Monitor

poruka: 6
|
čitano: 1.950
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Monitor

Planiram si kupit novi monitor 20 ili 22",maximalno do 1300kn,pa mi se ovaj monitor cini cist solidan za te novce http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1011339,ali me zanimaju i vasi prijedlozi.

Unaprijed hvala!

martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Monitor

moze taj koji si ti predllozio...........monitor je odlican ima ga jedan moj prijatelj......za sta ces ti koristiti monitor?

16 godina
neaktivan
Monitor

Ja LG nebih kupio nikada! Ali to sam samo ja, naravno imam svoje razloge no jednostavno znam da su ljudi imali dosta loših iskustava s LG monitorima kao i ostalim proizvodima od LG-a no to nije tako ni bitno!!

Ja ti preporučujem ovaj Samsung

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Monitor

Pa prvenstveno za normalni rad na racunalu,slusanje muzike,surfanje netom,ponekad pogledat koji film,ne igram igrice,te mi nije vazno sad da je slika odlicna il tako nesto,znaci za savim normalno koristenje!

martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Monitor
Marti kaže...

Pa prvenstveno za normalni rad na racunalu,slusanje muzike,surfanje netom,ponekad pogledat koji film,ne igram igrice,te mi nije vazno sad da je slika odlicna il tako nesto,znaci za savim normalno koristenje!

onda uzmi samsung koji ti je bellatrix preporucio.......iako je svejedno koji uzmes ...neces pogrijesit ni ako uzmes lg...

16 godina
Monitor

Ok,hvala decki,pozzz

martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice