Htc desire ili iphone 3gs

poruka: 43
|
čitano: 5.890
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Ne nije...
sony xperia s POVOLJNO
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Htc desire ili iphone 3gs
4L4N kaže...

ma Iphone je maaaajka!!!!!!!!!!!!!! 3gs Rastura!!!!!! 600mhz CPU Al najgore mi je kad ga slucajno uzmem u lijevu ruku pa ostane bez signala, pa na brzaka vratim u desnu ruku da se vrati..... xD Ima prekrasnu kameru od 3mpx, treba ga jailbrejkat ako zelis nesto vise od njega.... A sta je sa desireom? 1ghz CPU Gorila glass, 5mpx blic,signal ko metak, a sto se tice ROOTANJA(jailbrake na androidu) otvara se beskonacan broj mogucnosti, tako da sve u svemu Iphone 3gs je puno puno bolji!!!!  

Nisam siguran shvaćaš li glupost svoga posta. Dakle navodiš jailbreakanje kao loše, a rootanje kao super, a u biti je riječ o totalno istom sranju, otključavanju dodatnih mogućnosti ... koje su i na iOS-u i na androidu "beskonačne"

14 godina
neaktivan
nCh! kaže...
4L4N kaže...

ma Iphone je maaaajka!!!!!!!!!!!!!! 3gs Rastura!!!!!! 600mhz CPU Al najgore mi je kad ga slucajno uzmem u lijevu ruku pa ostane bez signala, pa na brzaka vratim u desnu ruku da se vrati..... xD Ima prekrasnu kameru od 3mpx, treba ga jailbrejkat ako zelis nesto vise od njega.... A sta je sa desireom? 1ghz CPU Gorila glass, 5mpx blic,signal ko metak, a sto se tice ROOTANJA(jailbrake na androidu) otvara se beskonacan broj mogucnosti, tako da sve u svemu Iphone 3gs je puno puno bolji!!!!  

Nisam siguran shvaćaš li glupost svoga posta. Dakle navodiš jailbreakanje kao loše, a rootanje kao super, a u biti je riječ o totalno istom sranju, otključavanju dodatnih mogućnosti ... koje su i na iOS-u i na androidu "beskonačne"

nisi primijetio sta sam naveo u zagradi?  ROOTANJE (jailbrake na androidu).......  I po cemu bi trebao bit glup post? Samo kazem ko i ostali Iphone fan boysi da je 3gs puno bolji!!!! 

Sorry sto se ne kuzim u development kao ti.....  A sto se tice beskonacnost mogucnosti na iOSU i na ANDROIDU mislim da nisu bas na istom rangu. :D

13 godina
opet nisi niš razumljivog rekao...
ali bio ti fanboj ili ne,ip4 gazi 3gs u svakom pogledu
sony xperia s POVOLJNO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4L4N kaže...
nCh! kaže...
4L4N kaže...

nisi primijetio sta sam naveo u zagradi?  ROOTANJE (jailbrake na androidu).......  I po cemu bi trebao bit glup post? Samo kazem ko i ostali Iphone fan boysi da je 3gs puno bolji!!!! 

Sorry sto se ne kuzim u development kao ti.....  A sto se tice beskonacnost mogucnosti na iOSU i na ANDROIDU mislim da nisu bas na istom rangu. :D

Ako misliš da root androida daje znatno veće mogućnosti od jailbreaka, očito da se nikad nisi malo više pozabavio iphoneom. Ja imam i jedno i drugo i još uvijek ne vidim što se to može sa androidom, a ne može sa ios-om. Razlike su u osnovnim mogućnostima, a ne u onima koje možeš dodati. =) Jedino što je osjetno je to da su mogućnosti koje su nativne tim operativnim sustavima puno bolje od onih koje možeš dodati naknadno, ali to je ionako logično ...

14 godina
neaktivan
Desire od 3gs je vjerovatno bolji iako ima ljudi kojima ce gs bit bolji, ali nemojte me nasmijavat Pa desire nemre ni sluzit i4. Njemu je konkurent DHD a ne obicni desite
14 godina
neaktivan
life kaže...
Desire od 3gs je vjerovatno bolji iako ima ljudi kojima ce gs bit bolji, ali nemojte me nasmijavat Pa desire nemre ni sluzit i4. Njemu je konkurent DHD a ne obicni desite

http://www.esato.com/phones/comparemore.php?phone=604&cp=622&cp2=652........... Istina da... :S

17 godina
odjavljen

Te vase usporedbe su cisto sranje bez konkretnog pokrica, po takvim testovima prastara Omnia i900 moze konkurirati danasnjim mobitelima.

Usporedjivati stari Desire sa iP 4 je smjesno, ili ste trolovi ili nikad niste usporedili ta dva telefona pa valjate gluposti.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 13:55 (Edge).

0 0 hvala 0
13 godina

zakaj ne usporediti desire sa ip4 aj mi reci molim te... nije dzabe bio mob 2010...

cak i danas bi izabro desire prije ip4

i ne s iphoneovim jailbreakom nemres radit sve ko i s rootanjem androida

iphone je mrtvo dosadan,i ljudi su to napokon shvatili zato je mob 2010 i 2011 android

sony xperia s POVOLJNO
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
protjeran

To da jailbreakanjem imaš jednaku količinu slobode kao i rootanjem je ČISTA GLUPOST.

Imao sam htc hero, iphone 3GS i sad Nexus S i rootanjem možeš DALEKO više iskoristiti mobitel.

Oni koji tvrde drugačije samo valjaju gluposti.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

ma to je ziva istina,a gle ko mi je dao TD... frajer koji ima jobsa za profil... nuff said,android ima daleko vecu slobodu a kad izade jellybean,apple nece imat nista protiv androida

sony xperia s POVOLJNO
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
maks0806 kaže...

ma to je ziva istina,a gle ko mi je dao TD... frajer koji ima jobsa za profil... nuff said,android ima daleko vecu slobodu a kad izade jellybean,apple nece imat nista protiv androida

Dajes tak retardirane i neargumentirane odgovore da je to strasno, od 500 komentara svaki ti je u ku*cu.

Ili bacas krafne ili tu i tam nabacis drkicu na Android.

http://isvijet.com.hr
14 godina
neaktivan
Edge kaže...
maks0806 kaže...

Dajes tak retardirane i neargumentirane odgovore da je to strasno, od 500 komentara svaki ti je u ku*cu.

Ili bacas krafne ili tu i tam nabacis drkicu na Android.

o.O   Znaci tako izgledaju "argumentirani" odgovori? Hvala ti u naprijed sto si nam dao do znanja kako objavit kvalitetan post. :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice