ASUS ROG G73JH over(c)lock MOD

poruka: 24
|
čitano: 5.116
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

evo, imao sam želju modat laptop kako spada pa sam i nabavio nešto kako spada za modanje, trenutno je rastavljen promjenio sam bios bateriju, skino termalne očistio hladnjake i testiram bude li se boja hvatala za gumirane podloge jer je gotovo cijeli rađen od gumirane plastike zasad ide dobro i boja se ne skida tako lako ako tako bude do kraja kad se potpuno osuši bojam ga a preko odmorišta za dlanove će najvjerojatnije ići neka folija karbonska ili nešto slično, tipkovnicu nebudem diro jer ima pozadinsko osvjetljenje :)

laptop je polovan te ima ssd od 120 GB mogu reć samo da leti .. imal ko prijedlog za boju ja bi neku srebrenu i još neku koja bi uz to pasala ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Možda da ostaneš uz ime laptopa i nabaciš ROG logo i mat crveno crnu temu? Isfurano možda, ali ROG je ROG.

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Re: ASUS ROG G73JH over(c)lock MOD
razmisljao sam o crveno crnoj kombinaciji samo sto mi je pozadinsko plavo pa sam skeptičan
14 godina
mislim da ce ici ipak karbonska folija jer cim jace potegnem noktom ode boja ipak je to guma planiram uzet 3m orginalnu 1m je cca 300 kn koliko sam cuo samo nez koje boje .. imo sam tehnology racing foliju i nisam zadovoljan imali ko kakve sugesti kako najljepse aplicirat foliju na povrsinu ?
14 godina
odjavljen
Over(C)lock kaže...
mislim da ce ici ipak karbonska folija jer cim jace potegnem noktom ode boja ipak je to guma planiram uzet 3m orginalnu 1m je cca 300 kn koliko sam cuo samo nez koje boje .. imo sam tehnology racing foliju i nisam zadovoljan imali ko kakve sugesti kako najljepse aplicirat foliju na povrsinu ?

Folija se uvijek postavlja sa fenom za skidanje boje.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
14 godina
Pranja kaže...
Over(C)lock kaže...

Folija se uvijek postavlja sa fenom za skidanje boje.

da to sam prostudiro sve iC ce kombinacija bruseni aluminij crna folija 

14 godina
odjavljen

Ako si spreman za nešto još drukčije, preporučio bih ti umjetnu kožu-jako lijepo izgleda.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

nacin aplikaacije bih bio ljepljenje pretpostavljam ?

14 godina
odjavljen
Over(C)lock kaže...

nacin aplikaacije bih bio ljepljenje pretpostavljam ?

Ima i za kupiti samoljepljiva koža. To bi ti olakšalo posao.

14 godina

da to bih.. samo me interesira da to napravim profesionalno tj da se s materijalom da radit .. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Over(C)lock kaže...

da to bih.. samo me interesira da to napravim profesionalno tj da se s materijalom da radit .. 

Imaš već od 15 kn set preciznih skalpela pa možeš s njima. Ili se možeš javiti kolegi Izith-u da ti na laseru izreže kožu na točne dimenzije. No ako se reže sa laserom, onda ne smije imati ljepilo na sebi pa je onda potrebno kupiti 3m dvostranu traku i riješiti to s time.

14 godina
Pranja kaže...
Over(C)lock kaže...

Imaš već od 15 kn set preciznih skalpela pa možeš s njima. Ili se možeš javiti kolegi Izith-u da ti na laseru izreže kožu na točne dimenzije. No ako se reže sa laserom, onda ne smije imati ljepilo na sebi pa je onda potrebno kupiti 3m dvostranu traku i riješiti to s time.

evo gledam samoljepljivva platna ima ih i nisu tako skupi a zluze za tapaciranje kutija i polica misli se na zvucne kutije .. samoljepljive su, a rezanje laserom mi se jos vise sviđa

14 godina
odjavljen

Eto, onda ti još samo ostaje odabrati boju i uzorak. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

malo sam skeptičan prema tom radije bih folije kjz moram vidjet kako to izgleda na lapu hehe 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

Štp ne valja sa technology racing? Ja ju imam na tipkovnici i mišu preko pola godine i sve je ok. Naručit ću istu za auto, na tipk i mišu je ok al vidit ćemo kako će se ponašati na autu...

Toni
14 godina
rapture686 kaže...
Over(C)lock kaže...

Štp ne valja sa technology racing? Ja ju imam na tipkovnici i mišu preko pola godine i sve je ok. Naručit ću istu za auto, na tipk i mišu je ok al vidit ćemo kako će se ponašati na autu...

nisam ju puno koristio .. al mi se čini da za te pare nebudem dobio bolje pa ću nju naručiti ..

14 godina

folija bude stigla uskoro u fazi dolaska je zanima me budem li to uspio ljepo obrubit i dal da onu plastiku oko ekrana prebojam u bjelo pa da bude karbon / bjelo kombinacija ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

To ne bi loše izgledalo.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

evo ispričavam se na slaboj fotodokumentaciji pa eto malo da vidimo što se radilo:

- rastavio se lap totalno radi čišćenja i zamjene termalne 

- poskido sam sve nalje i čekam da dođe carbon folija da mogu ljepit 

- skino okvir ekrana i mako sam asus znak odatle nikako mi neodgovara znači to kad se preboja, trenutno neznam u koju boju bit će sve ravno bez znaka 

- vježbo ljepit karbon na upaljač hhehe 

- napravi sam dole one protuklizeće gume 

- poliro hladnjake i sve očistio 

i tako radi se po malo što još da kažem :) 

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina

evo i danas se radilo više uzaludno upočetku ali nema veze isprva sam stavio cjelu zadnju stranu laptopa ( ekrana ) u karbon pa mi je bilo previše bubblova nisam ih se mogo rijesit , pa sam to išo bojat kako se oni nebi vidjeli sa sprejem ubiti fantaziro sam malo {#}, onda sam se malo uhvatio posla pa naposljetku došo do konačnog i meni vrlo ljepog izgleda + još dvje stvarčice dolaze ko šlag na tortu al se suše od bojanja pa budem montiro kasnije, sutra dolazi termalna pa se to bude sve složilo i bacilo u funkciju :) ja sam zadovoljan učinjenim i baš je po mom ukusu što mi je i najbitnije {#}

ali možda što i promjenim neznam još to ništa nije gotovo :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

- Prijatelju, odlično izgleda, svaka čast.{#}

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------ AVATAR: Pametan mačak, naučio ga raditi na računalu. Ha ha.

1 0 hvala 1
14 godina

sastavljen je i evo pišem s njega, temp je sa 78 pala na 55 što se grafike tiče nakon izmejne termalne, a proc je za sa 63 na 43, eto valjda je bila stara termalna pa je takva razlika ali sad radi ko nov niti puse niti sta :P

bit će kad sve završim sitnice i to boljih slika ;) ovo je ovako samo

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 17:24 (Over(C)lock).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina

Evo bar boljih slika :))

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 14:50 (Over(C)lock).
Moj PC  
2 2 hvala 1
14 godina

- Odlično je ispalo.{#}

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------ AVATAR: Pametan mačak, naučio ga raditi na računalu. Ha ha.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 8:45 (Valentin17).

2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice