Monitor od 22-inča

poruka: 17
|
čitano: 5.830
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Monitor od 22-inča

Pozdrav!

Kao što već znate kupujem LCD monitor. Granica je 2000 kn.

Dali imate kakav prijedlog?

Monitor ću najviše koristiti za igrice i multimediju ( filmovi itd. )

Mora imati najmanje 22-inča.

PS. dali postoji kakva web stranica sa recenzijama monitora?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Monitor od 22-inča

LG 226WTQ.

Imaš za 1600 kn Samsung 2232BW u Protisu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Monitor od 22-inča

Imam Samsung 225BW, dakle 22" wide screen.

Super sam zadovoljan, a trenutna cijena ne znam.
Zadnje što sam gledao je bila 2000kn.

Imaš sada akciju u Metro-u isti kao moj, ali noviji i crne boje 2243NW za 1500kn.

Cvarcy.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Monitor od 22-inča

Lenovo D221...

Poslušao sam savjet i preporuku bugovaca i nabavio ovaj 22'' monitor...samo riječi hvale, predobar je...pogotovo što se tiče realnog prikaza boje...thumbs up!

Naoružan logikom p.s. ja sam u onih 92% tinejđera koji (između ostalog) slušaju turbo folk...ako nisi jedan od onih 8% koji ne slušaju TB, kopiraj si ovo u potpis. LOL.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Monitor od 22-inča

SM226BW

Leadtek WinFast PX8600GTS 256MB GDDR3 AMD Athlon 64 x2 4200+@2.2GHz Abit KN9 nForce 570 Ultra 2x1 GB 800MHz Kingmax Hitachi 250GB 8MB cache SM206BW Logitech MX518

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Monitor od 22-inča

Samsung T220

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2008 17:30 (Bara).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Monitor od 22-inča

Ma Samsung 2232BW, imam ga i poprilično sam zadovoljan njime.

Cijena sitnica 1.799kn  Osmijeh

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
protjeran
Curle kaže...

Pozdrav!

Kao što već znate kupujem LCD monitor. Granica je 2000 kn.

Dali imate kakav prijedlog?

Monitor ću najviše koristiti za igrice i multimediju ( filmovi itd. )

Mora imati najmanje 22-inča.

PS. dali postoji kakva web stranica sa recenzijama monitora?

Just a tip btw (napomena): čuo sam da je preporučljivo kod gaming konfiguracije uzeti manji monitor, što će reći 17". Vjerovatno radi očiju. Manje naprezanje vida prilikom dugotrajnog izlaganja očiju naporu. Iako i ja želim malo bolje, ali su monitori skupi. Gledam isto tako 22" ili više, monitore (LCD naravno). Sve je iznad 2000 KN...Cool Second tip: uzmi Samsung (marka) te naravno LCD (vrsta)! Provjereno i kvalitetno, a cijene su tu negdje i za druge marke monitora...
Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte EX38-DS4 DDR2 4GB, 2x2048 Samsung 320Gb SATA II 16Mb Colors-IT L8029-C43 Chieftec Turbo series 850W ATI Radeon Sapphire HD4870 Creative Labs X-Fi Xtr Music
17 godina
neaktivan
Bara kaže...

Samsung T220

Potpisujem..imam ga i vise sam nego zadovoljanCool
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
Monitor od 22-inča

Samsung 2243bw, dosta mu je pala cijena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
stoncin3 kaže...
Just a tip btw (napomena): čuo sam da je preporučljivo kod gaming konfiguracije uzeti manji monitor, što će reći 17". Vjerovatno radi očiju. Manje naprezanje vida prilikom dugotrajnog izlaganja očiju naporu.
Cuo si nesto zaista glupo. Molim te nemoj ubuduce raditi takve izljeve da te mozda netko ne shvati ozbiljno.
16 godina
neaktivan
Monitor od 22-inča

Samsung 2232BW

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
stoncin3 kaže...
Just a tip btw (napomena): čuo sam da je preporučljivo kod gaming konfiguracije uzeti manji monitor, što će reći 17". Vjerovatno radi očiju. Manje naprezanje vida prilikom dugotrajnog izlaganja očiju naporu.
Cuo si nesto zaista glupo. Molim te nemoj ubuduce raditi takve izljeve da te mozda netko ne shvati ozbiljno.
 Cuo si to u smislu da je manji monitor bolji jer netrebas imati zvjerku od graficke kartice koja bi igru pogonila u visokoj rezoluciji..u tom smislu je bolje ali ovo kaj si ti reko
u vezi ociju to nema veze s vezomŠutim
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
protjeran
File kaže...

Imaš sada akciju u Metro-u isti kao moj, ali noviji i crne boje 2243NW za 1500kn.

sad sam se vratio doma i došla mi je pošta, oni časopisi od metroa, imaš widescreen samsung 22", 1694 kn
Shady in the house
17 godina
moderator
Shady kaže...
sad sam se vratio doma i došla mi je pošta, oni časopisi od metroa, imaš widescreen samsung 22", 1694 kn
Isto kao sto imas kilu salame za 25 kuna ili cetiri metra dugi auto za sto hiljada kuna. FYI Samsung je proizvodjac monitora i ima puno monitora dijagonale 22", u rasponu od 1500 do 7000 kuna.
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
File kaže...

Koji tocno model?
17 godina
neaktivan
Monitor od 22-inča

Samsung 2232BW. Cijena u HGspotu 1899 kn, ali vidim da u drugim trgovinama ima jeftinije.

Moja preporuka.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice