Vga vs dvi

poruka: 7
|
čitano: 4.454
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vga vs dvi, i koji monitor

znam da je ovakvih tema bilo more ali evo opet

kolko je dvi bolji od vga-> ak mi mozete svoj odgovorit u postotku

imam na oku par monitora tako da me zanima koji je najbolje isplativ, buđet je jako ogranićen - do 1300kn, nema vise rasteznja Mršti se

AG Neovo LCD H-W22

LG LCD L206WTQ

cjena ovo mi je sumnjiva jer 22'' dođe duplo skuplje

LG LCD W2241S

ili nest trece

polovno nedolazi u obzir

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vga vs dvi

ja bi uzo LG

svi ga preporucaju

jedino me malo smeta odaziv

a za sta ti treba

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vga vs dvi

S obzirom na tvojih 1300kn najbolje ti je da uzmes LG 2241S ipak je 22 ekran a slika ce bit dobra i preko VGA za to se ne moras brinut, dajem prednost LG-u svakako bit ses zadovoljan!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vga vs dvi

pa igre,filmovi,word, excel i normalan rad

i mene pati to sto ovaj lg od 20'' je duplo jeftinij od svog ''brata'' od 22'', a neka normalna cjena tog 20'' po nabavi.hr bi mu bila od 1600-1800kn a ne vemilovih 1000kn sad ili greska ili stvarnost

a ovaj drugi lg ima vga ulaz i cini mi se ok

i zato pitam kolko je dvi bolji od vga

a ovaj ag nuevo(nikad cuo za tu marku)

17 godina
neaktivan
Vga vs dvi

VGA

Također, 15-pinski VGA D-konektor se koristi za spajanje grafičkih kartica na analogne monitore (CRT), makar također i većina digitalnih LCD monitora još uvijek (podatak iz 2007. godine) ima osim DVI konektora i stari VGA analogni konektor.

DVI

DVI (Digital Visual Interface) je grafički izlaz na grafičkoj kartici. Novijeg datuma nego VGA, DVI je predstavljen 1999 i koristi TMDS signale. DVI se najčešće viđa kod LCD monitora, dok ih također susrećemo i kod plazma prikaza, projektora, digitalnih TV-a itd. Ima znatno veći kvalitet slike od VGA izlaza, pogotovu kod skupljih LCD prikaza.

Kvaliteta slike je nešto veća.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vga vs dvi
angel of fire kaže...

ja bi uzo LG

svi ga preporucaju

jedino me malo smeta odaziv

a za sta ti treba

A što točno nije u redu s odazivom??
osjecam se kao prezervativ istrosen al' ispunjen jer sam pogodio cilj
17 godina
neaktivan
Vga vs dvi

Razlika u kvaliteti je više nego očigledna. Kad se jednom navikneš na DVI, uvijek vidiš razliku

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice