Nokia E66

poruka: 27
|
čitano: 10.309
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nokia E66

Evo došlo je vrijeme kupovanja novoga mobitela pa bih molio malu pomoć.

Neki od uvijeta koje mora imati novi mobitel.

1.WI-FI

2.Symbian S60

Misli ga koristiti ta pregledavanje weba....mjuza.....koji filmič....kamera mi ne igra tako važnu ulogu ali....nebi baš volio 2MP...

Nekako sugeriram više Nokiine telefone pa se on baš pokazao kao pravi izbor.

Uži izbor su mi bili još:

N79 malo memorije(50 SDRAM-a)-neki su rekli da nije ugodno s tlokom memorijom gledati web-stranice,bolji fotič od E66 ali......

N96 dva procesora AMR ali nisu 11 nego 9.(Dual ARM 9 264 MHz CPU),preglomazna...al ima lijepi ekran(veliki).

E66 mi je nekako najviše upao u oko jer ima lijepi zakretljivi ekran

Zato bih vas zamolio da mi pomognete u odabiru i zapamtite niti jedan mobitel nije savršen.Cool

Hvala na pomoći..Smijeh

Sve mobitele možete pogledati na www.gsmarena.com

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2008 21:08 (filipac).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia E66
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia E66

Pogledaj Nokiu E71. Ima Wi-Fi, qwertz tipkovnicu. Naravno i mp3 player. Ekran je veličine otprilike kao E66, kamera 3.2 MP. Ja sam ga kupio prije par dana i zadovoljan sam.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia E66

Ma znam ja za X1 sam ak si čital u prošlom Bug-u nije baš previše efikasan s Windows Mobile platformom..zato...
Tj.software nije baš neš....(nisam ga imal u rukama)...samo prenosim..infromacije..

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2008 21:26 (filipac).
17 godina
neaktivan
Valkic kaže...

Pogledaj Nokiu E71. Ima Wi-Fi, qwertz tipkovnicu. Naravno i mp3 player. Ekran je veličine otprilike kao E66, kamera 3.2 MP. Ja sam ga kupio prije par dana i zadovoljan sam.

GLe razlika između E66 i E71 je jedino...tipkovnica...i veličina...a ostalo je ful isto...
Jel tak????

17 godina
neaktivan
filipac kaže...

Ma znam ja za X1 sam ak si čital u prošlom Bug-u nije baš previše efikasan s Windows Mobile platformom..zato...
Tj.software nije baš neš....(nisam ga imal u rukama)...samo prenosim..infromacije..

Neznam šta misliš pod tim efikasan ali mobitel perfektno redi bez ikakvih zastajkivanja(update softwarea), što se tiče interneta među najbržima je, čita ti sve dokumente, imaš lijepu i funkcionalnu tipkovnicu i veliki ekran sa velikom rezoluciom. Ja neznam šta to nije efikasno na x1.Neodlučan
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
17 godina
neaktivan
BORN kaže...
filipac kaže...

Neznam šta misliš pod tim efikasan ali mobitel perfektno redi bez ikakvih zastajkivanja(update softwarea), što se tiče interneta među najbržima je, čita ti sve dokumente, imaš lijepu i funkcionalnu tipkovnicu i veliki ekran sa velikom rezoluciom. Ja neznam šta to nije efikasno na x1.Neodlučan

Ma onda sam malo ga podcijenio...
Kako funkcionira pisanje SMS-a i ekran....jel se lako tipka il...

17 godina
neaktivan
filipac kaže...
BORN kaže...
filipac kaže...

Ma onda sam malo ga podcijenio...
Kako funkcionira pisanje SMS-a i ekran....jel se lako tipka il...

Koliko sam vidio tipkovnica je vrlo ugodna i jednostavna za korištenje. Moja preporuka ti je da pogledaš malo videa o njoj na youtubeu

npr.:
 ili 
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2008 21:50 (BORN).
17 godina
neaktivan
Nokia E66

Bilo bi dobro da ima neko E66 pa kaže svoje dojmove..

Itko..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
filipac kaže...
Valkic kaže...

GLe razlika između E66 i E71 je jedino...tipkovnica...i veličina...a ostalo je ful isto...
Jel tak????

Ja sam navikao na takvu tipkovnicu pa sam zato i kupio E71. Sto se tiče tehničkih mogučnosti, HSDPA, kamera, symbian 9.2, veličina ekrana, mislim da je skoro isto.
17 godina
neaktivan
Nokia E66

Znači niko nema nokiu E66 na cijelom forumu.........Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam ja. :) Imao sam prije N95 i E66 mi je upravo savrsena zamjena za prijasnji mob. U potpunosti sam zadovoljan s njim. Mogu ga najtoplije preporuciti.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
17 godina
neaktivan
mfrankovic kaže...

Imam ja. :) Imao sam prije N95 i E66 mi je upravo savrsena zamjena za prijasnji mob. U potpunosti sam zadovoljan s njim. Mogu ga najtoplije preporuciti.

Kako sluša simbyan?.
Mnogo se priča kako kamera i zučnici nisu baš najbolji,pa aj mi molim te reci svoje stajalište gledi toga..
17 godina
neaktivan
filipac kaže...

Kako sluša simbyan?.
Mnogo se priča kako kamera i zučnici nisu baš najbolji,pa aj mi molim te reci svoje stajalište gledi toga..
 Slusa odlicno. Nadogradio sam FW na najnoviju verziu, instalirao par aplikacija meni potrebnih (FS Caller, X-browse, y-browser, resco photo viewer...), spojio ga na BT slusalicu, spojio ga s kompom, i radi ko sat. Zvucnici su OK, nisu ko na N95 ali to nije ni poanta, ipak je ovo E serija. Kamera je isto tako OK, ali to meni osobno nije primarno, imao sam i N95 s 5 Mpix kamerom i ne znam da li sam 20 slika slikao s njom.
Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
17 godina
neaktivan
Nokia E66

E66 je malo slabiji (manji) model od N95 8GB, preporučam oba.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia E66

Nokie E66 vec deset dana nema u t-mobile ponudi u Splitu a u nedilju u splitskom izdanju slobodne ogromni oglas za nju u t-mobile ponudi, ko je tu lud, pari da je split milijun km od zagreba, jel znate jel ima taj mob gori..

i na drugom forumu sam cita da je covik koristija iphone nekoliko miseci i nakon njega nokiu e66 i da je ova masu bolja!

boki
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 18:43 (boki_b).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia E66

Nema je niti u Zagrebu, pokušavam ju kupit već 2 tjedna, rekli su da će me zvat kad dođe.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
boki_b kaže...

i na drugom forumu sam cita da je covik koristija iphone nekoliko miseci i nakon njega nokiu e66 i da je ova masu bolja!

Ma daaaj!?
17 godina
neaktivan
Nokia E66

Nema ni u Vukovaru, a za Osijek ne znam..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia E66

Evo posto i mene zanima kada ovaj mobitel dolazi poslao sam u T-mobile e-mail da mi kazu otprilike kada će doći. E-mail sam poslao prije 2 dana. I evo kopirat ću dio e-mail-a. 

Zahvaljujemo na vašem e-mail upitu te vas ovim putem želimo obavjestiti da bi predmetni model mobilnog uređaja ponovno u prodajna mjesta trebao stići kroz 2-3 tjedna. Nažalost u ovom trenutku nismo Vam u mogućnosti komunicirati točan datum kada će uređaj ponovno biti dostupan.

A to isto su mi rekli i prije 2 tjedna u T-centru! Zar toliko treba da stigne taj mobitel

0 0 hvala 0
17 godina
Nokia E66

Topla preporuka za E66. Imam ga oko mjesec dana i moram priznati da sam jako zadovoljan. Ja sam svoj nabavio u VIP-u u Osijeku.Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia E66

vidim da vas pati E66.

U Vipooj punudi ga ima do kraja mjeseca (oog prvog ),ja mob.imam već 3tj.i prezadovoljan sam njime.Frend je prije 4tj.kupio N96 i prodo ga je pa je i on kupio  E66.

Mislim da ovo što je on napravio govori samo za sebe o N96.

Prije E66 imao sam (još ga koristim) E51 i pre zadovoljan sam sa oba mobitela , jedina mana kod E66 je baterije (kod mene 2 dana)stim da brbljam skoro pola dana na mob.jel ga koristim što se tiće firme.

Ako ti ne treba kamera E66 je odličan izbor-ako uzmeš u obzir da je N96 za razliku od E66 podosta star uređaj. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia E66

Ja odnedavno imam E66 i mogu reči same pohvale o njemu.

Ako mislite samo slikati s njime onda ovo nije stvarno mobitel za vas.

Namjena mu je poslovna pa Nokia namjerno nije htijela napraviti dobru kameru.

Ima sve iste funkcije kao npr.N95 ili N96 ali za razliku od njih E66 ima normalan dizajn,nije velika cigla kao ova dva,metalni je,nigdje se ne klima kao slajd od N95 i još puno toga je bolje......

Probao sam Nokiu N96 sva se klimala,jako je velika(ciglasta), ne leži lijepo u ruci a da ne pričam malo o tipkama.

Zato toplo preporučam E66 jedino ako niste reški multimedijalist.

Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia E66

Pozdrav!

Jel zna netko, kad ce ovaj mob ponovo stici u t-mobile?

il zna da je negdje ima? u bilo kojem gradu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia E66

Upravo su me zvali iz T-mobilea. stigla im je nova pošiljka nokie e66.

Ali, citiram:

"podigli smo cijenu zbog velikog interesa"

Sada mene uz produženje ugovora flex family 300 košta 1600kn, prije par mjeseci je koštao 500.

Ja sam prije par dana uzeo e51 za 100kn, danas košta 900. (za člana obitelji)

Cijena e71, kojeg sam kupio za 400kn, je pala na 300. (uz 12000 bodova).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia E66

e prodaje li itko ekran za nokiu  e66....triba mi za 150 kn hitnoo!

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia E66

Dali se E66 smatra smartphoneom? :D
I'm proud owner of Nokia E66 :D 

Live in and let die!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1