Nokia 5800 v50

poruka: 175
|
čitano: 37.413
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Nokia 5800 v50

nemam hrvatski meni pa je koristim zbog č,ć,ž,đ,šCool

Worry gives a small thing a big shadow.
16 godina
magicmist kaže...

nemam hrvatski meni pa je koristim zbog č,ć,ž,đ,šCool

aha a kazes jel lako pisat s njom? ne a? :D

Linkin Park Rules!! xFire: Domeee2
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v50

Please helpSramim se

Kad pokušavam spojiti svoju nokiu 5800 na komp(koristim opciju pc suite,probao sam i sa masovna pohrana),izbaci mi searching drivers,i kaže da fali mtp usb device,šta da napravim,jel ima tko iskustva sa tim...

Tražio sam po net-u,vidio sam mnogo ljudi sa istim problemom,neki su preporučali da se deinstalira windows media player,ja ga ne mogu izbrisati,jer ga nema u contol panel-add or remove programs,a na C disku ga mi ne dozvoljava brisanje,inaće ga ne koristim...

EDIT:

? ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 15:57 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1BIT kaže...

Please helpSramim se

Kad pokušavam spojiti svoju nokiu 5800 na komp(koristim opciju pc suite,probao sam i sa masovna pohrana),izbaci mi searching drivers,i kaže da fali mtp usb device,šta da napravim,jel ima tko iskustva sa tim...

Tražio sam po net-u,vidio sam mnogo ljudi sa istim problemom,neki su preporučali da se deinstalira windows media player,ja ga ne mogu izbrisati,jer ga nema u contol panel-add or remove programs,a na C disku ga mi ne dozvoljava brisanje,inaće ga ne koristim...

ja bi izbriso pc suite ljepo i stavio ovi suite i probaj onda !

15 godina
neaktivan
DommY kaže...
1BIT kaže...

Please helpSramim se

A koristim ovi suite,nego sam htio reći da kad spojiš mob i komp sa data kabelom,na mobitelu te pita opcije:pc suite,masovna pohrana,prijenos slike i prijenos multimedije...

16 godina
1BIT kaže...
DommY kaže...
1BIT kaže...

Please helpSramim se

A koristim ovi suite,nego sam htio reći da kad spojiš mob i komp sa data kabelom,na mobitelu te pita opcije:pc suite,masovna pohrana,prijenos slike i prijenos multimedije...

aha da imas pravo :S probaj onda reinstal ovi suite! da se driveri za mob nanovo instaliraju, i izbrisi sve sta ti je vezano za nokiu!

15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v50

Evo ovo mi je drugi put da brišem i instaliram,ista stvar,nema promijenePlač

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1BIT kaže...

daj postaj nam ss da vidimo malo bolje :S

15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v50

imam negdje neki nokia cleaner. a možda ga možeš i sam naći po drugim forumima.

izbriše sve. do zadnje ikone. editiram post kad ga nađem. ili postam link.

Worry gives a small thing a big shadow.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 19:10 (magicmist).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Instaliraj nokia pc suite i dobices te drivere. Otkopcaj mob i instlairaj i nda prikopcaj mob.

16 godina
protjeran
Nokia 5800 v50

Da li netko zna za neku aplikaciju - organizator? Znaći da si mogu organizirati na mobu vrijeme unaprijed...

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia 5800 v50

Taj se "error" navodno javlja samo na windows 7 x64 to sam pročitao negdje.

Ja sam instalirao pc suite i nepojavljuje mi se više to.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Hyperion kaže...

Taj se "error" navodno javlja samo na windows 7 x64 to sam pročitao negdje.

Izgleda da si krivo pročitao..Namigiva

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
odjavljen
Nokia 5800 v50

Moji problemi sa MTP driverom su nestali od kada Windowsi prilikom spajanja moba u PC suite mode-u sami nude pristup određenim radnjama bez upotrebe PC suitea...

Edit:

http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/features/device-management

Edit 2: kad malo bolje razmislim, sve gore navadeno se dogodilo nakon update-a na v50 firmware... jel do Windowsa, firmware-a, PC suitea koji je nudio update  prije nego sam napravio backup sa moba... fakat ne znam!

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 20:37 (Danijel14).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Da li netko zna za neku aplikaciju - organizator? Znaći da si mogu organizirati na mobu vrijeme unaprijed...

Sta nedostaje ugradjenom kalendaru?

17 godina
DamageHigh kaže...
Hyperion kaže...

Taj se "error" navodno javlja samo na windows 7 x64 to sam pročitao negdje.

Izgleda da si krivo pročitao..Namigiva

Nisam, neznam zašto kod njega se*e?

Znam da mi je na win 7 x64 prije ovog isto tako bilo da odmah instalira sve drivere i pokaže sliku mobitela i mogućnost ulaženja u memoriju telefona bez da instaliram suite, kada sam to na ovom novom installu win 7 x64 to pokušao javljao je uvjek mtp error.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
Nokia 5800 v50

Ne znam dali se o ovom vec raspravljalo, ali ja ne vidim na music playeru kada odem na sve pjesme opciju "trazi" ?? to je do sada bilo i ne vidim razlog zasto bi to izbacili... Iznenađen

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zbog toga što sad kad skrolaš (sa onim desno, ne mogu se sad sjetit kako se zove (dakle, ne kinetic scroll)) ti veliko piše prvo slovo pjesme (izvođača) na kojem si stao...

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
Nokia 5800 v50

hh... izgleda fora, ali ipak mislim da je onako bilo bolje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
logic kaže...
APazinjan kaže...

Sta nedostaje ugradjenom kalendaru?

Ma zanimalo me ako postoji neka profesionalnija aplikacija sa više mogućnosti.

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
17 godina
neaktivan

Pa i ja tebe pitah koja mogucnost ti fali? NE znas sta ti moze trebati vise.

15 godina
Nokia 5800 v50

Jel itko radio FOTA na v.50 za T-mobile-ov product code?Meni u nadopunama softvera nudi v.50 veličine 11797 kb.Jel to normalna veličina FW-a? I jel itko imao kakvih neugodnih iskustava s v.50? Čitao sam na jednom stranom forumu da ima dosta bugova.

0 0 hvala 0
16 godina
ja,vrba kaže...

Jel itko radio FOTA na v.50 za T-mobile-ov product code?Meni u nadopunama softvera nudi v.50 veličine 11797 kb.Jel to normalna veličina FW-a? I jel itko imao kakvih neugodnih iskustava s v.50? Čitao sam na jednom stranom forumu da ima dosta bugova.

je normalna je, zato jer ocito sve ostaje isto, a ovo je novo tih 12 mb pa se to samo nadogradi:)

17 godina
Danijel14 kaže...

Moji problemi sa MTP driverom su nestali od kada Windowsi prilikom spajanja moba u PC suite mode-u sami nude pristup određenim radnjama bez upotrebe PC suitea...

Edit:

Edit 2: kad malo bolje razmislim, sve gore navadeno se dogodilo nakon update-a na v50 firmware... jel do Windowsa, firmware-a, PC suitea koji je nudio update  prije nego sam napravio backup sa moba... fakat ne znam!

I jel netko zna kako otklonit taj problem ? I kod mene se pojavio.. Izlanuo se

16 godina
steve90 kaže...
Danijel14 kaže...

Edit:

I jel netko zna kako otklonit taj problem ? I kod mene se pojavio.. Izlanuo se

danas naletio... mozda pomogne :

http://forum.dailymobile.se/index.php/topic,13209.0.html

sretno!

17 godina
Nokia 5800 v50

Evo ga, uspio sam ! Ako jos netko ima problem, neka:

1. ukljucite mob na PC i odaberite "mass storage"

2. odite u folder private i obrisite folder 10208913

3. odspojite mob i izvadite mem karticu iz njega

4. ukljucite mob opet i odaberite "pc suite" - tada bi se trebalo uspjesno instalirati

5. vratite karticu u mob

tako sam ja uspio, nadam se da ce i nekom drugom pomoci

Hvala DommY

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Nokia 5800 v50

Je li tko možda sa v50 primijetio mušićavo ponašanje WLAN-a? Pritom mislim na češće pucanje veze (uz 80-90 % kvalitete signala), stavljanje poznate veze pod nepoznatu i odbijanje spajanja na tu ''nepoznatu'', a ustvari poznatu vezu? Ista stvar se događa neovisno o kojem programu za pristup internetu se radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danijel14 kaže...

Je li tko možda sa v50 primijetio mušićavo ponašanje WLAN-a? Pritom mislim na češće pucanje veze (uz 80-90 % kvalitete signala), stavljanje poznate veze pod nepoznatu i odbijanje spajanja na tu ''nepoznatu'', a ustvari poznatu vezu? Ista stvar se događa neovisno o kojem programu za pristup internetu se radi.

meni je sve u redu! probaj hard reset *#7370# mozda pomogne ;)

15 godina
odjavljen
Hard reset radim uvije poslije update-a firmwarea. Ak se razljutim mogao bi prije bit ponovni update.
16 godina
odjavljen
Danijel14 kaže...

Meni je to bilo na v40, od kad sam nadogradio nisam primjetio iako mi je najviše sličilo na problematičnu opremu na drugoj strani. Događalo mi se na faksu dok sam podešavao TTLS (a bio je neispravan certifikat izgleda pa ga je to zbunilo) i u stanu gdje inaće router radi jako bugovito i često mi se ista stvar događa i s USB wireless adaptorom.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice