23'' LED ili IPS LCD zaključana tema

poruka: 798
|
čitano: 200.754
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
RE: 23'' LED ili IPS LCD
Bara kaže...
M4X kaže...

za taj lp2475w u bugu kažu da je u dubokoj sjeni della u2410

U Bugu mogu reć i da je TN bolji od IPS-a pa to ništa ne znači. Kažem još jednom, vćina testova je proglsila HP boljim, a da ne rečem kakve su se serijske greške javljale kod Della, to je kod HPa nezamislivo.

znači da bug laže ili su nesposobni,kako mogu napisat da je hp u dubokoj sjeni della?? imali su oba monitora,da li su dobili kakav loš primjerak hp-a pa možda zato ili neznaju kalibrirat

a testovi i recenzije su im onda očito plaćeni a ne objektivni,sve se više prodaju a ne pišu istinu

17 godina
neaktivan

M4X malo preevise vjeruje BUG-u. Svaka recenziaj je subjektivna. Vise ili manje. Sad ti je poljuljan izvor ;)

Ti si poznas strucnjak za monitore koji ih uporedjuje prema slicicama iz bug-u ;)

I postas ss kao dokaz kvalitete monitora ;)

Hehehheehhehe

:)
15 godina
neaktivan
23'' LED ili IPS LCD

Ne prodaju se nego su subjektivni. Ni prvi ni zadnji. Radim na tom HP-u svaki dan na poslu par sati i monitor je perverzan. Reći da ne valja ili je u sjeni monitora istog ranga je glupost na m3. Subjektivni su, nešto im se svidi, to 10x uveličaju. Nešto zamjere, i 10x to jače naglase pa nešto proglase smećem.

Odavno ne čitam Bug-ove HW recenzije, pogotovo onih stvari koje sam posjedovao kod kuće ili na kojima sam radio.

Cemetary gates
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
23'' LED ili IPS LCD

Evo ja i Z5500 skoro u minut pogodili. {#}

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Z5500?

17 godina
odjavljen
logic kaže...

Z5500?

to su ti zvučnici spameru

15 godina
neaktivan
23'' LED ili IPS LCD

{#} Troumio sam se između lođo,z5500 i lega. Odabrao sam najgore. {#}{#}

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M4X kaže...
logic kaže...

Z5500?

to su ti zvučnici spameru

Hahahhahaa

Nemoj to pricat ;)

Sad sam se i ja sjetio ;)

Pa o mi pogled na moje pa procitah ;)

thedream kaže...

{#} Troumio sam se između lođo,z5500 i lega. Odabrao sam najgore. {#}{#}

Aaaaaaaaa

onda se ne ljutim ;)

17 godina
odjavljen
logic kaže...

M4X malo preevise vjeruje BUG-u. Svaka recenziaj je subjektivna. Vise ili manje. Sad ti je poljuljan izvor ;)

Ti si poznas strucnjak za monitore koji ih uporedjuje prema slicicama iz bug-u ;)

I postas ss kao dokaz kvalitete monitora ;)

Hehehheehhehe

subjektivnost uvijek postoji pogotovo kod monitora,ali kako se mogu prevarit za ostale parametre slike

ja nebih mijenjao ovaj zr24w za taj lp2475w,ali recimo mijenjao bi se za dell u2410

15 godina
23'' LED ili IPS LCD

u adm je dosao jedan dell-ov tn koji prije nije bio u ponudi , mozda su poceli dolazit konacno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
23'' LED ili IPS LCD

dell ima izgleda najbolje tn monitore

ovdje se dell tn dobro nosi sa skupim dellom u2410

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

Po ćemu to zaključuješ?

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
17 godina
odjavljen
Bara kaže...
M4X kaže...

Po ćemu to zaključuješ?

po ovom video,na kaju su slike i na dell tn-u su meni iste kao i na dell u2410 ipsu

17 godina
neaktivan

Mozda zato sto je taj video dno dna kvalitete i rezolucije. Samo ti u ovoj temi pametujes na osnovu slika iz BUG-a i videa sa yputubea u najgoroj mogucoj kvaliteti.

17 godina
logic kaže...

Mozda zato sto je taj video dno dna kvalitete i rezolucije. Samo ti u ovoj temi pametujes na osnovu slika iz BUG-a i videa sa yputubea u najgoroj mogucoj kvaliteti.

I screenshota :)

Gledam te!
17 godina
odjavljen
logic kaže...

o čemu ti,video je dobro napravljen i možeš postavit na 1080p full

15 godina
neaktivan
23'' LED ili IPS LCD

To što ga ti gledaš u 1080P rezoluciji ne znači da je on snimljen u istoj. Ajme glava me boli.

Cemetary gates
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
logic kaže...

I screenshota :)

HEhehe

Ne ne ne. To je njegov nacin da nam pokaze kvalitetu monitora ;)

To mu je bio vrh karijere ;)

thedream kaže...

To što ga ti gledaš u 1080P rezoluciji ne znači da je on snimljen u istoj. Ajme glava me boli.

Mislis da on zna o cemu ti pricas ;)

17 godina
odjavljen
thedream kaže...

a u kojoj rezi je snimljen onda

15 godina
neaktivan
23'' LED ili IPS LCD

Evo ovo je zadnji put da pitam išta oko ovih monitora, ali imam mogučnost uzet ili Dell U2410i ili HP LP2475w, cijene su im skoro jednake, možda 50 kn razlike, ali se premišljam kojeg, dizajn je na strani Della, ali Hp isto nije loš a i ima više USB-a, makar to nije neki kriterij, no ta dva monitora su top u ovoj cijeni i kategoriji, naravno postoji i Nec i još neki ali oni su "to much money"

Pa samo mala pomoć kojeg uzet

11 Dell U2410i
2 HP LP2475w
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M4X kaže...
thedream kaže...

a u kojoj rezi je snimljen onda

oprosti mi i ti i ostali na digresiji ali stvarno si naporan. stvarno.

17 godina
odjavljen
23'' LED ili IPS LCD

je li to normalno da se zr24w grije

sad sam ga popipao i dosta je vruć i to najviše gornji dio

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Jesi ti ikad skuzio zasto se mi tebi smijemo? Sta je pogresno u slanju screenshota kao dokaz kvaliteta monitora?

17 godina
odjavljen
logic kaže...

Jesi ti ikad skuzio zasto se mi tebi smijemo? Sta je pogresno u slanju screenshota kao dokaz kvaliteta monitora?

neznam

17 godina
neaktivan

E zato ti se smijemo i zato ispadas smijesan ovdje ;)

Ne zelim ti zlo i nekoliko puta ti rekoh da je bolej za tebe da cutis. Al ok. Imas pravo ucestvovati na forumu kao i svi ostali al nauci osnove prije nego pocnes dijeliti savjete.

17 godina
odjavljen
23'' LED ili IPS LCD

ipak sam stručnjak za tn i ips monitore

screenshot uzima samo sadržaj ekrana i može predočit neke dokaze kao šta su recimo cpu-z i gpu-z prozori radi arhive i dokaza,ali nemože prikazat kvalitetu slike jednog monitora na drugom monitoru

Moj PC  
2 1 hvala 2
17 godina
moderator
M4X kaže...

screenshot uzima samo sadržaj ekrana i može predočit neke dokaze kao šta su recimo cpu-z i gpu-z prozori radi arhive i dokaza,ali nemože prikazat kvalitetu slike jednog monitora na drugom monitoru

Kao prvo, po svemu dosad izrečenome, ne da nisi stručnjak, nego si gori od laika - dijeliš savjete o nečemu o čemu nemaš pojma ili ne razumiješ. Izostanak ikakve informacije je bolji nego pogrešna informacija (tj. dezinformacija). {#}

Ova "definicija" screenshota ti je nejasna i u dijelovima besmislena te zapravo nisi napisao što je screehshot. Pokušaj ponovno. Nemoj početi sa Screenshot uzima..., nego počni sa Screenshot je...

17 godina
odjavljen
mbaksa kaže...
M4X kaže...

Kao prvo, po svemu dosad izrečenome, ne da nisi stručnjak, nego si gori od laika - dijeliš savjete o nečemu o čemu nemaš pojma ili ne razumiješ. Izostanak ikakve informacije je bolji nego pogrešna informacija (tj. dezinformacija). {#}

Ova "definicija" screenshota ti je nejasna i u dijelovima besmislena te zapravo nisi napisao što je screenshot. Pokušaj ponovno. Nemoj početi sa Screenshot uzima..., nego počni sa Screenshot je...

fali n

Screenshot je slika uzeta pomoću računala(tipka print screen na računalu) tj. pomoću nekog programa(kao npr. gadwin print screen) a svrha joj prikazati trenutno stanje vidljivog elementa(desktop,wallpapaer,tekst itd.) na u ovom slučaju lcd monitoru ili bilo kojem drugom digitalnom izlazu u svrhu arhive ili dokazivanja određene radnje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 16:41 (M4X).
15 godina
neaktivan
23'' LED ili IPS LCD

Zašto se ova tema ne zaključa?

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thedream kaže...

Zašto se ova tema ne zaključa?

zato sta cekamo u2311h , a ove gore treba dobro kaznit kartonima.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice