Pressy - gadget za Android

poruka: 6
|
čitano: 2.473
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pressy - gadget za Android".
16 godina
odjavljen

ne želim niš loše ekipi koja je ovo smislila ali al nije bolje što manje gumbiju tj da uopće nema gumbića? barem meni.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ovo je za Sony Xperiu Z i više nego odlično.

Kod aplikacija se ekran smanjuje na 4.7" pa nemogu iskusiti 5" ekran, a tih 0.3" zauzima home button, back button i app button (kako već). A ima mjesta između kapice i utora od 3.5 tocno da stane taj gadget, cak i malo vise.

{#}  

0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pressy - gadget za Android
Deawood kaže...

Ovo je za Sony Xperiu Z i više nego odlično.

Kod aplikacija se ekran smanjuje na 4.7" pa nemogu iskusiti 5" ekran, a tih 0.3" zauzima home button, back button i app button (kako već). A ima mjesta između kapice i utora od 3.5 tocno da stane taj gadget, cak i malo vise.

{#}  

A kako će ti to pomoći? Zar se mogu maknuti ti "gumbi" na ekranu ako staviš ovo čudo, a i xperia z ima poklopac iznad utora za slušalice tako da bi to čudno izgledalo, nonstop otvoren samo zbog malog gumbića

14 godina
odjavljen

Mogu se maknuti uz root.

Ponavljam, ima mjesta za taj gumbic pa bih mogao zatvoriti.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

E ovo je reci prava ideja. Vec su visestruko premasili zadani cilj. Sada su vec na 265 hiljada, a cilj im bio 40000 i imaju jos 44 dana.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 0:55 (Bilal).

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

A kako se mobitel ponaša dok je to čudo uštekano? Ako preusmjeri zvuk na slušalice, onda gubi svrhu.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice