jel se mogu ugasiti na ovom mobu zvuk kad odabirem broj za zvat nekog
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako upisujes brojeve stisni volume down i to je to.
jel se mogu ugasiti na ovom mobu zvuk kad odabirem broj za zvat nekog
SETTINGS--ZVUK---ZVUČNI DODIRNI TONOVI I VOILA!!
da li se planira app2ext na a.war-ovom romu u skorijoj budućnosti?
Evo i mene to zanima.
Andrija ima li kakve šanse da ubaciš draktremor skriptu i link2sd?
Pozdrav forumaši, ja sam nov ovdje.
Stavio sam a.war-ov rom pa mi ne radi youtube... kad mora učitat video kaže Connection to server lost. Spojen sam preko wifi i sve ostalo OK radi.
Jel znate gdje bi mogao biti problem?
internet radi?
da, radi...
Pozdrav forumaši, ja sam nov ovdje.
Stavio sam a.war-ov rom pa mi ne radi youtube... kad mora učitat video kaže Connection to server lost. Spojen sam preko wifi i sve ostalo OK radi.
Jel znate gdje bi mogao biti problem?
skini sa marketa novi youtube, ja ga nisam imao instaliranog sad skino i instalirao meni radi dobro
Nisam ni ja imao, skinuo sam. Probao sam sad opet pa ništa, ne radi ni dalje.
@Deyaan:
neće ni kod mene instalirao sam awara sa oc kernelom + update treba pričekati andrijav će doći danas pa možda nađe uzrok
Nadopunjen 1 post a.war novi beta update radi youtube+ još dosta aplikacija .Update je u biti novi rom u beta fazi pa NAVALITE

To se ne planira jer aplikacije koje su na sd kartici su dosta sporije i mislim da nema potrebe za tim
@andrijav
OC KERNEL ? vidim da ga u beti zasad nema, rom je fluidan i ja sam mu stavio link2sd, swapper2 ,sd booster, ram manager pro. Mogu reći da zasad radi dobro ocjena na antutu benchmarku je 1446 što je jako dobro za stock rom..
youtube radi
Evo isprobao sam ovu novu betu, i cini mi se da mi je zvuk zvonjave visestruko slabiji nego sto je bio na cyanogenu.
dosta je fluidan, jest da ima onaj ruzni bjeli settings menu, al stas, tu nema pomoci...
da ne isprobavam bezveze, jel moze pokretati init.d skripte, pitam zbog superchargera?
za sad ne moze, al kad uvatin vrimena napravit cu da moze
Primjetio sam ovo sa youtubeom, imam nekoliko pitanja:
tipkovnica koja dolazi s romom je qwerty, a mi (barem ja) sam naviknut na qwertz. Ako se ljudi slazu, ovo bi mi bila super promjena.
A, jos nesto..
Kako stavljam ovaj novi update, a i sve nakon (ocito)?
Da li wipeam sve pa stavim ili samo instaliram, kao prethodni update?

pitanje?
ovaj novi update nije obican update nego cijeli rom?
bilo bi dobro da sa ovim 1 updateom doda 5mpx kameru i ta sva sr*nja koja su na update 2 poboljašana!
A i vidim da nema acid20 uopče i da neče plasirat ROM na forum :/
nemam puni adb pristup, shell radi ali remount ne...
force closeaju se root explorer koji dode s romom, a titanium nemogu ukloniti da stavim stariju full verziju...neznam jel samo meni il.
nemam puni adb pristup, shell radi ali remount ne...
force closeaju se root explorer koji dode s romom, a titanium nemogu ukloniti da stavim stariju full verziju...neznam jel samo meni il.
ja sam titaniuma maknuo sa njim samim i onda stavio svoj heee
pitanje?
ovaj novi update nije obican update nego cijeli rom?
da u pravu si to je cijeli rom, znači instaliraš kao novi rom

Jel bi znao tko zašto nakon instalacije Sonic clean app2ext roma ne radi ona notification traka gore? stalno javlja 'process com.android.systemui stopped'. ostalo sve radi kako treba. Jel imao tko taj problem?
Particije sam sve napravio kako treba, a instalirao isto ko isve ostale romove.
Može li netko postaviti link za original Tele2 ROM koji dođe s mobitelom kada se kupi, a da mod ili autor teme uredi 1. post sa tim linkom?
kakvo je vama stanje s baterijom? kad sam si kupio mobitel dosta je dugo drzala bio sam cijeli dan na njemu i jedva sam potrosio a sad mi za pola sata ode 20% i neradim nista posebno na njemu (fejs i to)
sigurno si koristio power amp a to ti je unistilo bateriju...