Hladnjak za RAM s eBaya

poruka: 4
|
čitano: 1.399
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hladnjak za RAM s eBaya

Kupio sam na eBayu za nekih 2$ hladnjak za RAM i evo danas je stigao. Normalno da nije neki kvalitetan, al eto šta se može, uzeo sam tek tolko da vidim... mislim da se radi o ovome - LINK

S unutarnje strane je neki materijal, nije ljepljiv/odljepljiv pa mislim da služi za bolje vođenje topline i sl.

Stavio sam ga na RAM (tj. montirao) i zavrtio OCCT. Primjetio sam da je usred testa hladnjak jako vruć, na granici bola. Je li to uredu?

Možda stavim neki vent da puše po njemu...

BTW: Jel se ikako može zafrknut PayPal, tamo imam novce neke sam dobio, a potrošio sam onaj limit... Problem je u tome što ne želim dati kreditnu karticu niti bankovan račun, a i iz HR sam a tamo sam morao dati podatke od SAD... Znam da je OT al pls...

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz za 100 kn. Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel za 50 kn. Modeme (PCI) za 30 kn/kom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hladnjak za RAM s eBaya

Itko? BUMP

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz za 100 kn. Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel za 50 kn. Modeme (PCI) za 30 kn/kom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hladnjak za RAM s eBaya

BUMP

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hladnjak za RAM s eBaya

što se tiče topline...

može biti da je veoma nekvalitetan te da samo zadržava toplotu unutar njega samog, najbolje to isprobaj nekim programom za mjerenje temperatura odnosno da pipneš rukom memoriju ili hladnjak...

a što se tiče ovog drugog, mislim da je to zabranjeno na forumu ali mislim da ga ne možeš zafrknuti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice