USB problem

poruka: 3
|
čitano: 1.783
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
USB problem

imam problem sa usb-eom.usb ima 16 GB i stavljao sam neke stvari i kada sam htjeo izbrisati javilo mi je ovo:Cannot delete USB ca}{{n.Canot find the specified file.Make sure specify the correct path and file name.

Jel postoji kakva mogućnost da zbrišem.

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
USB problem

Pokusaj ovo:

Desni klik na Taskbar---Task Manager---klik na karticu "Processes"---pronadji "explorer.exe"----desni klik "End Process"----pa klik na "File"---"New Task ( Run )"----upisi slijedece: "explorer.exe" ( bez navodnika )----pa Ok.

Sada ponovo pokreni Windows Explorer pa pokusaj izbrisati File!

Sad bi trebalo raditi!Smijeh

EDIT: naravno i Virusi su mogucnost, pa treba shodno tome postupiti; USB konektor moze biti ostecen, kabel moze biti ostecen ( neispravan ); memorija moze biti ostecena; mozda USB port zeza, probati sa drugim portom.

Imamo Hrvatsku...u Banani...
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 21:03 (Kaiserex).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: USB problem
acmilan0083 kaže...

imam problem sa usb-eom.usb ima 16 GB i stavljao sam neke stvari i kada sam htjeo izbrisati javilo mi je ovo:Cannot delete USB ca}{{n.Canot find the specified file.Make sure specify the correct path and file name.

Jel postoji kakva mogućnost da zbrišem.

formatiraj usb...:)ali onda ce ti se sve izbrisati...ili mozda probaj skenirati usb prije da nije mozda neki virus pa ti zbog toga nece brisati....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice