Samsung t220 se gasi

poruka: 14
|
čitano: 4.320
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Samsung t220 se gasi

Samsung T220, sinoc sam radio na racunalu i odjednom je slika malo potamnila, pa se nakon par sekundi vradi svjetlost i tako par puta i onda samo crn ekran. Kad ugasim monitor pa opet upalim vidim sliku par sekundi i opet crno.

Jel' netko zna sta je problem?

edit: evo sada sam skuzio da se vidi slika kad se skroz priblizim monitoru, sve je crno, ali nazore se slika u pozadini, znaci nema svjetla

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 14:55 (goodye).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung t220 se gasi

Otišlo pozadinsko osvjetljenje. Ako imaš jamstvo, nosi reklamiraj. Ako nemaš, ne gine ti novi monitor.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Samsung t220 se gasi

Ili napajanje (kondezatori) ili inverter.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
17 godina
Samsung t220 se gasi

Sinoc sam ga otvarao, koliko sam vidio svi kondenzatori su uredu, nijedan nije napuhan ili da je procurio. Ostaje transformator ili pozadinsko. Ma vjerovatno cu odnijeti u servis, pa da vide... nesto bas i nisam raspolozen za toliko supanje...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Samsung t220 se gasi

Sta bi na kraju?Jesi ga nosio na servis?Imam isti monitor i isti problem...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 2:26 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung t220 se gasi

Da, ispricavam se, jednostavno sam zaboravio staviti, a stvarno sam mislio.

Monitor je bio na servisu, kazu otisle mu "neonke", pretpostavljam pozadinsko osvjetljenje.

Popravak me izisao 90 KM (oko 350 kn).

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Samsung t220 se gasi

Imam isti problem, zna se nekad sam od sebe ugasiti pa ga ne mogu upaliti cak 5 min (!), a nekad radi bez problema. Hm citam sad da si ga nosio na servis, popravak bas i nije jeftin...

TrustNo1

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung t220 se gasi

Nije jeftin, ali nisam morao kupiti novi, a i radi. Tako da sam dobro prosao ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung t220 se gasi
Miki nosi na servis, kod tebe su samo kondenzatori, to ti je popravak 100-200 kn.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
goodye kaže...

Da, ispricavam se, jednostavno sam zaboravio staviti, a stvarno sam mislio.

Monitor je bio na servisu, kazu otisle mu "neonke", pretpostavljam pozadinsko osvjetljenje.

Popravak me izisao 90 KM (oko 350 kn).

To su meni isto rekli,kao otisle lampe,ne moze se napravit.Odnio ga drugom liku,danas me zvao,kostace 40markica .Kako radi,jesi zadovoljan?

15 godina
protjeran

Meni nitko nije vjerovao kad sam pričao za Samsunga. Al eto.

Nova serija sada je OK, jer LED nije toliko naporan prema kondezatorima,

te nema invertora.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
13 godina
Samsung t220 se gasi

Kako stvari stoje,bice napravljen monitor,a i da moram kupit novi ne bi Samsung,jer samo oni daju garanciju 24 mjeseca,a svi ostali LG,Philips,Asus,Dell i dr. daju 36 mj.To im je dodatni minus.Tako je bar u shopu gdje uzimam komponente.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung t220 se gasi

Ne znam za taj shop, moj Samsung je imao 36 mjeseci jamstvo.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Samsung t220 se gasi

Imao je i moj 36 mj. kad je kupljen 2009,ali sad je 24.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice