac5 kaže...

Slažem se. Xperia miro taman vrijedi oko 800kn, 1000kn nikako, mislim da je čak taj ZTE 3 bolji od njega. Xperia U je ipak klasa iznad, a može se naći za 1000-1100kn.

13 godina
domac5 kaže...

Nemoj zezat da je bolji od ta dva... Nadi mi novi Sony xperia U za 1200 kuna... Naveo mi je da treba biti novi mobitel, nista polovno i slicno... Kao sto sam i ja tu napisao.

Ubi bene, ibi patria.
15 godina

da al bonbon uvijek stavlja akciju za bozic tak da ocekujem od 30% do 50% popusta na sve mobitele...tak da ak je problem pricekat mjesec dana, cak i manje onda nek frend spusi dobru priliku i kupi nesto drugo puno losije

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
domac5 kaže...

Nemoj zezat da je bolji od ta dva... Nadi mi novi Sony xperia U za 1200 kuna... Naveo mi je da treba biti novi mobitel, nista polovno i slicno... Kao sto sam i ja tu napisao.

Ja ga kupio na akciji u 8mj, preko bonbona. 1190kn je bila predobra ponuda za propustiti.

I kao što domac5 kaže, prije Nove godine 100% ide neka akcija u bonbonu, a mislim da će i tele2 nešto ponuditi u to vrijeme.

13 godina
domac5 kaže...

da al bonbon uvijek stavlja akciju za bozic tak da ocekujem od 30% do 50% popusta na sve mobitele...tak da ak je problem pricekat mjesec dana, cak i manje onda nek frend spusi dobru priliku i kupi nesto drugo puno losije

Vidis, za to nisam znao. Hvala! Napomenut cu mu...

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
Molim pomoc, imam lumiu 800, win phone je super, sve 5, samo mi fali veci ekran i multitasking pravi :\.

kupiti s2 za 1000kn, galaxy nexus za 1300 ili ostati na lumii? Dajte savjete, ako neko ima moze i iz iskustva :).

p.s.super mi je multitasking tipka na nexusu. I jel nexus dosta sporiji od s3?
13 godina
mrbean kaže...
Molim pomoc, imam lumiu 800, win phone je super, sve 5, samo mi fali veci ekran i multitasking pravi :\.

kupiti s2 za 1000kn, galaxy nexus za 1300 ili ostati na lumii? Dajte savjete, ako neko ima moze i iz iskustva :).

p.s.super mi je multitasking tipka na nexusu. I jel nexus dosta sporiji od s3?

Kolike to cijene navodiš za nadoplatu? Računaj nadoplatu oko 500-600kn za S2 i nekih 600-700kn za Nexus. Protegni se do One X-a, dobit ćeš jednako brz uređaj kao i S3, za dosta manju cijenu. Mislim da bi to mogao izvesti s 1000-1200kn nadoplate.

13 godina
Ma imam mogucnost produzenja pretplate u tmobileu, pa gledam cijene u total m tarifi. S3 mi je preskup. Nz da li je velika razlika nexus/s3. Svidja mi se sto nexus dobiva update redovito, ljepsi mi je nexus. Jedino kazem fluidnost jer mi je to dosta bitno
17 godina
neaktivan

Molim preporuke za mob do 1500kn.

Hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Poz , nemogu se odlucit izmedu ova dva moba pa mi preporucite koji je bolji i zasto molim vas , hvala
9 Sony xperia U
1 Samsung galaxy s +
Dado

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice