Jedno pitanje, na bonbon mreži sam (mobitel), i zaključio je kako bi mi za tipa mjesec dana korištenja bilo vrlo zgodno kupiti paket interneta od 5 GB za 45 kn (pošto bonbon ostavlja istu brzinu prijenosa nevezano o potrošnji paketa - D: 75Mbps; U: 21Mbps), i hotspotati s mobitela kako bi na PCu uhvatio signal pomoću WLAN USB adaptera.
Koji adapter bi bilo najbolje uzeti (jeftinije je bolje :D) koji će moći iskoristiti maksimalnu brzinu, a koji bi i kasnije koristio nakon što uvedem normalan internet u stan - udaljenost do routera tipa 3-4m kroz 2 zida.
PS. riječ je o mobitelu Xperia Z (Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot)
Pa zapravo ne bi trebao imati puno problema oko izbora...
Danas svaki adapter podrzava 100,150,300mpds tako da koji god uzmes neces pogrijesiti...A i cijena se osobito me razlikuje..:)
Battlelog: Ratkapa16

.Prilagodeno je avim korisnicima tako da nemas problema...Nades na postavkama mobitela opciju usb tethering,ukljucis je,na pc odes na network and sharing center(control panel),i vidjet ces tamo da je spojen,ali je disablean.Jednostavno ga enableas i to je to...
.
.