HTC WildFire

poruka: 514
|
čitano: 220.643
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: HTC WildFire
jurica_m kaže...
Pametno, zasto se zezati ako imas garanciju?

ma mislio sam kao sam probat...reset napravit prvo...al onda si mislim zakaj bi se ja zezo ako ne moram...pogotvo ako je neki kvar...samo sad treba cekat do 15 dana..

http://nagradna-igra.renault-sport.hr/igra/a6548385-cdcd-4590-a382-b19fe61fa913
15 godina
I ja sam na svoj Desire cekao dosta dugo, ali isplati se cekati kad znas da ce ga popraviti. Mozda ti i uvale novog.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
14 godina
neaktivan

samo nek daju novog, ne bi se ja bunio.. :D

15 godina
neaktivan

Da li netko zna kako na wildfire-u kopirati kontakte na SIM ??

15 godina
People, tipka Menu pa Import export
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
neaktivan

To sam i pokusao i nije mi jasno dalje .... ima ponuđeno :

- Import from SIM

- Import from SD card

- Export to SD card

ali nema nigdje Export to SIM ???

14 godina
HTC WildFire

Imam jedno pitanje za vlasnike WildFire-a konkretno, makar bi mogao pitati skorom bilo kojeg usera moba, specifično HTC-a, odnosno sve one koji su mob kupili u VIP-u {#}, obzirom mi je prijatelju otišlo nešto na mobu i on da u VIP na servis {#} (a to se je u biti moglo dogoditi u bilo kojem centru bilo kojeg operatera!!

Obzirom čovjek nije lajbek, očekivao je u nekom normalnom roku i popravak i povrat moba, kada prekjučer dobije poziv; "Vaš je mobitel popravljen, izvolite doći po njega"!!!!

Dođe čovjek po mob, taman da će ga preuzet, kada uoči kako je mob, ajdmo biti blagi pa reći, samo malo rasturene maske, izgreben, malo kao da je prošao rat u servisu {#}!!

Nakon što mu je pao na 0 pa narasao na 280 tlak, nekako se smiri i zamoli da lijepo vrate mob u servis sa zahtjevom da mu se refundira ili nadoknadi nova maska + kućište, na što mu djelatnica VIP centra ponudi kao zamjenski mob neki entry level, e tu opet moj frend skorom prolupa, obrazlažući kako on nije dao na popravak nekekav no name mob već NOV, kupljen je u 3 mjesecu ove godine. Odgovor koji je dobio glasi; citiram citat djelatnice VIP centra "ispričavam se, ali mi NEMAMO drugi bolji aparat za dati našem korisniku", na što je frend samo na sve ovo "sramota, možda i prekinem poslovni kontakt, obzirom ne zadovoljavate elementarne uvijete poslovanja i businessa {#}!!!!

Moje pitanje glasi; da li je tko imao ovakvo ili slično iskustvo u bilo kojem centru bilo kojeg operatera i kako ste postupili, odnosno, što je za očekivati kada predaješ na servis smartphone, a za zamjenski mu mob ponude aparat godišta ispod 2000 godine, i kakav ste aparat dobili sa servisa natrag, onakvim "kakvog ste ga predali" ili kao da je prošao ratne sukobe i kao da su na njemu palili ćikove i što ja zanam što već {#} {#} !!??  

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ovo mi nikako nije dobra vijest dok cekam da moj mob dode iz servisa...

i meni su ponudili zamjenski mob, ali lik mi je rekao da je mob samo za poruke i pozive...reko hvala, takvih imam doma par komada...

mozda taj mob od frenda nisu mogli popraviti, a da mu ne moraju dat novi, uvalili mu neki rabljeni ili sklepani od par komada koje su imali u servisu?

17 godina
HTC WildFire
Pozdrav ekipi, kaj velite na kupnju wildfire s za 1600kn u bon bon ponudi?Dal postoji kaj bolje za tu lovu od wildfire s? Zanima me općenito kak ste zadovoljni s ovim mobitelom? Zapelo mi za oko dimenzije telefona, al opet muči me reza ekrana, wildfire s ima rezu 320 x 480 pixels, 3.2"..Ak može ko napisat ovdje kratki osvrt na taj htc...tnx
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2011 16:14 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A kad gledas, ako si za kupnju polovnog uređaja, za 1900 kuna nadje se tri mjeseca star Galaxy S recimo ....

14 godina
neaktivan

evo samo da kazem (ako ikog zanima opce :P ) da mi se mob vratio sa servisa...zamijenjen je displej i zasad radi normalno, a nadam se da ce tako i ostati...

14 godina
neaktivan
HTC WildFire

Kupio danas rabljeni, android v. 2.2.1 , nemam hrv jezik u izborniku niti za pisanje, i ako mi može netko dati par tutoriala i savjeta, ovo mi je prvi susret s Androidom :)

Hvala ! 

Jack Daniels is the way to go !

0 0 hvala 0
15 godina
Nema hrvatskog jezika za Android, ali mozes staviti tipkovnicu sa nasim slovima. Upisi u Market npr. Hr keyboard, ili nesto slicno pa si instaliraj i po instalaciji u Seetings, Language i Keyboard ukljucis tu tipkovnicu koju si instalirao i zatim ides na novu poruku i gore kod adrese primatelja drzis malo duze prstom dok ne dobis dvije opcije, izaberi donju i potom izaberi tipkovnicu koju si prethodno instalirao.
15 godina
neaktivan
HTC WildFire

Jučer sam baš malo lupetao slike po gradu, dan je bio je li, ostao sam paf. Pa slike su sjajne. Cura ga je dobila inače, u firmi za poslovni mob pa sam drk** po njemu malo na kavi. Što se kamere tiče i dnevnog svjetla, grad i to, show. Predivne slike.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC WildFire

Molim vas hitno mi treba pomoc, imam HTC wildfire s i sve je ok bilo do danas kada sam odjednom prestala primati sms{#} nista znaci nisam cackala da sam nesto mogla iskljuciti, ja mogu normalno poslati ali nista neprimam, cak sam instalirala one neke apps da vidim mogu li sta primiti ali nista nestize. kako da to sredim ??? 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HTC WildFire

Pozdrav, 

Molim vas da navedete šta sve treba iskopčat da ovo čudo ne skida pare, stavim bon 200kn i sve ode u par min, internet je iskopcan, šta ima još ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Nema hrvatskog jezika za Android

nisam nigdje našao temu za Wildfire S, pa ću pitat ovdje: jel to nema nijedan HTC HR izbornik, ili? jer sam negdje čitao da ima. i dali Wildfire S ima klasičnu alfanumeričku tipkovnicu za SMS?

14 godina
protjeran
MaliMitcha kaže...
jurica_m kaže...
Nema hrvatskog jezika za Android

nisam nigdje našao temu za Wildfire S, pa ću pitat ovdje: jel to nema nijedan HTC HR izbornik, ili? jer sam negdje čitao da ima. i dali Wildfire S ima klasičnu alfanumeričku tipkovnicu za SMS?

Imaju svi HTC hr izbornik, kako na mom wildfire ima ??

13 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Imaju svi HTC hr izbornik, kako na mom wildfire ima ??

pa pitam... očito je bilo do verzije OS-a

15 godina
neaktivan
HTC WildFire

Da li je netko uspio doma otključati HTC Wildfire na sve mreže? Recimo slično kao što postoji software za otključavanje za HTC Desire

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC WildFire

imam htc wildfire s pa me zanima kako ga prebaciti na hrv jel je mobitel kupljen u Austriji...?

Hvala unaprijed

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dec54 kaže...

imam htc wildfire s pa me zanima kako ga prebaciti na hrv jel je mobitel kupljen u Austriji...?

Hvala unaprijed

Probaj instalirati Morelocale 2 pa vjerojatno bude djelomično prevelo:

https://market.android.com/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&feature=search_result

Ili ak ti ovo kaj pomogne:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=749836

13 godina
neaktivan
HTC WildFire

DALI HTC WILDFIRE IMA HR IZBORNIK ?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HTC WildFire Root kako ?

Pozdrav, 

Kako rootat najlakše ovaj mobitel ? ili je ima koji custom rom da se nemora rootat mob ?

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: HTC WildFire Root kako ?
Bulldozer kaže...

Pozdrav, 

Kako rootat najlakše ovaj mobitel ? ili je ima koji custom rom da se nemora rootat mob ?

Da ne kilavim previše. Moraš ga rutati, a to imaš ovdje:

http://revolutionary.io/

Dalje prouči ovo:

http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/HTC_Wildfire:_Full_Update_Guide

Ja sam sebi stavio ovo:

http://www.cyanogenmod.com/

Uputstvo za gorespomenuto:

http://forum.cyanogenmod.com/topic/32490-cyanogenmod-7-for-the-htc-wildfire-v7101-10-oct-2011/

Možda će ti sve djelovati malo zbrkano u startu, ali ja sam kao potpuni noob sve to napravio za 2-3 sata.

16 godina
neaktivan
HTC WildFire

pozdrav

imam htc wildfire i prije sam ga rootao i napravljen je s off. trenutno je na njemu original software. pošto moram nositi mob na servis( pod garancijom je) što treba napraviti da bi oni priznali garanciju? treba li poništiti nekako s off?

0 0 hvala 0
15 godina

Stari mi ima HTC Wildfire i ima problem sa Notification barom na vrhu ekrana. Uopće ga ne mogu spustiti nego moram ići na Menu/Notificaton da bi se otvorio. No čim ga zatvorim opet ga je nemoguće spustiti.

U čem može biti problem?

13 godina
neaktivan
HTC WildFire

Imam problem, pri otkljucavanju telefona pocne mi telefon sam otvarati meni i pozive, kao da ima neki spoj. Sta da radim??? {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC WildFire

pozz  jel moze pomoc,naime nemogu da udjem na viber trazi mi internetsku vezu a tell je vec na wifi i moze uci na net ali viber nece pise mi ;za podesavanje vibera potrebna je internetska veza.provjeri svoju vezu i pokusaj ponovo;????

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
I meni se isto događa. Prije je radio ali kad sam uređaj vratio na tvorničke postavke, nakon toga je prestao raditi.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice