Archos 97 Titanium HD

poruka: 9
|
čitano: 2.929
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Archos 97 Titanium HD".
14 godina
protjeran
Archos 97 Titanium HD

To je samo iPad 3 s malo promjenjenim dizajnom i kojeg proizvodi Archos. Iako izleda baš ljepa, ali onaj gornji rub je veoma debeo pa mi strši.

0 5 hvala 0
17 godina
Re: Archos 97 Titanium HD
DeusExMachin kaže...

To je samo iPad 3 s malo promjenjenim dizajnom i kojeg proizvodi Archos. Iako izleda baš ljepa, ali onaj gornji rub je veoma debeo pa mi strši.

Ajd ne govori gluposti. Svaki tablet sa zaobljenim rubovima je automatski kopija opada? Sam velis da je promijenjen dizajn. 

A ti bi da su tableti trokutasti? Ili?

hobi:moj-android.net
14 godina
neaktivan
Archos 97 Titanium HD

Appleove proizvode može napraviti bilo ko, možda i bolje za manju cenu.

Jedino što održava apple na životu jeste njihov OS i brand.

A i stvarno ne razumem čemu takva rezolucija na tabletima, priznajem da nisam video takvu rezoluciju na tabletima, ali mislim da je to stvarno nepotrebno

Moj monitor 22" i televizor 44" je 1920x1080 i ne žalim se, a šta se sad filozofira s ovim? Te rezolucije samo izazivaju potražnju za jačim GPU-ovima i većim potrošnjama i novca i energije.

Ako kažete da je to zato da bi se stinija slova mogla lakše čitati, zumirajte ih pobogu. Ionako čitanje malih slova izaziva oštećenja vida.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 11:50 (Krtislav1).
Moj PC  
4 4 hvala 0
14 godina
protjeran
Archos 97 Titanium HD

Normalno da se ne zalis kad nisi imao prilike uzivati u tim rezolucijama :)

5 1 hvala 0
16 godina
protjeran
nsoul kaže...
DeusExMachin kaže...

Ajd ne govori gluposti. Svaki tablet sa zaobljenim rubovima je automatski kopija opada? Sam velis da je promijenjen dizajn. 

{#}

Trust me, I'm a Jedi!
17 godina
Krtislav1 kaže...

A i stvarno ne razumem čemu takva rezolucija na tabletima, priznajem da nisam video takvu rezoluciju na tabletima, ali mislim da je to stvarno nepotrebno

Moj monitor 22" i televizor 44" je 1920x1080 i ne žalim se, a šta se sad filozofira s ovim? Te rezolucije samo izazivaju potražnju za jačim GPU-ovima i većim potrošnjama i novca i energije.

Ako kažete da je to zato da bi se stinija slova mogla lakše čitati, zumirajte ih pobogu. Ionako čitanje malih slova izaziva oštećenja vida.

Zato jer tablet držiš nekoliko cm od očiju, dok je monitor puno dalje, a da ne pričam o tvu koji najmanje 2m od tebe.

ITman kaže...
nsoul kaže...
DeusExMachin kaže...

{#}

Da znam, zato sam i napisao trokutasti :)

hobi:moj-android.net
14 godina
protjeran
Archos 97 Titanium HD

Nisam mislio na dizajn samo nego prvenstveno na rezoluciju (identičnu), format ekrana 4:3 (čudno jer samo apple ima takav format ostali su 16:9/10), onda inside itd. Nisam mislio ništa kao kopira apple nego da je sličan proizvod kao iPad i veo zgodna alternativa onima koji ga žele a nemogu si priuštit jer vjerujem da če ovaj biti 3-4 puta jeftiniji :)

1 0 hvala 0
17 godina
Archos 97 Titanium HD

Pozdrav,

imam pitanje ako postoji vlasnik ovog tableta.

Da li ima kakvih problema sa Wi-Fi signalom i kvalitetom ekrana ? Imam namjeru naručiti taj uređaj pa tražim malo informacija.

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

znali kakv je archos 59 titanium,netrazim da je eksta ,,jer da je erksta uzo bi sebi skuplji zanima me samo jeli dobar telefon nema mana,,lep pozz

boss
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice