Philips 220XW8FB

poruka: 6
|
čitano: 2.438
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Philips 220XW8FB

Razmatram kupovinu novog monitora te sam naišao na zanimljiv Philiphsov model 220XW8FB u Autronicu. Za razliku od povoljnog 220WS8FB modela klasificiranog kao poslovni model, XW model je klasificiran kao kućni monitor.

Ukoliko netko ima iskustva s oba monitora, zanima me da li postoji razlika u kvaliteti slike, na prvom mjestu mi je multimedija, dakle vjernost boja i kvaliteta crne boje. Za WS model su za crnu u nedavnom BUG-ovom testu monitora rekli da je nedovoljno duboka, pa me zanima vrijedi li isto i za kućni XW model? Autronic mi nije blizu, pa ne mogu sam to provjeriti.

BTW, dobra stranica za informiranje o LCD monitorima:

http://www.prad.de/en/monitore/index2.html

Lijep pozdrav
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Philips 220XW8FB

na netu nema nikakve recenzije a ekipa koju sam ja pita kaze da je monitor skroz ok na apiru i za tu lovu u autronica ti se ne isplati ic ja sam ih zva pa su mi rekli da ih nemaju raspoloživo i ne znaju kad će dobit probaj nac neke informacije o BENQ x2200w monitor je super ali ga jos nema u rh

17 godina
neaktivan
Philips 220XW8FB

Evo ja sam ga kupio prije 3 dana. Kao što si i sam rekao, nema baš recenzija na netu pa sam ga uzeo pouzdajući se u Philipsovu kvalitetu. Mislim da nisam pogriješio. Vidio sam dosta njegovih konkurenata u radu, prvenstveno mislim na Samsungove modele 226 i 2232 i mogu reći da mi se Philips čini dosta boljim. Boje su lijepo definirane, oštrina i kontrast se mogu dobro štelati, crna je prilično duboka. Mala zamjerka na lagano probijanje svjetlosti u dnu i vrhu, al vidio sam puno gore pa ima prolaznu ocjenu što se toga tiče, ionako je to boljka TN matrice. U radu i igri se to ne primjećuje, jedino je primjetno pri butanju kompa kad je crna boja najintezivnija.  Preporučam u svakom slučaju, mislim da je u tom cjenovnom rangu bolji od direktne konkurencije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

aj pliz ako mozes stavit koju fotku ili posalji mi na mail damjan@online.hr i jesi pokusa spojit sta preko hdmi kabela i kakav je zvuk i di si ga kupija

thx

17 godina
neaktivan
Philips 220XW8FB

Nisam ga spajao preko HDMI-a, zvuk također jer imam dobre zvučnike pa mi ovi nisu potrebni. Što se fotki tiče, imaš ih na web-u kolko hoćeš, izgleda indentično, uživo jako dobro i atraktivno. Kupio sam ga u Rijeci, lokalna trgovina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

thx

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice