Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 789.811
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 2

nakon 5og pokusaja proslo...neznam zas nije od prve, ni ni bitno, nestala je poruka. zasad sve 5 s mobom, ali vec sad vidim da cu imat problema sta nisam uzeo 32gb verziju, 3 igrice i oslo 6gb vrit od 11 dostupnih :(

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Izgleda da sam opet nešto zasrao :(

Napravio sam kompletan format/wipe, i stavio gore xiaomi.eu_multi_hermes_5.11.12_v7-5.0. Sad mi wireless ne radi. Kao uključen je, ali vječito vrti "Connecting..." na odabranu wifi mrežu. Kad mu uđem u postavke za tu mrežu, IP i subnet i gateway su mi 0.0.0.0.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Više ljudi ima problema s wifijem na zadnja dva updatea, nego ne. Vrati se na 5.10.22. Taj radi dobro. 

1 0 hvala 1
9 godina
Darko150 kaže...

Koji Rom imaš gore? Da li možda onaj koji je došao s mobitelom?

Imaš li kakvu silikonsku ili kakvu drugu maskicu maskicu? Ako imaš, jesi li probao bez nje...

Imam 5.10.22. sa xiaomi.eu. Silikonsku maskicu imam al nije zbog toga, normalno se pritišću gumbi, probao sam i bez... 

9 godina
neaktivan
Ima li mob opciju za preslikavanje ekrana na TV? Screen miroring ili kako vec
12 godina
kiselikupus kaže...
Darko150 kaže...

Koji Rom imaš gore? Da li možda onaj koji je došao s mobitelom?

Imaš li kakvu silikonsku ili kakvu drugu maskicu maskicu? Ako imaš, jesi li probao bez nje...

Imam 5.10.22. sa xiaomi.eu. Silikonsku maskicu imam al nije zbog toga, normalno se pritišću gumbi, probao sam i bez... 

Sorry, onda ne znam...

Da li ti se to da ne reagira događa samo s Power gumbom ili i s Vol-+ gumbima? Ako je samo s Power, lako moguće da je hardverski kvar u tipki, ako sa svima, vjerojatno je ipak softverski...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2015 7:06 (Darko150).
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

i evo mi i prvih problema...danas ujutro se probudim i izbaci mi gresku usb memorija ostecena, potreban format...aplikacije se nece pokrenut, mislim da mi nema druge. ostavio sam wot blitz da se skida preko noci, i ujutro se probudio sa tom greskom :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Jel vama znaju kasnit notifikacije na WhatsAppu ili Hangoutsu pogotovo?

youtube.com/mislavbusic

0 0 hvala 0
13 godina
EchoOne kaže...

Jel vama znaju kasnit notifikacije na WhatsAppu ili Hangoutsu pogotovo?

provjeri security/permissions/autostart. moraju biti upaljeni...

13 godina
neaktivan
A di dođe taj security? Nije u postavkama?
youtube.com/mislavbusic
13 godina
neaktivan
Našao sve, hvala ti :)
youtube.com/mislavbusic
9 godina
neaktivan

Imas aplikaciju Security, zelena ikona sa bilim križem. 

Mada je meni sve upaljeno ali gmail i viber uredno NEdolaze, dok sam neodem u synce......

Eto zakasnih....i jel ti sada radi kako treba?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2015 13:58 (duc77).
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

NIsam dopbio odgovar na pitanje pa ako netko zna.

Znaci na Viberu mi ne dolaze poruke( na FB msessengeru i mail dolazi normalno).

S tim da mi na viberu pise PREKINUTO - messages and calls unavailable.

Nastimao sam sve po permsiions, zakljucao viber u procesima pa kad oscistim memoriju i dalje ostane upaljen te instalirao PNF?

nine

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
duc77 kaže...

Imas aplikaciju Security, zelena ikona sa bilim križem. 

Mada je meni sve upaljeno ali gmail i viber uredno NEdolaze, dok sam neodem u synce......

Eto zakasnih....i jel ti sada radi kako treba?

Pa eo nadam se da radi. Dodao sam ga u autostart, sad ćemo vidjeti kako će šljakati :)

youtube.com/mislavbusic
13 godina
neaktivan
Kako promjeniti defaultni browser? Već se 15 min mučim, nikako da skontam..
Znači primjer, otvorim link u Twitteru, a on otvara onaj Xiaomi Browser. Ja želim da otvara Chrome
youtube.com/mislavbusic

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
Kako promjeniti defaultni browser? Već se 15 min mučim, nikako da skontam..
Znači primjer, otvorim link u Twitteru, a on otvara onaj Xiaomi Browser. Ja želim da otvara Chrome

Ides pod installed apps i dolje stisnes defaults i tamo promijenis browser

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Jel ima smisla ugasit 4g da se smanji potrosnja baterije? koliko to uopce pije? 

sredio mob nakon one pizdarije od jutro, sad opet leti, jedino me ta baterija jebucka. od 8 do podna vec bila na 50% uz dosta skidanja preko wifi, instaliranja i drkanja po mobu, igrice nisam dirao...(5.10.22)

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2015 16:53 (MEDO11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Poštovanje svima, pogotovo iskusnima. Imam problem sa redmi note2 koji mi je došao danas. Prednja kamera nije u funkciji, odnosno, ikona se samo na kratko (milisekundu) pojavi i nestane. Može li mi netko pomoći kako da riješim problem.

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Za informaciju svima evo bratiću mi usred youtube-a sinoć zacrnio ekran i više neda slike ni pod razno... Mob je star oko 2 mjeseca... ;( Onako kroz razgovor mi se čini da je otišlo pozadinsko osvjetljenje, ali dok ne vidim... Jel možda netko imao nešto slično? 

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Poz, nema baš aktivnih Xiaomi tema na forumu...koji shop preporučate za EU?

Čuo sam da je xiaomishop.it jako dobar?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 0
13 godina
dr.Ruky kaže...
Poštovanje svima, pogotovo iskusnima. Imam problem sa redmi note2 koji mi je došao danas. Prednja kamera nije u funkciji, odnosno, ikona se samo na kratko (milisekundu) pojavi i nestane. Može li mi netko pomoći kako da riješim problem.

Na kojoj si verziji MIUI ROm-a ?

Pogledaj u Settings > About phone

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Hvala jake-u i cromaki-u. Bez vas dvojice nebih završio ovaj video na vrijeme :-) (instaliranje TWRP-a i MIUI 7). Ako netko ima volje neka pogleda, riječ je o recenziji Redmi Note 2. Ja i kolega probali smo u što kraćem videu reći najvažnije stvari pa bi voljeli čuti vaše dojmove ako ih imate. Iskusniji će u videu jasno vidjeti kadrove gdje smo koristili onaj MIUI pun spama i MIUI 7 stable. Evo i 

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
5 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ako sam dobro vidio MIUI 66.77.33.00(LHMCNCH) Stable , ajde prijatelju pomozi da riješim problem sa kamerom
13 godina
dr.Ruky kaže...
Ako sam dobro vidio MIUI 66.77.33.00(LHMCNCH) Stable , ajde prijatelju pomozi da riješim problem sa kamerom

Osobno bi preporučio da flashas zadnji MIUI 7 Stable preko fastboota ili Developer ROM sa Xiaomi.eu.

@scorpion667, odličan review ! S guštom sam pogledao do kraja bez premotavanja 

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2015 19:57 (Cromaki).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Gdje nabavljate igre i trebam li nešto napraviti posebno prije samog skidanja igara?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jel mozda imaju negdje upute na hr jeziku za download miui 7 nije mi bas sve jasno gdje trebam skinuti s koje stranice i sta trebam instalirati
13 godina
dr.Ruky kaže...
Jel mozda imaju negdje upute na hr jeziku za download miui 7 nije mi bas sve jasno gdje trebam skinuti s koje stranice i sta trebam instalirati

pogledaj stranicu prije sve ti je objasnjeno!

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Poz, nema baš aktivnih Xiaomi tema na forumu...koji shop preporučate za EU?

Čuo sam da je xiaomishop.it jako dobar?

Naručih večeras sa giztop.com (150$, free dostava, nema carine), valjda će sve proći ok. 

You only got one finger left And its pointing at the door
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

evo sot na .22

jos jedno pitanje, treba mi doc za par dana mobitel za curu pa vjerojatno ce bit noviji rom koji ima jos nekih bugova, mogu samo wipeat all data i preko mi recovery-a vratit na .22 ili ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2015 21:22 (Deutsch).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
dr.Ruky kaže...

U security moraš dozvoliti pokretanje. Vjerovatno je kod prvog pokretanja preskočena dozvola pa sada odmah sigurnosni program zagasi. Ili probaj deinstalirati, zamrznurti tu kameru a skini google i onda kod pokretanja dozvoli.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice