Ljetna škola programiranja za Android i iOS

poruka: 5
|
čitano: 2.347
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ljetna škola programiranja za Android i iOS".
16 godina
protjeran

tko bi normalan uz Xcode koristio njihov RAD Studio,

i oni koji vec koriste RAD koji je dobar alat,

opet ce uzet besplatan Xcode za IOS.

bolje povedite brigu o postojecim RAD aplikacijama jer ste puno skuplji od Visual Studia,

a poceli ste debelo kaskati i u mogucnostima,

to se vidi i u smanjenom broju vasih korisnika

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Delphi ima devexpress + je native. Jedino ga jebe los menagment. Brzi je od c# gui aplikacije pun qrac. A tko normalan u hr. ima za mac i to par komada ako je firma od 2-3 zaposlenika. To kosta pun q. 

Cijena nije bitna jer da je bitna oracle ne bi toliku vrecu imao, a bogami ni druge zvijezde. Managment ce sjebat delphi, a  ivrijeme fat razvojnih alata je gotovo. Average Joe ima mobitel u ruci i ne zanima ga vise nikakva instalacija nikakve web stranice s loginima. On hoce app logirat se s accountom na njega i ciao. A avarage programer ne zeli 10 gigabajta sustava na sebi kad moze sve to sloziti u html5 + js. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 22:21 (lex42).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Ljetna škola programiranja za Android i iOS
lex42 kaže...

Delphi ima devexpress + je native. Jedino ga jebe los menagment. Brzi je od c# gui aplikacije pun qrac. A tko normalan u hr. ima za mac i to par komada ako je firma od 2-3 zaposlenika. To kosta pun q. 

Cijena nije bitna jer da je bitna oracle ne bi toliku vrecu imao, a bogami ni druge zvijezde. Managment ce sjebat delphi, a  ivrijeme fat razvojnih alata je gotovo. Average Joe ima mobitel u ruci i ne zanima ga vise nikakva instalacija nikakve web stranice s loginima. On hoce app logirat se s accountom na njega i ciao. A avarage programer ne zeli 10 gigabajta sustava na sebi kad moze sve to sloziti u html5 + js. 

kak to mislis da delphi ima deexpress, to je nezavisni paket i isto tako ga ima Visual Studio

11 godina
neaktivan

Da mislim kao dodatak ga ima. Sorry nisam se najbolje izrazio. Produktivnost programera povecava jako puno. Istina da ga imas i u visual studio, ali za javu nemas nista ni priblizno tako.  Visualstudio doduse zbog bolje PR-a (bar ja mislim da je to) i posjeduje hrpu modernih stvari, ali Delphi zaista nije los. Bolji je IDE od jaaako puno njih. I mobile development u njemu je vjerojatno bolji nego u usranom xamarinu kojeg svi reklamiraju, a cijena mu je TISUCU dolara. http://www.reddit.com/r/programming/comments/1ueb4y/anonymous_open_letter_to_xamarin_please_stop/ Ovo je sve istina sto je napisano,  ali opet xamarin je super jer je novi i kul, a smece od IDE-a. 

Ukratko zelim reci Delphiju je kriv managment jer nije u stanju vodit firmu, a IDE kao IDE je prlicno dobro. 

16 godina
protjeran
lex42 kaže...

Da mislim kao dodatak ga ima. Sorry nisam se najbolje izrazio. Produktivnost programera povecava jako puno. Istina da ga imas i u visual studio, ali za javu nemas nista ni priblizno tako.  Visualstudio doduse zbog bolje PR-a (bar ja mislim da je to) i posjeduje hrpu modernih stvari, ali Delphi zaista nije los. Bolji je IDE od jaaako puno njih. I mobile development u njemu je vjerojatno bolji nego u usranom xamarinu kojeg svi reklamiraju, a cijena mu je TISUCU dolara. http://www.reddit.com/r/programming/comments/1ueb4y/anonymous_open_letter_to_xamarin_please_stop/ Ovo je sve istina sto je napisano,  ali opet xamarin je super jer je novi i kul, a smece od IDE-a. 

Ukratko zelim reci Delphiju je kriv managment jer nije u stanju vodit firmu, a IDE kao IDE je prlicno dobro. 

VS ide ima puno vise mogucnosti, bolji i puno brzi autocomplete, poravnanje koda i zgodne điše miđe,

delphi s druge strane ima puno brzi objectinspector, sve se dogadja trenutno dok VS dosta zastajkuje

VS ima vise nacina razvoja database aplikacija, a opet s druge strane pola njih je promaseno i cesto samo da nesto novo izmisle,

osobno nisam siguran kojeg od alata bi uzeo za razvoj, ali je cinjenica da Delphiju rapidno pada broj korisnika i da je preskup

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice