Dell 2408WFP

poruka: 9
|
čitano: 2.188
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dell 2408WFP

Pozdrav svima,

htio bih kupiti Dell 2408WFP (24" LCD). Novi je model, pa me zanima da li ga netko ima i njegove impresije.

Najvise me brine sto neki korisnici govore o pinky boji na jednom dijelu monitora...

Sto mi savjetujete, ovaj ili neki drugi 24" LCD (do 7000kn).

Namjena monitora je grafika i animacija, sto iskljucuje TN matrice

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dell 2408WFP

Nikakvih prijedloga?

- kvalitetan 24" LCD do 7000kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dell 2408WFP

Khmm mene također zanima dali ima mozda neko taj monitor ovdje da malo napiše osobne dojmove...

Ovako po netu nitko se nije previše zalio na njega barem ja nisam nigdje procitao da monitor ima neke konkretne vece probleme.

Tu i tamo neki ljudi nisu zadovoljni sa par stvari ali ono neke sitnice ništa vazno.

Sad negdje u ljeto ga imam u planu uzet :)

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dell 2408WFP

Ja sam donedavno imao 2407, i zamjenio ga za ovaj 2408.

Dojam je super... kutevi gledanja su nemjerljivo bolji od TN-ova, boje su super jer je "native" 8-bitni.

Opcenito za sve osim igranja igrica je super. Ima dosta veliki "input lag" , ja sam ga usporedjivao sa jednim CRT IBM monitorom koji imam... i malo se osjeti, a i recenzije kazu da je negdje oko 68ms.

Ne znam ako ces koristit to za igranje, ali ako da, bolje gledaj neki IPS monitor...

0 0 hvala 0
17 godina
Dell 2408WFP

Sto je sa pinky bojom? Ima li toga kod tebe? Koju reviziju imas (A00, A01)?

Za igranje me nije toliko briga. Bitna mi je boja i kutovi (posebno na ovako velikom monitoru).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dell 2408WFP

Ja imam prvu reviziju, znaci pretpostavljam A00...

Pa sad... boje i jesu nekako malo prezasicene, ali kako ne editiram slike isl. to mi i ne predstavlja neki problem.

U svakom slucaju bolje je sve kalibrirano od nekih jeftinjava TN monitora to je sigurno.

Kutevi su super... sa koje god strane gledam meni je sve isto, ali ja ti nisam neki benchmark, jer meni su i standardni TN monitori sasvim OK :)

Ja imam samo pohvale za taj monitor za ono sto ga ja koristim... ali iskreno da ti kazem radije bi nabavio neki IPS, samo sto ih kod nas tesko nadjes preko 20"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dell 2408WFP

Same pohvale za monitor, nov je evo relativno, mjesec i po dana, ama bas nikakvih problema, boje odlicne, kut gledanja jos bolji itd.

A sto se tice ovog za igre - istina ne igram fps bas nesto nego sad trenutno Age of Conan - ni najmanjih problema, lagova ili slicno.. sad, fps jos nisam probo na ovom novom monitoru ni jedan, ali mislim da nije neka prevelika razlika tako da... moja preporuka svakako.

[IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y184/dlek14/Inzaghisig.jpg[/IMG]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dell 2408WFP

Mi smo na poslu kupili 5 komada (lipanj 2008)

ja osobno sam izrazito zadovoljan sa monitorom. koristim ga za svakodnevne aplikacije.

kolege ga koriste za CAD (Pro/engineer) i takodjer su super zadovoljni.

moje tople preporuke za kupnju ovog monitora.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2008 16:05 (hmerki).

0 0 hvala 0
17 godina
Dell 2408WFP

input lag od 70 ms je nesnosljiv za korisnika koji je navikao na brze tn monitore ili pak CRT monitore. Imao sam pocetnu verziju A00 i nikaok se nisam mogao navici na taj lag. Sto se tice kvalitete slike, tu se nema sta prigovoriti, ali jednostavno taj lag ubija nemoguce je ista odigrati na monitoru, dok tipkate neka slova, tacno se moze osjetiti kako slova kasne...

Drug problem je je nejednaka osvjetljenost lijeve i desne strane monitore. Koliko znam trenutna je A01 verzija i moja topla preporuka je da se saceka A04 verzija i da se tada kupi ovaj monitor. Jednostavno, tako je kod Dell-a, potrebno je da prodje par revizija da mi monitor bio ono sto su ga oni zamislili.

A01 verzija je skinula nesto tog input laga, ali i dalje je prisutan u velikoj mjeri, tako da je meni i rad u win bio prilicno naporan, preciznost je nesto za sto ovaj moniotor ne zna u kombinaciji sa ovim uberlagom...

Nakon 3 zamjenjena moniotora, trazio sam E248WFP koji je, nazalost TN matrica, ali input lag je nestao i prava je milina raditi. Monitor je daleko kvalitetniji nego ostatak ergele TN monitora drugih proizvodjaca...

Za sve koji namjeravaju da kupe ovaj monitor toplo preporucuje da svrate do offish dell sajta i da uvide u kakvoj je banani monitor... Postoje dvije teme od preko 100 replay a na svakoj... Nemojte da vas zbuni kako nijedan renomonirani casopis ili pak sajt nece prijaviti ove probleme, ne smiju ili pak njima dell dostavlja testirane monitore.... koji su sredjeni

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice