Revolucija Linux desktopa: stigao KDE 4.2

poruka: 7
|
čitano: 2.012
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kao što je i obećano, danas je izašao KDE 4.2. Godinu dana nakon predstavljanja KDE 4.0, ovo je prvo izdanje koje se preporuča svima pa i KDE 3.5 zagriženicima.

Detaljni popis promjena možete pročitati ovdje, dok se na ovome linku nalazi vizualni vodič kroz najbitnije novosti.

Probaj Linux! - www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sad baš revolucija... vidit ćemo...

baš sam ovu vijest prije 10 min. pročitao na linuxzasve.com, sad mi se skida na testnom OSu (Ubuntu Jaunty)

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 21:19 (niki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Revolucija Linux desktopa: stigao KDE 4.2
meni je kde grozan. od 2.x sam ga sretal pa do evo sad 4.2. i ne svida mi se, jako mi se ne svida. nevolim tolko glomazna okruzenja.
i nogom u guzicu je korak naprijed
17 godina
neaktivan

Za korisnike openSUSE Linuxa - nadogradnja na KDE 4.2 radno okruženje

Postupak je vrlo jednostavan, sve se obavlja "one click" metodom. Upute, upozorenja i linkovi nalaze se na linku dolje.

http://en.opensuse.org/KDE/KDE4

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Revolucija Linux desktopa: stigao KDE 4.2

puuuno brži i stabilniji od prijašnjih četvorci, i stvarno je vizualno najljepši DE (uključujući Aqua i Aero)

S druge strane, funkcionalnost mu je ravna nuli. Mislio sam da će me konačna verzija četvorke prebaciti na KDE, ali ništa od toga...

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan

Evo koristim ga već koji dan i imam samo pozitivna iskustva.... fino su ga ispolirali...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koristim (produkcijski) kakvih godinu dana, stalno alpha-releasove iz ubuntuovih repo-a i ono... bilo je svega i svačega, al od 4.1 je to stvarno poprilično gotov proizvod. još samo da se community malo više ufura pa da na "download new shit" actually bude novog sadržaja i biti će taman.

horza [ono ispred konpjuktora]

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice