Koji je isplativiji?

poruka: 4
|
čitano: 1.412
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji je isplativiji?

Dvoumim se između dva monitora a s obzirom da je razlika u cijeni mala, koji je isplativiji po omjeru rezolucije i svega ostalog?

Prvi ili Drugi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koji je isplativiji?

Pa drugi je isplatljiviji, veći je i ima veću razlučivost, druge razlike nevidim između njih

16 godina
neaktivan
Koji je isplativiji?

Mene jedino muči razlika između led-a i lcd-a. Tražio sam po googleu i vidio sam da je puno ljudi ima dilemu oko toga. Mene više zanima s kojim bi dobio bolju kvalitetu slike na moju grafu lcd ili led koji nema DVI?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koji je isplativiji?

A sad sam tek vidio da je jedan led, drugi lcd xD.... A  led ti je ubiti lcd monitor sa drugačijim osvjetljenjem, on za osjetljenje koristi led diodu (light emitting diode), dok klasični lcd monitor koristi florescentnu "lampu". I to je glavna razlika između ta dva monitora. Monitori sa led osvjeteljnjem trebali bi davati kvaljitetiju sliku zbog bolje kontrasta i prikaza boja.

Evo više na ovom linku. Da sam ja na tvojem mjestu, ja bi uzeo lcd 20" radje nego led 18", jer češ bolji dojam kod igranja steći na većem ekranu nego na manjem s malo boljim prikazomo slike

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice