Evo imam LG KU990 i opao mi je dok sam bio na biciklu dignem ga sve normalno drugi dan se izprazni i stavim ga punit i za 15 minuta čujem nekakvo pištanje odem tamo da pogledam ono piše da je pun. Uzmem ga iz punjača i idem slušat pjesme i za 2minute crkne prazna baterija. E sad me zanima jel to zbog baterije ili zbog sasvim nečeg trečeg?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel zna tko?
može biti tisuču stvari..ali po mome nije baterija....ako imaš garanciju vozi ga na servis ali nemoj im reč da ti je pao...
Da ne otvaram bezveze temu imam pitanje u svezi navedenog mobitela.
Dobio sam ga ali neispravnog. Stvar je u tome da kada se upali pojavi se samo žuti ekran i piše Refreshing ili Unavailable OTP block.
Probao sam ga flešat LGMDP-om u Emergency modu ali opet isto. Ili se pojavi jedna ili ona druga poruka. Nažalost ne mogu nigdje naći originalni firmware (flešanje sa službenim LG flešerom mi javlja da imam najnoviji softver i neda kao kod recimo Nokije reflash iste).
Ako netko ima kakav savjet i još bolje valjani link na firmware molim da ga ovdje posta. Većina linkova na koje sam naletio bili su za download preko Megauploada ali Mega je u banani.
Firmware ima ovakvu ili sličnu oznaku: KU990-V10j-MAY-7-2011-OPN-EU
Smmmmaaack that "hvala" button!!!!!!!!