znači,trebao bi monitor do 2000kn ali uz nekoliko uvjeta:da ima dvi,da prevladava crna boja(kučišta,naravno) i služio bi mi za totalno sve tj. igre,multimedia,photoshop....,da ima što manji odaziv i da je WS.thx na odgovorima
Monitor do 2k ( 22")
- poruka: 21
- |
- čitano: 3.985
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
100kn je priko ali vridi
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1112177
ja također tražim takav monitor, ali pričekati ću barem do 7 mjeseca da još malo padnu cijene
ja imam plan dati nekih 1800 kn, a danas je to dno dna za 22 incne monitore
Mislim da dalje od Asusa Mw221/222U ne moras trazit
Cestitam na kupnji....imam navedeni monitor takoder i prezadovoljan.....svi furaju samsunge neke,ali ja mislim da je ovaj monitor jos i bolji a i ljepsi :)
Btw..... Na koliko ti je contrast i brightness na GAME modu?? I na koliko su ti % boje???
prijatelju kupi ovaj
Benq FP222WH 22"
kupio ga je moj prijatelj i monitor je zvijer
jedan od boljih na trzistu jedina mu je mana sto nije crn ,a ti trazis da bude crn :)
ali ima DVI i HDMI prikljucak pa ako mozes nekako progutati to sto je srebrne boje kupi ga neces pogrijesiti
evo ti recenzija od toga monitora pa procitaj
http://www.overclockersclub.com/reviews/benq_fp22wh/
ah,vidim da si vec kupio monitor
nije ni taj los ali meni je ovaj bolji,jer ima HDMI
imam LCD Samsung 2032BW (2ms) zadovoljan sam, cijena je dobra mada se može sada kupiti i 2232BW za nekih 2 500kn
A sta ce mu hdmi kad je to sve isto,jos i grafa nema hdmi sigurno
Napoleon Bonparte
Mislim da ces tesko nesto vise o slici saznati preko neta ovdje na forumu...moras monitor vidjeti u zivo i gotovo....crna je kao i kod svakog TN monitora..super je i nema uopce pozadinskog probijanja,sto je odlicno....boje su dobre kao i kontrast...u svakom slucaju super monitor za te novce....navodno bi 222U trebao biti i bolji,zato jer ima dynamic kontrast......a ja sam to pronasao i kod 221U :)
Ma daj... Ideš!
Super!
Mislim da sam "locked on" na 222U..
Vidio sam 222S uživo, on nema DVI...
Ako su u ostalim featurima isti onda niti nemam više što za misliti...
Napoleon Bonparte
:) brzo po njega dok nije nestao
ja stvarno nemam prigovora na ovog svog....
ja stvarno nemam prigovora na ovog svog....
jučer sam ga kupio tek :D moram još sve pručit,za win sam sve namjestio bez splendid a za igre još moram podesit
OK onda samo polako
OK onda samo polako
Standard mod: 55 BRI/50CON ....ne volim kad mi svijetli to sve,pa sam smanjio skroz :)
Game mod: 75BRI/70CON
Theater mod: isto kao i game samo sto mi je upaljen ASCR(auto.kontrast)