Dell E228WFP

poruka: 4
|
čitano: 1.391
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dell E228WFP

Ovak...tjeo sam uzet onaj 19'' wide monitor koji ste mi preporučili, al onda sam ga pokazo tati i reko je da nisam normalan, i pokazo mi ovaj

model   http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=8596

Normalno, men su oči ispale...ipak je to Dell...

Šta vi mislite?

AMD Athlon X2 4200+ @ 2.5 | Gigabyte GA-M56S-S3 | 2 GB DDR2 840Mhz | Asus EN7300 GS (up to 512MB) | Hitachi 320GB 16MB+WD Caviar 80GB 8MB | 420W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dell E228WFP
Hacker002 kaže...

Ovak...tjeo sam uzet onaj 19'' wide monitor koji ste mi preporučili, al onda sam ga pokazo tati i reko je da nisam normalan, i pokazo mi ovaj

model   http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=8596

Normalno, men su oči ispale...ipak je to Dell...

Šta vi mislite?

Pa ono, niš posebno.

Ja bih radije LG226WTQ za te pare.
A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
17 godina

Gle...men je Dell najbolji proizvođač monitora, prvenstveno zbog veoma lijepog izglega i kvalitete što monitora, što postolja.

Nekak im najviše vjerujem.

Normalno neć komentirat ništ tvoje ja sam pito koje je vaše mišljenje...thx svakak

PS-isto smo godište pa znaš šta je Dell nama 14-godišnjacima...pozzz

AMD Athlon X2 4200+ @ 2.5 | Gigabyte GA-M56S-S3 | 2 GB DDR2 840Mhz | Asus EN7300 GS (up to 512MB) | Hitachi 320GB 16MB+WD Caviar 80GB 8MB | 420W
17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Gle...men je Dell najbolji proizvođač monitora, prvenstveno zbog veoma lijepog izglega i kvalitete što monitora, što postolja.

Nekak im najviše vjerujem.

Normalno neć komentirat ništ tvoje ja sam pito koje je vaše mišljenje...thx svakak

PS-isto smo godište pa znaš šta je Dell nama 14-godišnjacima...pozzz

Samo sam rekao da je LG u ovom slučaju bolji izbor. Ima bolju sliku, ima više mogućnosti itd.

Dell je svakako brand, ali kad se radi o jeftinijim modelima, moram reći da je ipak malo precijenjen.

Dobar je ovo monitor i nećeš pogriješiti ako ga uzmeš, ali molim te da razmisliš i o onom LG-u koji isto košta, a po meni je bolji.

Puno sreće s monitorom ;)
A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice