- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Netko? Hitno je!
Izgleda da ti postavke rutera nisu omogućene za pregledavanje ili uređivanje, probaj resetirati ruter na tvorničke postavke..
..nadam se da ćeš ga kasnije znati ponovo konfigurirati..
Izgleda da ti postavke rutera nisu omogućene za pregledavanje ili uređivanje, probaj resetirati ruter na tvorničke postavke..
..nadam se da ćeš ga kasnije znati ponovo konfigurirati..
kako ga resetuirati?
i kako treba sve podesiti?
mislis na upisivanje defaultne lozinke?
neznam sta bi se drugo trebalo podesiti?
Pa vjerojatno tvoj username i password od ISP-a trebaš upisati.. ostale postavke se nebi trebale remetiti..
A resetira se na dugme koje se obično nalazi sa stražnje strane. Možda će ti trebati čačkalica da pritisneš dugmić i držiš ga dulje od 8sec dok je router upaljen.
Atlanta, znači Bnet. Nemaš (skoro nikakvih) postavki koje treba podešavati. Paljenjem pokupi sve. To je njihov oblik zaštite...
Za sve ostale potrebe, (obično žični model, bez wlana) npr. spajanje dodatnih računala ili wlan, nabavlja se dodatni router s WAN portom...
Evo rjesio sam
Evo rjesio sam
Kako?
Evo rjesio sam
Kako?
A mislio sam na restartanje routera, jos nisam skuzio kako mijenjati postavke.
A prije sam ih mogao mijenjati, valjda ih je bnet zakljucao :/
Frend ima Bnet pa ću ovih dana malo do njega pa vidjet da je kod njega zaključan.
Frend ima Bnet pa ću ovih dana malo do njega pa vidjet da je kod njega zaključan.
Javi mi koji je username i password, mozda ja krivi upisujem.
Imam isti problem s Bnetovim routerom... Sve sam probao... S kojoj ste usernameom i routerom ušli na router????