Ovako zanima me par stvari dal taj mobitel mogu kako besplatno otkljucati da mi radi na vipovoj kartici i dali cu onda izgubit neke opcije,ako pak koristim s t mobile karticom dali ce sve raditi kak treba,tj buduci da nikad nisam bio na tmobilu me zanima dali ima onaj free web tj procito sam negdje da se bez toga nemoze ulogirat u onaj google acc.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zanima me kako da vidim na kojeg mi je operatera mob zakljucan jel bi htio kupit unlock code za njega(nemogu uci uopce u mob jel sam napravio hard reset i sad se nemogu ulogirat u google acc tako da takvo gledanje ne dolazi u obzir)
Najbolje da pogledas na xda-developers forumu, tamo imaju poseban podforum za G1 (i ostale Android i WM) uredjaje...

mag gledo sam i tamo ali nigdje nis valjda se budem nekak snaso,hvala svejedno
Znam za taj problem, neki nijemac je imao ovog ljeta... nazalost, nisam mu rijesio, ali je sljedeci dan otosao u Deutschland, pa je valjda rijesio...
Neznam, googlaj, vidio sam da ima neki cudni nacin, radilo je kod nekih...
Jer i ako zelis rootat mora ti biti ukljucen USB debugging, u settingsima, a do njega sad ne mozes, jel tako?

trenutno je mob banana totalna napravio sam hard reset i sada nemogu uci u mob i jos je unlockan pa cu onda uzet negdje taj unlock code(nadam se da ce radit)pa preko APN-a aktvirat nekom drugom karticom nadam se da ce ic

lockan kupljen je u UK i sada bi ga je trebo prvo unlockat