HTC Sensation - Ne radi touch

poruka: 4
|
čitano: 1.321
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Jedan mi lik daje HTC Sensation, cijenu sam spustio na 70km (280kn), mobitelu samo touch ne radi, kaže da ga je touch malo zezao, on upre jednu aplikaciju ono mu drugu otvori, pa je onda mobitel ispao i od tada mu touch ne radi...

Isplati li se meni kupiti taj mobitel? Ne znam koliko bi došlo mijenjanje toucha, bi li ja mogao kupiti touch digitizer preko ebaya (za nekih 9-10 dolara) te sam to zamijeniti? Tvrdi da je s mobitelom sve živo OK samo mu eto taj touch ne radi...

Hitno je dosta, planirao sam se čak naći s njim danas-sutra...

Pa bih molio vaše mišljenje, šta mislite o tome, koliko bi došlo mjenjanje toucha kod naših servisera, te bi li ja mogao to sam ikako zamijeniti?

edit: otvorio sam temu ovdje da svi vide i da čujem više mišljenja, jer je dosta hitno

H3rc0
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 11:49 (H3rc0).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imho za nikakve pare se ne isplati kupovati sj***n uređaj

Galaxy SIII Mini / Bonbon

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne.

Dok je tolika potreba da se brzo riješi u pitanju nisu tu čista posla. Popravka touch-a nije lagana, a pošto je touch s*eban, ne možeš niti provjeriti da li je sve drugo ispravno nego mu moraš vjerovati na riječ. Kada je biznis u pitanju, prodaja i slično u pitanju ovo nikada nije pametna ideja, jer realno, tu i jeste cilj da s*ebeš drugog da ti više para strpaš sebi u džep.

Dakle, još jednom: NE.

3 0 hvala 2
13 godina

Mislim da je to riješeno, ništa od tog, hvala na brzim odgovorima ;)
Lock

H3rc0

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice