Razmišljam o kupnji dotičnog monitora, pa jel netko ima iskustva s Dellovima općenito ili možda s ovim monitorom?
Dell LCD E248WFP 24 inch
- poruka: 12
- |
- čitano: 3.248
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Razmišljam o kupnji dotičnog monitora, pa jel netko ima iskustva s Dellovima općenito ili možda s ovim monitorom?

Mislim da je unknown kupio taj monitor pa ga pitaj..za mulitimediju je odlican,za igre isto ali moras imati zvjer od graficke
samo pripazi na ono slovo "E" ispred brojcane oznake.. to znaci da ima TN matricu.....
Igre mi nisu previše bitne. Trebam FullHD rezoluciju zbog filmova. Jel se zna cijena tog Della s S-PVA matricom?
cca 4600 + PDV
cca 4600 + PDV
Odakle nekome nebulozna ideja da bi se za taj monitor trebalo imati zvijer od grafičke?
Bolje si kupiš za te pare 37" AOC lcd
Kod mene zasad s njim sve super!
Odakle nekome nebulozna ideja da bi se za taj monitor trebalo imati zvijer od grafičke?
Nikako i niposto kupiti Dell 2408WFP A00 rev jer ima bezbroj problema, a najgori od svih je input lag koji je nesnosan na ovom monitoru. Moniotro sam kupio prije 2 dana i vec nakon 1 h koristenja, ev radim RMA Dellu
Blago receno monitor suxa. Samo kucajte google ovaj monitori i input lag i sve ce vam biti jasno.