IP board za lcd?

poruka: 5
|
čitano: 1.341
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
IP board za lcd?

pozdrav svima{#}

pokvario mi se samsung LCD monitor;odnio ga u servis i rekli su mi da trebaju zamijeniti IP board i da će me koštati 500 kuna.

Da li ima negdje za uzet taj dio pa bi ga sam zamijenio, ako ne, neisplati mi se popravljat..Neka preporuka za novi LCD monitor; vidim da su ovi Samsunzi dosta loši,svima nešto crkaje( a na glasu su kao jedni od boljih).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: IP board za lcd?
buggie kaže...

pozdrav svima{#}

pokvario mi se samsung LCD monitor;odnio ga u servis i rekli su mi da trebaju zamijeniti IP board i da će me koštati 500 kuna.

Da li ima negdje za uzet taj dio pa bi ga sam zamijenio, ako ne, neisplati mi se popravljat..Neka preporuka za novi LCD monitor; vidim da su ovi Samsunzi dosta loši,svima nešto crkaje( a na glasu su kao jedni od boljih).

možeš ga kupit u kini za cca 30 do 50 US$ (ovisno o tipu matrice)

no dodaj tome shiping + špedicija + pdv na uvozu i doći će te 500 kuna minimalno.

zaboravi, kupi novi monitor imaš 3 godine garancije i neka ga popravljaju ako treba.

14 godina
neaktivan

aha jasno mi je sve..kinezi štancaju monitore jeftino ali djelovi su po zlato..{#}  Zašto je Samsung toliko loš; znam još par poznanika kojima se isto dogodilo odmah po isteku jamstva???  neka preporuka za LCD monitor 19" za 1000 kn ali da nije SAMSUNG{#}

17 godina
neaktivan

ma svejedno ti je.

Ako je dobro napravljen služiti će dobro godinama

ako je loše napravljen, onda ti je opet svejedno koja je marka

Možda je bila loša serija monitora koja je došla ?

Pa znaš kako ide kontrola kvalitete, 1 od 100 ispitaju, ako je ispravan, 99 prije njega i 99 poslije njega se proglašava ispravnima

14 godina
neaktivan

a dobro ,no ipak mi se čini statistički da samsunzi imaju više problema sa tim matricama od ostalih + mislim da treba gledati i di je proizveden( u mom slučaju rumunjska{#}). Ipak cu uzeti neku drugu marku jer vecina samsunga ima 2 god.jamstva dok ostali 3..

Šta odabrati od ponuđenog ASUS-LG-HP-HANSPREE ?{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice