rijesio sam to na klasican nacin resetiranjem cijelog uredjaja jel sve tweakove sam pobrisao i nije raidlo sad radi ok vidjet cemo dalje..:D
inace hvala na pomoći..:))))
rijesio sam to na klasican nacin resetiranjem cijelog uredjaja jel sve tweakove sam pobrisao i nije raidlo sad radi ok vidjet cemo dalje..:D
inace hvala na pomoći..:))))
jel smijem udejtati 4s na 6.1.1 ali da zadrzim mogucnost u buducnosti jeilbrejakti?
jer mi se mob nekad nece prebaciti na 3g a dostupan je...
jel smijem udejtati 4s na 6.1.1 ali da zadrzim mogucnost u buducnosti jeilbrejakti?
jer mi se mob nekad nece prebaciti na 3g a dostupan je...
da, to je cak i preporucljivo! Vodi brigu da radis itunes restore i napravis backup
hmm napravio sam klasicni updejt bez restora. jer zelim da mi svi podaci ostanu gore i ne namjeravam ga jos jeilbrejkati jer mi piratske igrice i app nisu bitni. niti tweakovi. osim mozda jednoga no nekako cu preboljeti.
jos jedna stvar a to je da mi je itunes skidao fajl od 800 ili 900mb a sam update na mobu mi je prikazan da ima samo oko 20 mb, u cemu je caka?
I se sad za zakljucak se moze jailbrejakati sa 6.1.1. updejatnim preko itunsa ili ne? Nebi si htio brickat uredaj.
I se sad za zakljucak se moze jailbrejakati sa 6.1.1. updejatnim preko itunsa ili ne? Nebi si htio brickat uredaj.
Da
Može se, ali valjda možeš izdvojit 10-tak kn za tweak, ako ti je tolko važan.
Da
Danke puno
btw. dali se nakon jailbrejka i dalje moze koristiti app store kao i prije?
p.s. ispricavam se na glupim pitanjima
Danke puno
btw. dali se nakon jailbrejka i dalje moze koristiti app store kao i prije?
p.s. ispricavam se na glupim pitanjima
Da
Dali netko koristi vshare za skidanje app-ova i ako da kolike su mu brzine? Meni brzina oko 25 kbs i npr. whatsapp mi se skida vec dobrih 20min.
Dali netko koristi vshare za skidanje app-ova i ako da kolike su mu brzine? Meni brzina oko 25 kbs i npr. whatsapp mi se skida vec dobrih 20min.
I sad reci da se isplati patiti s puraterijom. Umjesto da jednog medu izdvojis i imas lifetime free updateove koje ne moras cekat po 20 minuta i imat problematicna iskustva... Inace molim kolegu koji TDa moje postove u vezi OTA, da i komentira, cisto da i ja nesto naucim i vidim jesam li negdje u krivu, ne zbog TDa samog. Hvala!
Ima li novosti o downgrade-u za iPhone 4S?
Mislim da mi je velika pogrješka bila što sam uopće i dirao 5.1.1, tako mi je sve lijepo radilo. Znači postoji li način da nekako spustim verziju 6.1 na 5.1.1? Kao što je i navedeno, A5 device je, iPhone 4S.
I ako ne postoji mogućnost, zna li se kada će doći solucija?
Imao sam jailbreak-an 4S i Cydia-u instaliranu na 5.0 i na 5.1.1. Jel' to znači da mogu onda napraviti downgrade?
Pozdrav
Zanima me do kojeg max ios-a mogu jailbreakat iphone 4s, trenutno mi je na 5.1.1 ali mi cydia nije uredu, te mi se pogubio hackulo
Pozdrav
Zanima me do kojeg max ios-a mogu jailbreakat iphone 4s, trenutno mi je na 5.1.1 ali mi cydia nije uredu, te mi se pogubio hackulo
Do 6.1.1.
Pozdrav
najnoviji ios ima jailbreak, sto se tice hackula vise ne radi i prolistaj par stranica unatrag i sva pitanja ce bit odgovorena
Zašto autor teme ne updatea temu ? Ovako je komplicirano itd .. ima ko volje dat link za JB ios6.1 ? Te dali znate kako popraviti Home Button tipku .. normalno se stisne ali ne reagira dok se jako ne stisne
Zašto autor teme ne updatea temu ? Ovako je komplicirano itd .. ima ko volje dat link za JB ios6.1 ? Te dali znate kako popraviti Home Button tipku .. normalno se stisne ali ne reagira dok se jako ne stisne
Link: http://evasi0n.com/
A ovo za home tipku pretrazi forum, bila je neka tema.
EDIT: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/iphone-home-button-fix/131271.aspx , tema o problemu s home tipkom.
Eto skoro pa je gotov JB, savršeno :)
Btw stigo vam je update (6.1.2) preporuca se svima, i onima s jailbreakom (naravno necete biti ludi da napravite OTA update).
Evasion za njega stize u vrlo kratkom roku, nije patchan ni u ovom firmwareu (kaze Planetbeing na twitteru)
Pozdrav evo da se ukljucim u temu
Ovako jailbreak sam radio na 3G, 3Gs, 4 al sve do 4.3
Sad malo sam zagrdao i zaboravio sve a i sad novi su ios verzije
E pa ovako sestra sad ima iPhone 4 32GB 6.0.1
Dali ima untethered jailbreak za tu verziju i ako ima mozete dat neki tut
hvala unaprijed ;)
Pozdrav evo da se ukljucim u temu
Ovako jailbreak sam radio na 3G, 3Gs, 4 al sve do 4.3
Sad malo sam zagrdao i zaboravio sve a i sad novi su ios verzije
E pa ovako sestra sad ima iPhone 4 32GB 6.0.1
Dali ima untethered jailbreak za tu verziju i ako ima mozete dat neki tut
hvala unaprijed ;)
napravite backup (ili itunes ili icloud) skines software za uredjaj koji imas
http://www.redmondpie.com/download-ios-6.1.2-for-iphone-ipad-ipod-touch-direct-links/
nakon sto se skine, upalis itunese, shift+klik na restore, navigiraj do firmwarea i restoraj sluzbeni software.
nakon sto to sve prodje, vratis backup i jailbreakas sa evasionom, jedan klik i jedan tap i gotovo.
http://www.iclarified.com/jailbreak/index.php
Evo sad sam poceo sa ovim linkom na prosloj strani sta sam nasao jel valja to?
yep, bitno je da se restora cisti firmware, vrati backup, i jailbreak je bez ikakvih problema