Android mobitel s najdužom podrškom ???

poruka: 35
|
čitano: 4.321
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Android mobitel s najdužom podrškom ???
lizard_ago kaže...

Čitajuć malo na Xiaomi 5 topicu vidim da dosta njih se žali da određene aplikacije nerade kako treba ili nerade uopće ... malo iz svog iskustva govorim da podrška uvjek ide onim kojih ima i najviše na tržištu (bar kad su aplikacije u pitanju). Inače što se same podrške tiče najviše su me u zadnje vrijeme dojmili kinezi (obzirom koliko koštaju ... najbolji je to omjer uloženog i dobivenog) ... volio bih ja kupit i neki googlov mobitel no prevelika im je cjena ... zbilja nemam namjeru više produžavat nijednom operateru ugovrnu obavezu da bih nabavio nekakav (bolji) mobitel ... naposljetku kad sve zbrojim taj mobitel u konačnici dođe isto kao i da ga kupim recimo za keš.

Ma... Osim ako kupuješ s nekim ekstra popustom na firmu, još te ispadne jedno 20 % više preko operatera. Postali su govna zadnjih godina samo takva.

IMO, najbolje ili kupiti Kineza, imao sam odličnog THL-a za 2000 kn dvije godine, bio brz, apsolutno pouzdan, nikad nikakvog problema, da bih ga morao restartati ili da sam to napravi, dok nije pao previše puta i počeo crkavati; ili neki brand star godinu dana. Žena u 12. mjesecu uzela Priva kad je bio na akciji za 320 €. Jest da THL nikad nije dobio update preko KitKata, za Priva još nije izašao Nougat, ali da se isplati dati tri ili čak četiri puta više para da bi imao latest and greatest procesor pa da 0.295 sekunde brže otvara Fuckbook, ima 4 % manje šuma na slikama i da dobijem "na vrijeme" tri nova fičra iz nove verzije OS-a, meni osobno baš i ne. Steram ih sve u onu stvar i s updateima i s prodavanjem magle.

Kažem, treba sve to odje*ati i otići živjeti u pećinu, samo se živciramo oko totalnih gluposti.

16 godina
neaktivan

BTW ... radim u šumi tako da mi je potrebam kontakt s civilizacijom (ne šalim se uopće) ... no što se tiče ovog što si spomenuo vezano za nadogradnje ... onog momenta kad na Androidu (globalno) počme padat prodaja uređaja vjerovatno će tada krenut vatrogasne mjere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Kakve vatrogasne mjere? NExusi imaju mjesecni securoty update i nadogradnje na nove andoride cim izadju. Mobiteli koji nemaju pure android ne dobijaju nadogradje radi proizvodjaca i telekoma a ne radi googlea... Uzmi neki nexus i miran.....

8 godina
protjeran
Nove Nokie su dobile nadogradnju na 7.1.1 i sigurnosne zakrpe za Travanj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šta kažu za ove nove Nokije koje trebaju doć u trgovine

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice