Pozdrav svima, u jednoj sam dilemi. Imam namjeru kupiti 22" LCD monitor Samsung (ne znam još točno koji model) pa me zanima da li tko ima monitor te dijagonale i jel na njegovoj nativnoj rezoluciji slika pomalo "mutna"? U jednoj trgovini informatičke opreme u ZG činilo mi se da je slika bila pomalo mutna upravo na 22" monitoru. Bojim se da mi se ne dogodi slično kada ga kupim, jer nije baš jeftin. Konfiguracija je AMD Athlon 64x2 5000 (Black edition), 4 GB DDR2@800, Gigabyte ATI 3870 512 DDR3, HDD Seagate Baracuda 250 GB - ako pitate, da igrao bi se (dal je moguće imati ok gameplay na tom monitoru sa ovim mojim strojem). Sad imam trenutno CRT ragu od 15" pa mi na 1024x768 vrti sve što igram besprijekorno. Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.
Mutna slika na 22"
- poruka: 11
- |
- čitano: 4.144
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam samsung t220 i slika u igrama je odlicna..jedino prilikom gledanja tv-a slika je malo mutna ali to je zato kaj mi tv-turner nevaljaa tvoja konfa je ok..
Pa traži tamo gdje ćeš kupiti monitor da ti pokažu sliku da vidiš kakva je. Najbolje je da sam vidiš prije nego što kupiš.
Do kolko love ti misliš ići? Inače, isprobaj u dućanu, ali ne bi ti trebala biti mutna slika.
Pozdrav svima, u jednoj sam dilemi. Imam namjeru kupiti 22" LCD monitor Samsung (ne znam još točno koji model) pa me zanima da li tko ima monitor te dijagonale i jel na njegovoj nativnoj rezoluciji slika pomalo "mutna"? U jednoj trgovini informatičke opreme u ZG činilo mi se da je slika bila pomalo mutna upravo na 22" monitoru.
Mislim ići do max. 2000 kn, bilo bi idealno da je monitor uz to što je Samsung još i srebrne boje. Kad pitate ove naše prodavače ja mislim da ili im se neda to sve odspajat i spajat ili jednostavno to ne smiju raditi, svi kažu imate garanciju pa ako nešto ne valja... Vidio sam u Ve-Mil-u konkretno jedan model pa me zanima za kraj još mišljenje o tom modelu. Monitor je Samsung SM 225BW, 1999,00 kn.
ja sam nedavno kupio u metrou samsung za 1694 kn od 22" i slika mi nije uopće mutna
Vidio sam u Ve-Mil-u konkretno jedan model pa me zanima za kraj još mišljenje o tom modelu. Monitor je Samsung SM 225BW, 1999,00 kn.
Kad pitate ove naše prodavače ja mislim da ili im se neda to sve odspajat i spajat ili jednostavno to ne smiju raditi, svi kažu imate garanciju pa ako nešto ne valja...

Pozdrav svima, u jednoj sam dilemi. Imam namjeru kupiti 22" LCD monitor Samsung (ne znam još točno koji model) pa me zanima da li tko ima monitor te dijagonale i jel na njegovoj nativnoj rezoluciji slika pomalo "mutna"? U jednoj trgovini informatičke opreme u ZG činilo mi se da je slika bila pomalo mutna upravo na 22" monitoru. Bojim se da mi se ne dogodi slično kada ga kupim, jer nije baš jeftin. Konfiguracija je AMD Athlon 64x2 5000 (Black edition), 4 GB DDR2@800, Gigabyte ATI 3870 512 DDR3, HDD Seagate Baracuda 250 GB - ako pitate, da igrao bi se (dal je moguće imati ok gameplay na tom monitoru sa ovim mojim strojem). Sad imam trenutno CRT ragu od 15" pa mi na 1024x768 vrti sve što igram besprijekorno. Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.
Evo, kupio sam Samsung SM 2053BW (20") i PREZADOVOLJAN sam. I sa rezolucijom i čistoćom slike. Hvala na pomoći svima, pozdrav.