hvala lipa, ali u Windwosima nisam ekspert.
Inače, Embarcadero je preuzeo Borlandov Delphi (kada je on bio za 3 glave bolji od Visual Studia) i posve ga uništio nepotrebnim natrpavanjem mogućnosti i sporošću IDEa.
Inače, Embarcadero je preuzeo Borlandov Delphi (kada je on bio za 3 glave bolji od Visual Studia) i posve ga uništio nepotrebnim natrpavanjem mogućnosti i sporošću IDEa.
Dobio sam na mail od Embarcadera pozivnicu za radionicu, mislim - hvala, ali ne bih.
Drago, napisao si Windwos!
Mislim da briješ, još ne postoji IDE za development koji se može usporediti s Visual Studio 2005, da ne spominjem uopće 2008/2010,
Borland Developer Studio 2006 je bil teški, spori šit. Da ih ovi nisu preuzeli, propali bi do sad.
Slažem se da je Code::Blocks odličan, jednako kao što je i za neke stvari najbolji Notepad++/Gedit, no svejedno smatram da se tu ne radi o uopće usporedivim alatima.
Nisu u istom rangu, za početnika je C::B jednostavniji, ali za veće projekte VS je bog.
Mislim da briješ, još ne postoji IDE za development koji se može usporediti s Visual Studio 2005, da ne spominjem uopće 2008/2010,
Borland Developer Studio 2006 je bil teški, spori šit. Da ih ovi nisu preuzeli, propali bi do sad.
prije nego je došao .NET postojao je Visual Studio 6, koji je imao Visual Basic, VC++ i još poneki program. U usporedbi s VS 6 Borland (bilo Delphi bilo C++ Builder) je bio tata mata. Zato i jest VS 2003 i drugi tako dobar, jer su ovi iz MSa 90% većinu programera iz Borlanda.